Digital klokkeradio

  Digital klokkeradio

  Sett farge på dagen

  Lag et stilig uttrykk med en elegant klokke som du kan ha ved sengen, og som har mer å by på enn et flott utseende. Philips AJ5000/12-klokken angir automatisk riktig tid når den kobles til, og den sørger for den riktige stemningen ved hjelp av stemningslys i flere farger. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Digital klokkeradio

Stemningslys i flere farger, FM, digital tuning, Dobbel alarm, Tids- og alarm-backup AJ5000/12 Finn lignende produkter

Sett farge på dagen

med stemningslys i flere farger

 • Stemningslys i flere farger for å matche stilen din

  Stemningslys i flere farger for å matche stilen din

  Farge og lys har betydning for hvordan du føler deg. Én kombinasjon kan få deg til å føle deg energisk, mens en annen kan gjøre deg rolig. Det er heller ikke til å legge skjul på at fargede lys er tiltalende å se på, og at de kan gi alle typer rom et særpreg. Denne klokkeradioen leveres med stemningslys i flere farger og kan produsere over 32 000 fargenyanser – slik at du får en overveldende mengde av toner å velge mellom, uansett om du vil at lyset skal matche humøret eller interiøret.

 • Våkne opp til en melodi, radio eller summealarm med stemningslys

  Våkne opp til en melodi, radio eller summealarm med stemningslys

  Få en god start på hver eneste dag med et utvalg vekkemuligheter. La en melodi eller summealarm vekke deg – eller gå for favorittradiostasjonen din som vekkesignal. Stemningslysene kan også aktiveres når alarmen ringer, for å gjøre morgenene ekstra behagelige. Stemningslysene er også designet for å endre farger i henhold til hvor lenge du har slumret etter at alarmen ringte første gang. De er grønne de første ti minuttene, gule i de ti neste og blir til slutt røde for å signalisere at du er sent ute.

 • Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Finn den kanalen du vil forhåndsinnstille, trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilling for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • Dobbel alarm slik at du og partneren din kan våkne på forskjellige tidspunkter

  Dobbel alarm slik at du og partneren din kan våkne på forskjellige tidspunkter

  Philips-lydsystemet leveres med to alarmtidspunkter. Angi ett alarmtidspunkt som vekker deg, og det andre tidspunktet for å vekke partneren din.

 • Myk og behagelig oppvåkning

  Myk og behagelig oppvåkning

  Start dagen på riktig måte ved å våkne forsiktig til et gradvis økende alarmvolum. Vanlige alarmlyder med forhåndsinnstilt volum er enten for lave til at du våkner, eller ubehagelig høye, slik at du våkner brutalt. Velg om du vil våkne til favorittmusikken, en radiostasjon eller summealarmen. Alarmvolumet for Myk oppvåkning-funksjonen øker gradvis fra lavt til passende høyt, slik at du blir vekket på en myk måte.

 • Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Med Sleep Timer kan du bestemme hvor lenge du vil høre på musikk eller radio før du sovner. Bare still inn en tidsbegrensning (opptil 2 timer), og velg en CD eller en radiostasjon du vil høre på mens du venter på Jon Blund. Anlegget spiller i det angitte tidsrommet, og deretter slår det seg automatisk av til strømsparende, stille standby-modus. Med Sleep Timer kan du sovne til en favoritt-CD eller et favorittprogram uten å telle sauer eller bekymre deg over strømregningen.

 • Gjentatt vekking for mer slumring

  Gjentatt vekking for mer slumring

  Klokkeradioen fra Philips hjelper deg med å våkne opp i tide med slumrefunksjonen. Hvis alarmen ringer og du vil sove litt lenger, kan du trykke på knappen for å gjenta alarmen én gang og sove videre. Ni minutter senere ringer alarmen på nytt. Du kan fortsette å trykke på knappen for å gjenta alarmen hvert niende minutt til du slår av alarmen helt.

 • Kontroll over stemningslyset for fargesyklus eller ønsket omgivelseslys

  Spill av stemningslyset for å la fargene gå i en syklus – og gled deg over livfulle omgivelser. Du kan også sette lysene på pause slik at de stopper opp ved en farge som passer til rommet eller humøret, eller som du rett og slett bare liker.

 • Koble til og still klokken automatisk

  Ta klokken ut av boksen, koble den til, og klokkeslettet har allerede blitt stilt – automatisk. Den intelligente klokken leser av forhåndsinnstilt data og stiller klokkeslettet riktig i henhold til den standard tidssonen. Hvis du bor utenfor den standard tidssonen, trenger du bare å trykke på tidssoneknappen, og klokken tilbakestiller klokkeslettet. Nå trenger du ikke lenger å lese håndbøker eller fikle med knapper.

 • Tids- og alarm-backup for vekking til riktig tid selv når strømmen går

  Hvis det oppstår en strømfeil, vil denne intelligente klokken fremdeles fungere og opprettholde den pålitelige tiden og innstillingene dine. Den angitte alarmen forblir aktiv selv når skjermen er avslått – alt takket være et forhåndsinstallert batteri. Når strømmen kommer tilbake, trenger du ikke å justere klokken eller legge inn innstillingene på nytt. Og selv om strømmen ikke kommer tilbake, gir batteriet nok energi til at summealarmen ringer på alarmtidspunktet du har angitt - noe som betyr at du aldri forsover deg.

 • Justerbar skjermlysstyrke for behagelig visning

  Med justerbar skjermlysstyrke kan du tilpasse skjermen til dine behov.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i