Digital klokkeradio

  Digital klokkeradio

  Lad opp mobiltelefonen mens du sover

  Philips' klokkeradio vekker deg ikke bare med favorittradiostasjonen, den lader også opp mobiltelefonen mens du sover. Den leveres med dobbel alarm med innstillinger for ukedager og helg og en stor LCD-skjerm som gjør det enklere å lese. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Digital klokkeradio

Lad mobiltelefonen/USB-enheten AJ4200/12 Finn lignende produkter

Lad opp mobiltelefonen mens du sover

 • Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne opp til lydene fra favorittradiostasjonen din eller en alarm. Still alarmen på Philips-klokkeradioen slik at den vekker deg med radiostasjonen du sist hørte på, eller velg å våkne til en alarmlyd. Når alarmtidspunktet er nådd, slår Philips-klokkeradioen automatisk på valgte radiostasjonen eller starter alarmen.

 • Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Finn den kanalen du vil forhåndsinnstille, trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilling for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • Innebygd oppbevaringsrom der du kan oppbevare tilkoblingstuppene

  Innebygd oppbevaringsrom der du kan oppbevare tilkoblingstuppene

  Denne funksjonen, som er utformet med et innebygd oppbevaringsrom for ladertilkoblingstuppene, sikrer at tuppene oppbevares trygt og enkelt for neste bruk. Den leveres også med store og små tupper for forskjellige mobiltelefonmodeller og en kontakt for mini-USB-enheter.

 • Lad mobiltelefonen og USB-enhetene samtidig

  Lad mobiltelefonen og USB-enhetene samtidig

  Dette produktet fungerer også som en ladeenhet. Det vil si at du kan lade opptil to enheter samtidig. Koble til mobiltelefonen og en annen USB-enhet eller to av hver før du går og legger deg, og enhetene er ladet opp når du våkner om morgenen.

 • Støtter de vanligste mobiltelefonmerkene og USB-enhetene

  Støtter de vanligste mobiltelefonmerkene og USB-enhetene

  Produktet fungerer som en lader for mobiltelefonen og USB-enheten og gir strøm til enhetene mens du sover. Denne funksjonen er praktisk og støtter de vanligste mobiltelefonmerkene for større anvendelighet.

 • Visning av dato og ukedag

  Visning av dato og ukedag

  LCDen viser tydelig dato og ukedag umiddelbart.

 • Alarminnstilling for ukedag/helg som passer til livsstilen din

  Alarminnstilling for ukedag/helg som passer til livsstilen din

  Denne klokkeradioen er laget med tanke på en moderne livsstil, og den har en dobbel alarmfunksjon. Det gjør at du kan angi forskjellige alarmtider for ukedager og helg eller forskjellige alarminnstillinger for par. Alarminnstillingene kan skreddersys for samme alarmtid hele uken fra mandag til søndag. Eller du kan angi alarmen for en tidlig start på ukedagene fra mandag til fredag, og få sove lenge på lørdag og søndag. Hva du enn velger sparer denne praktiske funksjonen deg for å måtte stille forskjellige alarmtider hver kveld.

 • Stor LCD-skjerm for enkel visning

  Stor LCD-skjerm for enkel visning

  Med den store skjermen kan du enkelt se innhold på skjermen. Nå kan du enkelt se klokkeslettet, datoen og alarmen, selv på avstand. Den er ideell for eldre eller svaksynte.

 • Myk og behagelig oppvåkning

  Myk og behagelig oppvåkning

  Start dagen på riktig måte ved å våkne forsiktig til et gradvis økende alarmvolum. Vanlige alarmlyder med forhåndsinnstilt volum er enten for lave til at du våkner, eller ubehagelig høye, slik at du våkner brutalt. Velg om du vil våkne til favorittmusikken, en radiostasjon eller summealarmen. Alarmvolumet for Myk oppvåkning-funksjonen øker gradvis fra lavt til passende høyt, slik at du blir vekket på en myk måte.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i