Klokkeradio

  Klokkeradio

  En strålende morgen!

  Hver dag er spesiell, derfor er den behagelige klokkeradioen fra Philips en ideell venn å våkne opp med. Tidsprojeksjonsfunksjonen viser tiden på hvilken som helst overflate – våkne opp, åpne øynene og se klokkeslettet. Hver morgen blir bedre. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Klokkeradio

Tidsprojeksjon, FM, digital tuning, Dobbel alarm, Batteri- eller vekselstrømdrift AJ3700/12 Finn lignende produkter

En strålende morgen!

med tidsprojeksjon

 • Stor bakbelyst LCD-skjerm for behagelig visning under forhold med lite lys

  Stor bakbelyst LCD-skjerm for behagelig visning under forhold med lite lys

  Bakbelyst LCD-skjerm sikrer behagelig visning og enkel bruk under forhold med lite lys, og den gir tydelig informasjon umiddelbart.

 • Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Finn den kanalen du vil forhåndsinnstille, trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilling for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • Myk og behagelig oppvåkning

  Myk og behagelig oppvåkning

  Start dagen på riktig måte ved å våkne forsiktig til et gradvis økende alarmvolum. Vanlige alarmlyder med forhåndsinnstilt volum er enten for lave til at du våkner, eller ubehagelig høye, slik at du våkner brutalt. Velg om du vil våkne til favorittmusikken, en radiostasjon eller summealarmen. Alarmvolumet for Myk oppvåkning-funksjonen øker gradvis fra lavt til passende høyt, slik at du blir vekket på en myk måte.

 • Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Med Sleep Timer kan du bestemme hvor lenge du vil høre på musikk eller radio før du sovner. Bare still inn en tidsbegrensning (opptil 1 time), og velg en radiostasjon du vil høre på mens du venter på Jon Blund. Philips-radioen spiller i det angitte tidsrommet, og deretter bytter den automatisk til en strømsparende, stille standby-modus. Med Sleep Timer kan du sovne til et favorittprogram uten å telle sauer eller bekymre deg over strømregningen.

 • Gjentatt vekking for mer slumring

  Gjentatt vekking for mer slumring

  Klokkeradioen fra Philips hjelper deg med å våkne opp i tide med slumrefunksjonen. Hvis alarmen ringer og du vil sove litt lenger, kan du trykke på knappen for å gjenta alarmen én gang og sove videre. Ni minutter senere ringer alarmen på nytt. Du kan fortsette å trykke på knappen for å gjenta alarmen hvert niende minutt til du slår av alarmen helt.

 • Tidsprojeksjon for en iøynefallende måte å vise klokken på

  Med tidsprojeksjon kan du vise tiden på en hvilken som helst flate i en hvilken som helst vinkel. Dette nyskapende projeksjonssystemet sikrer at klokken alltid er plassert på riktig sted og i riktig retning. I motsetning til vanlige LCD-skjermer slipper den negative LCD-skjermen gjennom lys uten betydelig forvrengning. En kraftig lampe lyser opp den negative LCD-skjermen og projiserer lyset innenfor en gitt avstand. Med den nøyaktige linsen kan du vise klokken og til og med justere fokus etter ønske. Nå trenger du ikke å slå på lyset for å se hvor mye klokken er – du trenger bare å åpne øynene!

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i