trådløs høyttalerdokk

  trådløs høyttalerdokk

  Stream musikken, og lad Android-telefonen

  Dokk for å lade Android-telefonen, og nyt sensasjonelt god lydkvalitet med AS860-dokkinghøyttaleren. For at det skal bli enda mer praktisk, kan du benytte deg av berøring med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring og enkel musikkstreaming. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

trådløs høyttalerdokk

for Android, Bluetooth AS860/10 Finn lignende produkter

Stream musikken, og lad Android-telefonen

 • One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  Pare Bluetooth-enheter enkelt med One-Touch NFC-teknologi (Near Field Communications). Bare berør NFC-området på en høyttaler med smarttelefonen eller nettbrettet med NFC for å slå på høyttaleren, starte Bluetooth-paring og begynne å streame musikk.

 • Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Bluetooth er en trådløs kommunikasjonsteknologi med kort rekkevidde som er både robust og energieffektiv. Teknologien gjør det enkelt med trådløs tilkobling til iPod/iPhone/iPad eller andre Bluetooth-enheter, for eksempel smarttelefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner. Dermed kan du enkelt nyte favorittmusikken din eller lyd fra video eller spill trådløst på denne høyttaleren.

 • Digital lydbehandling for livaktig musikk uten forvrenging

  Digital lydbehandling for livaktig musikk uten forvrenging

  Avansert lydbehandlingsteknologi forbedrer gjengivelsen av musikken slik at hver note resonerer med glassklar presisjon, og hver pause blir gjengitt i urørt stillhet. Den digitale lydbehandlingsteknologien fra Philips gjør ytelsen fra de kompakte høyttalerboksene best mulig, og gir lyd som er klar, detaljert og kraftig uten forvrenging.

 • Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en dyp bassopplevelse fra et kompakt høyttalersystem. I tillegg til basspipen skiller det seg fra et vanlig høyttalerkabinettsystem ved at det er akustisk justert etter wooferen for å forsterke gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dypere, kontrollert bass og mindre forvrengning. Systemet fungerer ved å la luftmassen resonnere i basspipen slik at det vibrerer som en vanlig woofer. I kombinasjon med responsen i høyttaleren forsterker systemet lavfrekvenslydene til en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • Lyd inn-kontakt for enkel bærbar musikkavspilling

  Lyd inn-kontakt for enkel bærbar musikkavspilling

  Opprett én enkel tilkobling, og hør på all musikken fra bærbare enheter og datamaskiner. Det er bare å koble enheten til lyd inn-kontakten (3,5 mm) på Philips-settet. På datamaskiner opprettes tilkoblingen vanligvis via hodetelefonutgangen. Når tilkoblingen er opprettet, kan du umiddelbart glede deg over hele musikksamlingen din på førsteklasses høyttalere. Philips leverer ganske enkelt bedre lyd.

 • Lad en ekstra mobil enhet via USB-port

  Lad en ekstra mobil enhet via USB-port

  Denne høyttaleren er ekstra brukervennlig med USB-porten som lader en ekstra mobil enhet, selv når iPod/iPhone er i dokkingstasjonen.

 • Bruk den stilig designede FlexiDock til å holde alle Android-telefoner

  Den forbedrede versjonen av Philips FlexiDock har en mikro-USB-kontakt, perfekt for alle Android-telefoner. Dokkingmekanismen passer perfekt til alle Android-telefoner med kontaktens glatte design med avrundede kanter. Den gir maksimale justeringsmuligheter. Bare skyv kontakten mot venstre eller høyre, eller roter den slik at den passer nøyaktig til der mikro-USB-porten sitter på telefonen. Denne ekstreme fleksibiliteten er den første av sitt slag, og passer til Android-telefoner som er laget av ulike produsenter, med ulike plasseringer av mikro-USB-kontakten.

 • Hi-Fi trådløs Bluetooth®-aptX®-streaming av musikk

  Den avanserte teknologien forbedrer lyd som streames via Bluetooth® til neste nivå. Standard Bluetooth®-lyd bruker SBC-kodeken som er laget for grunnleggende lydoverføring, noe som kan gjøre lytterne skuffede og misfornøyde. Denne høyttaleren fra Philips er imidlertid utstyrt med den trådløse teknologien Hi-Fi-Bluetooth®-aptX® – noe som gir deg rik, kraftig og krystallklar lyd. Den er kompatibel med både de nyeste Android™-smarttelefonene, nettbrettene og andre enheter, og Philips leverer nå lydkvaliteten du forventer. Trådløs musikk har aldri hatt så god lyd.

 • Program for enkel Bluetooth-paring for Android-telefon

  Philips' program Bluetooth Audio Connect er tilgjengelig for nedlasting fra Google Play. Det gjør at du enkelt kan koble til og pare en mobil enhet til alle lydenheter med Bluetooth fra Philips. Trykk på programmet for automatisk å legge til, pare og koble til en Bluetooth-enhet fra Philips. Når enheten er paret, kan du også endre navn på og bytte ikoner. Med dette programmet kan du ha flere lydenheter fra Philips. Dette gjør det enkelt for deg å bytte mellom forskjellige Bluetooth-enheter. Bare trykk på den lydenheten fra Philips som du ønsker å bruke, og begynn å streame.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i