Klokkeradio

  Klokkeradio

  Lev et mer miljøvennlig liv

  Det er på tide å ta vare på miljøet. Denne stilige Philips-klokken AJ3570/12 er laget av bærekraftig bambustre og ufarlige komponenter, og den har et lavt strømforbruk i standby og en automatisk lyssensor, slik at du sparer strøm hvert sekund. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lev et mer miljøvennlig liv

med en miljøvennlig klokkeradio

 • Lavt strømforbruk for bedre energisparing

  Lavt strømforbruk for bedre energisparing

  I henhold til Europakommisjonens økodesigndirektiv 2005/32/EF må alle produkter som bruker strøm og som importeres til Europa, overholde standarder for energiforbruk innen 2013. Denne klokkeradioen er utformet slik at den overholder dette direktivet for økt energieffektivitet og lavere effektforbruk og har et forbruk i standby-modus på under 1 W. Du får lavere strømregninger og gjør din del for å ta vare på miljøet.

 • Lyssensor for automatisk dimming gir en behagelig skjermvisning

  Lyssensor for automatisk dimming gir en behagelig skjermvisning

  Du kan alltid være trygg på at du kan se det som står på skjermen, uansett hvilken tid på døgnet det er. Den innebygde lyssensoren leser av lysstyrken i rommet og avgjør deretter hvor lyssterk skjermen må være for at du skal kunne se tydelig. Om dagen, eller under sterke lysforhold, økes lysstyrken automatisk slik at du enkelt kan se skjermen selv om det er lyst i rommet. Om natten, eller under veldig svake lysforhold, senkes lysstyrken på skjermen slik at du får et dust lys som ikke føles ubehagelig å se på, og som gjør at du kan sove uten å bli forstyrret.

 • Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Finn den kanalen du vil forhåndsinnstille, trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilling for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • Dobbel alarm slik at du og partneren din kan våkne på forskjellige tidspunkter

  Dobbel alarm slik at du og partneren din kan våkne på forskjellige tidspunkter

  Philips-lydsystemet leveres med to alarmtidspunkter. Angi ett alarmtidspunkt som vekker deg, og det andre tidspunktet for å vekke partneren din.

 • Myk og behagelig oppvåkning

  Myk og behagelig oppvåkning

  Start dagen på riktig måte ved å våkne forsiktig til et gradvis økende alarmvolum. Vanlige alarmlyder med forhåndsinnstilt volum er enten for lave til at du våkner, eller ubehagelig høye, slik at du våkner brutalt. Velg om du vil våkne til favorittmusikken, en radiostasjon eller summealarmen. Alarmvolumet for Myk oppvåkning-funksjonen øker gradvis fra lavt til passende høyt, slik at du blir vekket på en myk måte.

 • Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Med Sleep Timer kan du bestemme hvor lenge du vil høre på musikk eller radio før du sovner. Bare still inn en tidsbegrensning (opptil 2 timer), og velg en CD eller en radiostasjon du vil høre på mens du venter på Jon Blund. Anlegget spiller i det angitte tidsrommet, og deretter slår det seg automatisk av til strømsparende, stille standby-modus. Med Sleep Timer kan du sovne til en favoritt-CD eller et favorittprogram uten å telle sauer eller bekymre deg over strømregningen.

 • Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne til favorittsangen på radio eller en summealarm

  Våkne opp til lydene fra favorittradiostasjonen din eller en alarm. Still alarmen på Philips-klokkeradioen slik at den vekker deg med radiostasjonen du sist hørte på, eller velg å våkne til en alarmlyd. Når alarmtidspunktet er nådd, slår Philips-klokkeradioen automatisk på valgte radiostasjonen eller starter alarmen.

 • Bærekraftig og fornybar bambus er brukt i topplaten

  Det å finne måter å ta vare på miljøet på, krever at man tenker kreativt og smart. Bruken av bambus i topplaten på denne klokken er et miljøvennlig tiltak som også gir produktet en egen stil. Ikke bare er bambus et pent materiale, men det er også kjent for å være mer miljøvennlig og fornybart enn trær. Bambusplanten vokser svært raskt uten bruk av gjødsel eller pesticider, og den kan høstes etter tre til fire år. Hver plante kan dessuten høstes flere ganger. Bearbeidingen av bambus i industrien innebærer også færre forurensende stoffer og et lavere utslipp av karbondioksid.

 • Resirkulert plasthus og papiremballasje

  Philips fokuserer på å ta vare på miljøet og har alltid lagt vekt på resirkulering. Resirkulering har enorme fordeler. Det reduserer behovet for ferske, ikke-fornybare ressurser og legger mindre press på vår sårbare planet. Det minsker behovet for forbrenningsanlegg og søppelfyllinger som har en svært negativ innvirkning på økosystemene og miljøet. Denne klokken er laget av en høy prosentandel resirkulerte materialer. Hele huset er laget av 100 % resirkulert plast, alt papiret er av resirkulert papir og 90 % av emballasjen er laget av resirkulert materiale.

 • Kontroll over skadelige komponenter med tanke på miljøet

  Philips begrenser bruken av skadelige komponenter, noe som understreker Philips' ønske om å ta vare på miljøet. I tillegg til å overholde RoHS-direktivet, som begrenser bruken av vanlige skadelige kjemikalier som bly, kadmium og kvikksølv, har vi også begrenset bruken av andre skadelige komponenter. Alle plastdeler, kretskort og strømadaptere samt all emballasje er fri for PVC og BFR, noe som minimerer den skadelige påvirkningen på mennesker og miljø under bruk og etter at produktet er kastet.

 • Koble til og still klokken automatisk

  Ta klokken ut av boksen, koble den til, og klokkeslettet har allerede blitt stilt – automatisk. Den intelligente klokken leser av forhåndsinnstilt data og stiller klokkeslettet riktig i henhold til den standard tidssonen. Hvis du bor utenfor den standard tidssonen, trenger du bare å trykke på tidssoneknappen, og klokken tilbakestiller klokkeslettet. Nå trenger du ikke lenger å lese håndbøker eller fikle med knapper.

 • Tids- og alarm-backup for vekking til riktig tid selv når strømmen går

  Hvis det oppstår en strømfeil, vil denne intelligente klokken fremdeles fungere og opprettholde den pålitelige tiden og innstillingene dine. Den angitte alarmen forblir aktiv selv når skjermen er avslått – alt takket være et forhåndsinstallert batteri. Når strømmen kommer tilbake, trenger du ikke å justere klokken eller legge inn innstillingene på nytt. Og selv om strømmen ikke kommer tilbake, gir batteriet nok energi til at summealarmen ringer på alarmtidspunktet du har angitt - noe som betyr at du aldri forsover deg.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i