trådløs høyttalerdokk

  trådløs høyttalerdokk

  Stream musikken, og lad Android-telefonen

  Få utmerket lyd mens AS170-høyttaleren raskt lader Android-telefonen. Kompatibel med alle Bluetooth-aktiverte enheter for enkel musikkstreaming. Den vekker deg til og med til sanger fra radioen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

trådløs høyttalerdokk

Bluetooth®, for Android, FM, 6 W AS170/12 Finn lignende produkter

Stream musikken, og lad Android-telefonen

 • Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Bluetooth er en trådløs kommunikasjonsteknologi med kort rekkevidde som er både robust og energieffektiv. Teknologien gjør det enkelt med trådløs tilkobling til iPod/iPhone/iPad eller andre Bluetooth-enheter, for eksempel smarttelefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner. Dermed kan du enkelt nyte favorittmusikken din eller lyd fra video eller spill trådløst på denne høyttaleren.

 • Dobbel alarm slik at du og partneren din kan våkne på forskjellige tidspunkter

  Dobbel alarm slik at du og partneren din kan våkne på forskjellige tidspunkter

  Philips-lydsystemet leveres med to alarmtidspunkter. Angi ett alarmtidspunkt som vekker deg, og det andre tidspunktet for å vekke partneren din.

 • Lyd inn-kontakt for enkel bærbar musikkavspilling

  Lyd inn-kontakt for enkel bærbar musikkavspilling

  Opprett én enkel tilkobling, og hør på all musikken fra bærbare enheter og datamaskiner. Det er bare å koble enheten til lyd inn-kontakten (3,5 mm) på Philips-settet. På datamaskiner opprettes tilkoblingen vanligvis via hodetelefonutgangen. Når tilkoblingen er opprettet, kan du umiddelbart glede deg over hele musikksamlingen din på førsteklasses høyttalere. Philips leverer ganske enkelt bedre lyd.

 • Lad en ekstra mobil enhet via USB-port

  Lad en ekstra mobil enhet via USB-port

  Denne høyttaleren er ekstra brukervennlig med USB-porten som lader en ekstra mobil enhet, selv når iPod/iPhone er i dokkingstasjonen.

 • Digital FM-stasjonssøking med forvalg

  Digital FM-stasjonssøking med forvalg

  Med digital FM-radio får du ekstra musikkvalg for musikksamlingen på Philips-lydsystemet. Still inn stasjonen du vil ha som forvalg, trykk på og hold inne forvalgknappen for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Med Sleep Timer kan du bestemme hvor lenge du vil høre på musikk eller radio før du sovner. Bare still inn en tidsbegrensning (opptil 2 timer), og velg en CD eller en radiostasjon du vil høre på mens du venter på Jon Blund. Anlegget spiller i det angitte tidsrommet, og deretter slår det seg automatisk av til strømsparende, stille standby-modus. Med Sleep Timer kan du sovne til en favoritt-CD eller et favorittprogram uten å telle sauer eller bekymre deg over strømregningen.

 • Bruk den stilig designede FlexiDock til å holde alle Android-telefoner

  Den forbedrede versjonen av Philips FlexiDock har en mikro-USB-kontakt, perfekt for alle Android-telefoner. Dokkingmekanismen passer perfekt til alle Android-telefoner med kontaktens glatte design med avrundede kanter. Den gir maksimale justeringsmuligheter. Bare skyv kontakten mot venstre eller høyre, eller roter den slik at den passer nøyaktig til der mikro-USB-porten sitter på telefonen. Denne ekstreme fleksibiliteten er den første av sitt slag, og passer til Android-telefoner som er laget av ulike produsenter, med ulike plasseringer av mikro-USB-kontakten.

 • Program for enkel Bluetooth-paring for Android-telefon

  Philips' program Bluetooth Audio Connect er tilgjengelig for nedlasting fra Google Play. Det gjør at du enkelt kan koble til og pare en mobil enhet til alle lydenheter med Bluetooth fra Philips. Trykk på programmet for automatisk å legge til, pare og koble til en Bluetooth-enhet fra Philips. Når enheten er paret, kan du også endre navn på og bytte ikoner. Med dette programmet kan du ha flere lydenheter fra Philips. Dette gjør det enkelt for deg å bytte mellom forskjellige Bluetooth-enheter. Bare trykk på den lydenheten fra Philips som du ønsker å bruke, og begynn å streame.

 • Neodymhøyttalere for ren, balansert lyd

  Neodym er det beste materialet for å skape et sterkt magnetfelt som gir større følsomhet i en talespole, bedre bassgjengivelse og ren og balansert lydkvalitet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i