Ikke tilordnet

LCD-skjerm

  LCD-skjerm

  En fullstendig 3D-opplevelse

  Lever meldinger i imponerende 3D med førsteklasses bildekvalitet, uten at du trenger spesialbriller. Med 28 linseformede visninger kan du levere utrolige bilder som imponerer publikum. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-skjerm

23" / 58, 4 cm, Autostereoskopisk 3D, Full HD BDL2331VS/00 Finn lignende produkter

En fullstendig 3D-opplevelse

uten at du trenger spesialbriller

 • Autostereoskopisk 3D

  Autostereoskopisk 3D

  Gled deg over en glimrende 3D-opplevelse uten behov for spesialbriller takket være effekten av autostereoskopisk 3D. Med linseformet teknologi får du glimrende klarhet og dybde, noe som gjør 3D-opplevelsen enda bedre.

 • Full HD LCD-skjerm, 1920 x 1080p

  Denne skjermen har en oppløsning som omtales som Full HD. Den avanserte LCD-skjermteknologien har fullstendig høydefinisjons widescreenoppløsning på 1080 progressive linjer, hver med 1920 piksler. Dette gir den best mulige bildekvaliteten for HD-innsignaler med opptil 1080 linjer. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med optimal skarphet og uovertrufne farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en forbedret seeropplevelse.

 • SmartPower for energisparing

  Intensiteten på bakgrunnsbelysningen kan kontrolleres og forhåndsinnstilles av systemet. Dette kan redusere strømforbruket med opptil 50 % og spare en betydelig sum på strømregningen.

 • Temperatursensor måler tilstanden

  Denne Public-skjermen inneholder en temperatursensor for å overvåke tilstanden. Hvis den interne temperaturen overstiger den forhåndsinnstilte terskelen, aktiveres to interne vifter automatisk for å kjøle ned skjermen til normal tilstand.

 • Oppfyller RoHS-standarder for å beskytte miljøet

  Philips-skjermene er utformet og produsert i overensstemmelse med strenge RoHS-standarder som begrenser bruk av bly og andre giftige stoffer som kan skade miljøet.

 • 28 linseformede visninger som gir utrolig jevne 3D-bilder

  Med 28 linseformede visninger kan du se på virtuelle objekter på 3D-skjermen, noe som gir deg den mest imponerende 3D-visningseffekten som finnes.

 • 2D plus depth

  2D-plus-Depth konverteres til 28 forskjellige visninger og samkjøres til et flott 3D-format

 • Visualisering av 3D-innhold

  Programvareverktøy leveres med skjermen for å spille av 3D-innhold og kontrollere visualiseringsparametrene for 3D og 2D. Det faktiske 3D-innholdet kan lages via tilleggsprogrammer som er tilgjengelig for populære programvarepakker for 3D-animasjon. Eksisterende 2D- eller stereoinnhold kan konverteres til 2D-pluss-dybdeformat. 2D-pluss-dybdeformatet er kompatibelt med eksisterende komprimeringsverktøy, siden den ekstra båndbredden for dybden er liten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i