Ikke tilordnet

speil-TV

  speil-TV

  TVen som reflekterer stilen din

  Philips speil-TV med Miravision-teknologi er et unikt produkt som kombinerer praktiske kvaliteter ved et stilig speil med fordelene ved en LCD-TV med høy oppløsning som vil glede deg i lang tid. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

TVen som reflekterer stilen din

En helt ny produktopplevelse

 • HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  Se den ypperlige bildekvaliteten på HD-bilder, og se HD-kilder som HDTV-set-top-boks eller Blu-ray-plate. HD Ready (HD-klar) er et beskyttet merke som gir bedre bildekvalitet enn Progressive Scan. Det er i overensstemmelse med strenge standarder som er vedtatt av EICTA for å gi en HD-skjerm som viser fordelene ved oppløsning og bildekvalitet til et HD-signal. Det har en universell tilkobling til både analog YPbPr og ukomprimert digital DVI- eller HDMI-tilkobling som støtter HDCP. Det kan vise 720p- og 1080i-signaler ved 50 og 60 Hz.

 • Progressive Scan komponentvideo for optimalisert bildekvalitet

  Progressive Scan komponentvideo for optimalisert bildekvalitet

  Progressive Scan fordobler den vertikale oppløsningen i bildet og gir et merkbart skarpere bilde. I stedet for å vise bildet med oddetallslinjene på skjermen først og deretter bildet med partallslinjene, vises begge samtidig. Et fullstendig bilde skapes umiddelbart med maksimal oppløsning. Ved slike hastigheter oppfatter øyet et skarpere bilde uten linjestruktur.

 • Unikt Miravision-konsept: Et speil når den er av, en TV når den er på

  Miravision-teknologien er unik ved at den gir praktiske løsninger med et stilig speil når den er av, med fordelene ved en LCD-TV med høy oppløsning når den er på.

 • Kompakt og tynn utforming som passer i alle rom

  Denne utformingen understreker en slank, kompakt stil som sparer plass og passer inn overalt.

 • En ramme som kan tilpasses, som passer til interiøret

  Siden ingen har helt samme stil, har speil-TVen en ramme som enkelt kan tas av og tilpasses, slik at den passer til all slags interiør. Den har et spesialutformet klikksystem som gjør installeringen enkel.

 • HD LCD WXGA-skjerm med en oppløsning på 1366 x 768p

  Denne WXGA-skjermen med avansert LCD-skjermteknologi har en widescreen HD-oppløsning på 1366 x 768p. Den gir flotte Progressive Scan-bilder uten flimring med optimal lysstyrke og suverene farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en større seeropplevelse.

 • Delt skjerm for dobbel video/PC-visning

  PBP deler skjermen i to deler for samtidig visning fra en PC-grafikk på én halvdel og videoinnhold i den andre.

 • PiP lar deg se på en ekstra kilde samtidig

  Gjør slik at du kan se på to ulike kilder samtidig, enten to videokilder eller en kombinasjon med data/grafikk

 • DVI-D gir det beste digitale bildet

  En DVI-D-inngang skaper en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen. Ved å fjerne konverteringen av digitale signaler til analoge får du et plettfritt bilde. Takket være signalet som opprettholdes, får du mindre flimring og et klarere bilde. DVI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med HDMI-kilder og bruker også HDCP-kopibeskyttelse.

 • RS232-grensesnitt for fjernstyring

  RS232-grensesnitt for fjernstyring gjør det mulig å kontrollere flere produkter samtidig, for eksempel avanserte A/V-mottakere, DVD-spillere, lys, oppvarming, ventilasjon og luftkjølingssystemer.

 • Forberedt for innfelt installering

  Forbedre interiøret ved å felle inn TVen i veggen ved hjelp av det spesielle monteringsutstyret for speil-TVen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i