Ikke tilordnet

LCD-skjerm

  LCD-skjerm

  Nyskapende skjermløsning for offentlige innendørslokaler

  Få kontroll over kostnadene med denne nettverkskontrollerbare 32" LCD-skjermen. Enten den brukes i et nettverk eller som en enkel skjermløsning, tilbyr denne modellen en mengde funksjoner for de mest krevende visningsprogrammene i det offentlige og i bedrifter. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Nyskapende skjermløsning for offentlige innendørslokaler

med SmartCard-spor

 • Bredt format WXGA, med en oppløsning på 1366 x 768 for skarpere skjerm

  LCD-panelet med det brede formatet i XGA-oppløsning kan vise 1366 x 768 piksler, og WXGA gir mulighet for at skjermene ikke benytter interlacing. Dette sikrer en bedre skjermytelse og nøyaktig fargevisningseffekt.

 • HDMI-inngang for heldigital HD-tilkobling i én kabel

  HDMI skaper en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen. Ved å fjerne konvertering til analoge signaler får du et plettfritt bilde. Signalet som opprettholdes, reduserer flimringen og gir et klarere bilde. HDMI kommuniserer den høyeste utgangsoppløsningen med kildeenheten på en intelligent måte. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder, men inkluderer digital lyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse.

 • Bestem ulike oppstartsinnstillinger med SmartControl

  I en nettverksinnstilling kan du kontrollere oppstartsvilkårene til alle skjermene når du kobler til strømmen på nytt etter et strømbrudd. Via RS232-kommandoene tillater Smart Control fire ulike oppstartsinnstillinger: strømstatus, kildeinngang, volumnivå og bildeformat. For alle fire innstillingene kan du velge om skjermen skal huske siste status, eller definere en fast innstilling når strømmen kobles til på nytt.

 • Skjulte og låsbare kontrollknapper

  De lokale kontrollknappene på skjermen er plassert slik at de er mindre synlige for øyeblikkelig tilgang. I tillegg kan fjernkontrollsensoren i likhet med de lokale kontrollknappene deaktiveres via RS232 for å forhindre uautorisert kontroll av skjermen når den er plassert på et offentlig sted.

 • Integrert SmartCard Xpress-spor for utvidbarhet

  SmartCard Xpress er et utvidelsesspor som gir tilleggsfunksjonalitet til skjermen. Kort som er utviklet av Philips og/eller tredjepartsleverandører, er laget for å strømlinjeforme tilkoblingen til skjermen via sporet, noe som fjerner behovet for eksterne enheter.

 • Skjermen kan kontrolleres via nettverket for fjernstyring

  Nettverkskontroll gjør at brukeren kan kontrollere og justere skjermer eksternt gjennom RS232-protokollen.

 • SmartPower for energisparing

  Intensiteten på bakgrunnsbelysningen kan kontrolleres og forhåndsinnstilles av systemet. Dette kan redusere strømforbruket med opptil 50 % og spare en betydelig sum på strømregningen.

 • Trådløs SmartLoader for rask kloning

  Gir deg muligheten til å kopiere alle menyinnstillingene fra én skjerm til andre skjermer. Funksjonen sørger for enhetlighet mellom TVene, og reduserer installeringstiden betraktelig. Fullstendig trådløs bruk.

 • Oppfyller RoHS-standarder for å beskytte miljøet

  Philips-skjermene er utformet og produsert i overensstemmelse med strenge RoHS-standarder som begrenser bruk av bly og andre giftige stoffer som kan skade miljøet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i