Klokkeradio

  Klokkeradio

  Start dagen på din måte.

  Med to alarmer med DAB+- og FM-funksjonalitet for en komplett radioopplevelse kan både du og partneren din våkne på den rette måten. Bruk USB-porten som følger med, til å lade alle mobile enheter eller koble til andre bærbare enheter til lydinngangen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Klokkeradio

DAB+/FM, digital tuning, USB-port for lading, Dobbel alarm, Tids- og alarm-backup AJB4300W/12 Finn lignende produkter

Start dagen på din måte.

 • Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne opp til lydene fra favorittradiostasjonen din eller en alarm. Still alarmen på Philips-klokkeradioen slik at den vekker deg med radiostasjonen du sist hørte på, eller velg å våkne til en alarmlyd. Når alarmtidspunktet er nådd, slår Philips-klokkeradioen automatisk på valgte radiostasjonen eller starter alarmen.

 • Gjentatt vekking for mer slumring

  Gjentatt vekking for mer slumring

  Klokkeradioen fra Philips hjelper deg med å våkne opp i tide med slumrefunksjonen. Hvis alarmen ringer og du vil sove litt lenger, kan du trykke på knappen for å gjenta alarmen én gang og sove videre. Ni minutter senere ringer alarmen på nytt. Du kan fortsette å trykke på knappen for å gjenta alarmen hvert niende minutt til du slår av alarmen helt.

 • Dobbel alarm slik at du og partneren din kan våkne på forskjellige tidspunkter

  Dobbel alarm slik at du og partneren din kan våkne på forskjellige tidspunkter

  Philips-lydsystemet leveres med to alarmtidspunkter. Angi ett alarmtidspunkt som vekker deg, og det andre tidspunktet for å vekke partneren din.

 • Myk og behagelig oppvåkning

  Myk og behagelig oppvåkning

  Start dagen på riktig måte ved å våkne forsiktig til et gradvis økende alarmvolum. Vanlige alarmlyder med forhåndsinnstilt volum er enten for lave til at du våkner, eller ubehagelig høye, slik at du våkner brutalt. Velg om du vil våkne til favorittmusikken, en radiostasjon eller summealarmen. Alarmvolumet for Myk oppvåkning-funksjonen øker gradvis fra lavt til passende høyt, slik at du blir vekket på en myk måte.

 • Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Med Sleep Timer kan du bestemme hvor lenge du vil høre på musikk eller radio før du sovner. Bare still inn en tidsbegrensning (opptil 2 timer), og velg en CD eller en radiostasjon du vil høre på mens du venter på Jon Blund. Anlegget spiller i det angitte tidsrommet, og deretter slår det seg automatisk av til strømsparende, stille standby-modus. Med Sleep Timer kan du sovne til en favoritt-CD eller et favorittprogram uten å telle sauer eller bekymre deg over strømregningen.

 • Justerbar skjermlysstyrke for behagelig visning

  Justerbar skjermlysstyrke for behagelig visning

  Philips-radioens avspillingstid kan enkelt kontrolleres ved å stille inn foretrukket antall minutter på den digitale timeren. Da telles tiden automatisk ned, og radioen slås av når tiden har gått ut.

 • Lyd inn-kontakt for enkel bærbar musikkavspilling

  Lyd inn-kontakt for enkel bærbar musikkavspilling

  Opprett én enkel tilkobling, og hør på all musikken fra bærbare enheter og datamaskiner. Det er bare å koble enheten til lyd inn-kontakten (3,5 mm) på Philips-settet. På datamaskiner opprettes tilkoblingen vanligvis via hodetelefonutgangen. Når tilkoblingen er opprettet, kan du umiddelbart glede deg over hele musikksamlingen din på førsteklasses høyttalere. Philips leverer ganske enkelt bedre lyd.

 • USB-port for å lade alle mobile enheter

  USB-port for å lade alle mobile enheter

  Høyttaleren har en USB-port. Hvis batteriet til smarttelefonen er i ferd med å gå tomt enten hjemme eller når du er på farten, kan du overføre strømmen som er ladet opp i den bærbare høyttaleren til den mobile enheten din.

 • FM digital stasjonssøking

  FM digital stasjonssøking
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i