Klokkeradio

  Klokkeradio

  Våkne opp til radiofavorittene dine

  La denne Philips-klokken gjøre morgenen litt lysere. Våkne opp til den radiostasjonen du liker best, eller til en tradisjonell alarm. Radioen har også to alarmer for ulike vekketider samt krystallklar DAB+-radio. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Klokkeradio

DAB+/FM, digital tuning, Dobbel alarm AJB4700/12 Finn lignende produkter

Våkne opp til radiofavorittene dine

med DAB+- og FM-radio

 • Kompatibel med DAB og FM for en fullstendig radioopplevelse

  Kompatibel med DAB og FM for en fullstendig radioopplevelse

  DAB-radio (Digital Audio Broadcasting) er, i tillegg til analog FM-overføring, en ny måte å kringkaste radio på via et nettverk av bakkesendere. Det gir lytterne flere valgmuligheter og klar lydgjengivelse helt uten forstyrrelser. Teknologien lar mottakeren velge det sterkeste signalet den finner. DAB-stasjoner har ingen frekvenser som må huskes, og radioene stilles inn etter stasjonsnavn slik at det er ingen endringer når du er i bevegelse.

 • DAB-radio uten forstyrrelser

  DAB-radio uten forstyrrelser

  DAB-radio (Digital Audio Broadcasting) er, i tillegg til analog FM-overføring, en ny måte å kringkaste radio på via et nettverk av bakkesendere. Det gir lytterne flere valgmuligheter og krystallklar lydgjengivelse helt uten forstyrrelser. Teknologien lar mottakeren velge det sterkeste signalet den finner. DAB-stasjoner har ingen frekvenser som må huskes, og settene stilles inn etter stasjonsnavn slik at det er ingen endringer når du er i bevegelse.

 • Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Finn den kanalen du vil forhåndsinnstille, trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilling for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne opp til lydene fra favorittradiostasjonen din eller en alarm. Still alarmen på Philips-klokkeradioen slik at den vekker deg med radiostasjonen du sist hørte på, eller velg å våkne til en alarmlyd. Når alarmtidspunktet er nådd, slår Philips-klokkeradioen automatisk på valgte radiostasjonen eller starter alarmen.

 • Automatisk tidssynkronisering sikrer nøyaktig tidsinnstilling uten problemer

  Automatisk tidssynkronisering sikrer nøyaktig tidsinnstilling uten problemer

  Klokkeradioen har en funksjon for automatisk tidsinnstilling, slik at du aldri trenger å stille klokken. Klokken synkroniseres automatisk med radiosignaler, selv når den er slått av. Den oppdateres automatisk innen ett minutt etter at det har oppstått et behov for justering, og synkroniserer rutinemessig med radiosignaler for å sikre at den alltid viser nøyaktig klokkeslett. Fra den første gangen du tar klokkeradioen ut av esken til et strømbrudd finner sted, kan du stole på at dette Philips-produktet gir deg riktig tidspunkt, pålitelig og uten problemer.

 • Dobbel alarm slik at du og partneren din kan våkne på forskjellige tidspunkter

  Dobbel alarm slik at du og partneren din kan våkne på forskjellige tidspunkter

  Philips-lydsystemet leveres med to alarmtidspunkter. Angi ett alarmtidspunkt som vekker deg, og det andre tidspunktet for å vekke partneren din.

 • Myk og behagelig oppvåkning

  Myk og behagelig oppvåkning

  Start dagen på riktig måte ved å våkne forsiktig til et gradvis økende alarmvolum. Vanlige alarmlyder med forhåndsinnstilt volum er enten for lave til at du våkner, eller ubehagelig høye, slik at du våkner brutalt. Velg om du vil våkne til favorittmusikken, en radiostasjon eller summealarmen. Alarmvolumet for Myk oppvåkning-funksjonen øker gradvis fra lavt til passende høyt, slik at du blir vekket på en myk måte.

 • Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Med Sleep Timer kan du bestemme hvor lenge du vil høre på musikk eller radio før du sovner. Bare still inn en tidsbegrensning (opptil 1 time), og velg en radiostasjon du vil høre på mens du venter på Jon Blund. Philips-radioen spiller i det angitte tidsrommet, og deretter bytter den automatisk til en strømsparende, stille standby-modus. Med Sleep Timer kan du sovne til et favorittprogram uten å telle sauer eller bekymre deg over strømregningen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i