Vekkerklokke

  Vekkerklokke

  Kompakt vekkerklokke

  Den kompakte vekkerklokken fra Philips har enkel innstilling av klokkeslett, alarm og kalender med en bakbelyst LCD-skjerm som slår seg av automatisk. Den drives av ett enkelt AA-batteri, og er perfekt for reiser. Den gjentakende alarmen lar deg slumre i fem ekstra minutter.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kompakt vekkerklokke

 • Stor bakbelyst LCD-skjerm for behagelig visning under forhold med lite lys

  Stor bakbelyst LCD-skjerm for behagelig visning under forhold med lite lys

  Bakbelyst LCD-skjerm sikrer behagelig visning og enkel bruk under forhold med lite lys, og den gir tydelig informasjon umiddelbart.

 • Vekketidsvisning viser deg vekketiden

  Vekketidsvisning viser alltid både gjeldende klokkeslett og hvilket klokkeslett du har stilt for vekking. Med den kontinuerlige visningen trenger du ikke trykke på en knapp for å se om vekkefunksjonen er slått på og når den kommer til å sette i gang. Med vekketidsvisning kan du føle deg trygg på at vekkefunksjonen er på, og at du blir vekt på riktig tidspunkt.

 • Praktisk størrelse for enkel transport til arbeidet eller på reiser

  Denne praktiske vekkerklokken viser nøyaktig klokkeslett og har alarmfunksjoner i en kompakt form. Den er liten nok til å bli plassert over alt hjemme eller på kontoret, eller du kan ta den med deg når du reiser.

 • Lavt strømforbruk for lang batterilevetid

  Takket være de enkle klokke- og alarmfunksjonene og bakbelyst LED-skjerm som slår seg av automatisk, er strømforbruket lavt. Ett enkelt AA-batteri er alt som kreves for å drive klokken i omtrent ett år.

 • Visning av måned og dag

  Klokken har en innebygd kalenderfunksjon som viser gjeldende måned og dag. Angi riktig dato (inkludert år), så legger kalenderen inn skuddår etter hvert som de kommer.

 • Drives av ett batteri for å være praktisk på reiser

  Klokken drives av ett enkelt AA-batteri, noe som gir en kompakt og lett løsning for reiser. Hvis du vil dra nytte av alle funksjonene til klokken, alarmen og kalenderen, kan du sette inn et AA-batteri i batterirommet. AA-batterier er tilgjengelig de fleste steder, dermed blir det enkelt å bytte når du er på farten.

 • Alarmrepetering med 5-minutters slumretid

  Klokkeradioen fra Philips hjelper deg med å våkne opp i tide med slumrefunksjonen. Hvis alarmen ringer og du vil sove litt lenger, kan du trykke på knappen for å gjenta alarmen én gang og sove videre. Fem minutter senere ringer alarmen på nytt. Du kan fortsette å trykke på knappen for å gjenta alarmen hvert femte minutt til du slår av alarmen helt.

 • Enkel alarm og tidsinnstilling

  Klokken og alarmen er så enkle å sette opp at du kanskje ikke trenger å se i hurtigstartveiledningen eller bruksanvisningen. Bare se på klokkeradioens knapper for å stille inn klokken og alarmen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i