Klokkeradio

  Klokkeradio

  Lad opp mobiltelefonen mens du sover

  Start dagen full av energi med denne klokkeradioen. Den lader mobiltelefonen og USB-enheten samtidig, slik at du alltid kan holde det gående. Alarmen kan stilles inn for å vekke deg ved hjelp av radioen eller en alarmlyd, og to alarmer gjør det mulig å stille inn to vekketider Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Klokkeradio

Dobbel USB-port for lading, FM, analog innstilling, Dobbel alarm, Tids- og alarm-backup AJ4000B/12 Finn lignende produkter

Lad opp mobiltelefonen mens du sover

med innebygd mikro-USB-kabel

 • Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne opp til lydene fra favorittradiostasjonen din eller en alarm. Still alarmen på Philips-klokkeradioen slik at den vekker deg med radiostasjonen du sist hørte på, eller velg å våkne til en alarmlyd. Når alarmtidspunktet er nådd, slår Philips-klokkeradioen automatisk på valgte radiostasjonen eller starter alarmen.

 • Dobbel alarm slik at du og partneren din kan våkne på forskjellige tidspunkter

  Dobbel alarm slik at du og partneren din kan våkne på forskjellige tidspunkter

  Philips-lydsystemet leveres med to alarmtidspunkter. Angi ett alarmtidspunkt som vekker deg, og det andre tidspunktet for å vekke partneren din.

 • Gjentatt vekking for mer slumring

  Gjentatt vekking for mer slumring

  Klokkeradioen fra Philips hjelper deg med å våkne opp i tide med slumrefunksjonen. Hvis alarmen ringer og du vil sove litt lenger, kan du trykke på knappen for å gjenta alarmen én gang og sove videre. Ni minutter senere ringer alarmen på nytt. Du kan fortsette å trykke på knappen for å gjenta alarmen hvert niende minutt til du slår av alarmen helt.

 • Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Med Sleep Timer kan du bestemme hvor lenge du vil høre på musikk eller radio før du sovner. Bare still inn en tidsbegrensning (opptil 1 time), og velg en radiostasjon du vil høre på mens du venter på Jon Blund. Philips-radioen spiller i det angitte tidsrommet, og deretter bytter den automatisk til en strømsparende, stille standby-modus. Med Sleep Timer kan du sovne til et favorittprogram uten å telle sauer eller bekymre deg over strømregningen.

 • Myk og behagelig oppvåkning

  Myk og behagelig oppvåkning

  Start dagen på riktig måte ved å våkne forsiktig til et gradvis økende alarmvolum. Vanlige alarmlyder med forhåndsinnstilt volum er enten for lave til at du våkner, eller ubehagelig høye, slik at du våkner brutalt. Velg om du vil våkne til favorittmusikken, en radiostasjon eller summealarmen. Alarmvolumet for Myk oppvåkning-funksjonen øker gradvis fra lavt til passende høyt, slik at du blir vekket på en myk måte.

 • FM-radio for en god radioopplevelse

  Den innebygde FM-radioen gjør at du kan nyte favorittsangene eller nyheter fra radiokanalen hver dag. Du trenger bare å finne den kanalen du vil høre på.

 • Lad opp en ekstra USB-enhet via innebygd USB-hub

  Det er vanlig at man har mer enn én USB-enhet hjemme nå for tiden. Enheter som kameraer, spillenheter, mobiltelefoner og bærbare musikkspillere er det svært vanlig å lade via USB. Hvis du må, kan du bruke en konverter med mikro- og mini-USB-kontakter, slik at enda flere av enhetene kan lades via den andre USB-huben på radioen.

 • Lad mobiltelefonen via den innebygde mikro-USB-kabelen

  Våkne med batteriene oppladet, både dine og telefonens. Denne Philips-klokkeradioen leveres med en innebygd mikro-USB-kabel som er festet på baksiden. Den gir deg tilgang til en lader som alltid er der. Det finnes ingen ekstra tilbehør og ingen ledninger å miste. Nå kan du ha telefonen ved siden av deg mens du sover og lade den samtidig. Philips forstår deg.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i