Klokkeradio

  Klokkeradio

  Våkne til favorittmusikken og -bildene

  Hvorfor ikke begynne dagen friskt med å våkne til bildet av en du er glad i, favorittsangen eller lyder fra naturen? Med Philips' klokkeradio kan du se på bilder og høre på musikk fra SD-kortet. Du kan også nyte musikk fra den innebygde FM-radioen.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Våkne til favorittmusikken og -bildene

 • Våkn opp til naturens lyder og start dagen med friskt mot.

  Våkn opp til naturens lyder og start dagen med friskt mot.

  Mange vekkerklokker har mange forskjellige alarmvalg. Det spesielle med denne Philips-klokkeradioen er at den vekker deg med lyder fra naturen, radio eller tradisjonell alarmlyd. Uansett hvilke krav du har til en vekkerklokke, om du vil våkne uten stress til lyder fra naturen eller favorittmusikken din, så har denne klokkeradioen alt.

 • Med den forhåndslastede rolige musikken sovner du i fred.

  Med den forhåndslastede rolige musikken sovner du i fred.

  Slapp av eller sovne til fredelige lyder. Philips-klokkeradioen leveres med flere forhåndslastede avslappende musikkstykker. Velg mellom regnskurer, bølger på havet, spa-musikk og mye mer.

 • Myk og behagelig oppvåkning

  Myk og behagelig oppvåkning

  Start dagen på riktig måte ved å våkne forsiktig til et gradvis økende alarmvolum. Vanlige alarmlyder med forhåndsinnstilt volum er enten for lave til at du våkner, eller ubehagelig høye, slik at du våkner brutalt. Velg om du vil våkne til favorittmusikken, en radiostasjon eller summealarmen. Alarmvolumet for Myk oppvåkning-funksjonen øker gradvis fra lavt til passende høyt, slik at du blir vekket på en myk måte.

 • Digital FM-stasjonssøking med forvalg

  Digital FM-stasjonssøking med forvalg

  Med digital FM-radio får du ekstra musikkvalg for musikksamlingen på Philips-lydsystemet. Still inn stasjonen du vil ha som forvalg, trykk på og hold inne forvalgknappen for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • To vekketidinnstillinger

  To vekketidinnstillinger

  Philips-lydsystemet leveres med to alarmtidspunkter. Angi ett alarmtidspunkt som vekker deg, og det andre for å vekke partneren din.

 • 8,9 cm (3,5") skjerm for visning av klokkeslett, dato og radio

  8,9 cm (3,5") skjerm for visning av klokkeslett, dato og radio

  Fargeskjermen på 8,9 cm (3,5") med høy oppløsning gjør det enklere å lese innholdet på skjermen. Nå kan du enkelt se klokkeslett, dato og informasjonen fra radiostasjonene. Du kan også vise favorittbildet ditt som bakgrunnsbilde.

 • Hør på musikk eller radiosending mens du ser på bilder

  Hør på musikk eller radiosending mens du ser på bilder

  Se på bildene dine mens du hører på favorittmusikken eller en FM-radiostasjon. Velg ganske enkelt "Photo with music" fra menyen, og len deg deretter tilbake og gled deg over begge samtidig. Philips-klokkeradioen leveres med USB- og SD-minnekortspor slik at du kan spille av favoritt-MP3- og WMA-musikken på klokkeradioen, og du kan se på de digitale favorittbildene dine på LCD-skjermen.

 • Spill av favorittbildene dine og bildeserievisninger ved sengen

  Spill av favorittbildene dine og bildeserievisninger ved sengen

  Lagre favorittbildene på et SD-kort, og spill dem av i en lysbildefremvisning på Philips-klokkeradioen. Takket være fullstendig filoverføring kan du enkelt vise digitale bilder via SD-kortsporet. Sett inn minnekortet i Philips-klokkeradioen, og de digitale bildene vises direkte på enheten. Nå kan du gjenoppleve favoritthøyeblikkene med familie og venner når du vil!

 • SD-kortspor for avspilling av bilder eller MP3-musikk

  SD-kortspor for avspilling av bilder eller MP3-musikk

  Philips-klokkeradio leveres med SD-minnekortspor slik at du kan spille av favoritt-MP3-musikken gjennom høyttalerne på klokkeradioen.

 • Våkn opp med bilder av dine kjære

  Våkn opp med bilder av dine kjære

  Philips-klokkeradioen leveres med en brukervennlig funksjon som gjør at du kan vise favorittbildet ditt som bakgrunn på klokken. Når du våkner om morgenen, ser du ikke bare klokkeslettet, men også bildet av dine kjære på nattbordet. En god måte å starte dagen på!

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i