plasmaskjerm

  plasmaskjerm

  Høyoppløslig offentlig skjerm

  Avansert og kostnadsbesparende plasmaskjerm som er utformet for bruk i offentlige innendørslokaler. Den avanserte deinterlaceren, avansert digital videobehandling og den nyeste plasmateknologien garanterer optimal visning av innholdet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Høyoppløslig offentlig skjerm

50" XGA plasmaskjerm i bredt format

 • HDMI-inngang for heldigital HD-tilkobling i én kabel

  HDMI skaper en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen. Ved å fjerne konvertering til analoge signaler får du et plettfritt bilde. Signalet som opprettholdes, reduserer flimringen og gir et klarere bilde. HDMI kommuniserer den høyeste utgangsoppløsningen med kildeenheten på en intelligent måte. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder, men inkluderer digital lyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse.

 • Høy lysstyrke (1500 cd/m²) og kontrast (30 000 : 1)

  Høy lysstyrke og høye kontrastverdier er svær gunstig i offentlige omgivelser der lysforholdene varierer og ofte er utenfor kontroll.

 • Bevegelsesadaptiv de-interlacing for knivskarpe bilder

  Denne smarte de-interlacing-algoritmen kan oppdage typen videokilde (for eksempel Still Picture (stillbilde), Motion Picture (bevegelig bilde) eller Film) og automatisk optimalisere de-interlacing-prosessen med de-interlacing-modi som Spatial (romlig), Temporal (tidsmessig) eller Film. Resultatet er knivskarpe og stabile bilder til enhver tid.

 • Skjermen kan kontrolleres via nettverket for fjernstyring

  Nettverkskontroll gjør at brukeren kan kontrollere og justere skjermer eksternt gjennom RS232-protokollen.

 • VGA-sløyfe gjennom andre skjermer

  Hvis mer enn én skjerm må dele det samme innsignalet, gir VGA-sløyfen en kostnadsbesparende løsning der VGA-innsignalet forsterkes og gjøres tilgjengelig i en VGA-utgang som kan kobles til den neste skjermen

 • Skjulte og låsbare kontrollknapper

  De lokale kontrollknappene på skjermen er plassert slik at de er mindre synlige for øyeblikkelig tilgang. I tillegg kan fjernkontrollsensoren i likhet med de lokale kontrollknappene deaktiveres via RS232 for å forhindre uautorisert kontroll av skjermen når den er plassert på et offentlig sted.

 • Avansert anti-innbrenningsfunksjoner for å forhindre innbrenning av bilder

  En beskyttende funksjon som kalles "punktforskyvning", er implementert. Når den beskyttende mekanismen er aktivert, forskyver skjermbildet automatisk pikselplasseringene for å forhindre innbrenning av bilder. For det andre er det implementert innbrenningsgjenoppretting. Avhengig av modellen fjernes innbrente bilder ved å bruke et fullstendig hvitt signal på hele skjermen i en bestemt tidsperiode, eller ved å gjøre bildet negativt for å oppnå det samme resultatet.

 • Lang forventet levetid for skjerm på over 60 000 timer

  Når det gjelder offentlig visning, er det 24/7-bruk som ofte kreves. Selv etter 60 000 timers bruk vil lysstyrkenivået på skjermen være minst 50 % av den opprinnelige verdien.

 • Oppfyller RoHS-standarder for å beskytte miljøet

  Philips-skjermene er utformet og produsert i overensstemmelse med strenge RoHS-standarder som begrenser bruk av bly og andre giftige stoffer som kan skade miljøet.

 • Blyfri utforming tar vare på miljøet

  Blyfrie skjermer er utformet og produsert i overensstemmelse med strenge EU-standarder når det gjelder RoHS-direktivet som begrenser bruk av bly og andre giftige stoffer som kan skade miljøet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i