WeCall Bluetooth-konferansehøyttaler

  WeCall Bluetooth-konferansehøyttaler

  Foreta klare konferansesamtaler hvor som helst

  Foreta konferansesamtaler hvor som helst med bærbare Philips WeCall. Den leveres med fire mikrofoner og avansert undertrykking av ekko for feilfrie samtaler, samtidig som LED-indikatorer og Bluetooth®-tilkoblingsmulighet gjør at den er svært praktisk. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

WeCall Bluetooth-konferansehøyttaler

Bluetooth® og USB, Overlegen lyd, Innebygd batteri, For iPhone AECS7000/00 Finn lignende produkter

Foreta klare konferansesamtaler hvor som helst

med like god lyd som samtaler ansikt til ansikt

 • Fire mikrofoner for perfekt talemottak i 360-graders område

  Fire mikrofoner for perfekt talemottak i 360-graders område

  Fire mikrofoner som dekker alle retninger gjør det mulig med 360-graders talemottak fra opptil 5 meter unna, for klar og naturlig kommunikasjon uten at du må heve stemmen eller lene deg over høyttaleren – selv på de vanskeligste stedene.

 • Koble enkelt til Bluetooth-aktiverte smarttelefoner og bærbare datamaskiner

  Koble enkelt til Bluetooth-aktiverte smarttelefoner og bærbare datamaskiner

  Sømløs tilkobling via automatisk paring med iPhone og alle Bluetooth-aktiverte smarttelefoner, datamaskiner og bærbare maskiner, med opptil 10 meter trådløs rekkevidde.

 • Gratis WeCall-app for raske og intuitiv konferansesamtaler

  Gratis WeCall-app for raske og intuitiv konferansesamtaler

  Den praktiske Philips WeCall-appen håndterer konferansesamtalenumre og legger til tilgangskoder direkte fra kalenderen. Derfor er det ingen sak å ringe opp og få tilgang til samtaler fra kalenderen ved hjelp av bare et knappetrykk.

 • Opptil 8 timers batterilevetid og opplading med USB-kabel

  Opptil 8 timers batterilevetid og opplading med USB-kabel

  Opptil 8 timers batterilevetid når du bruker den til en samtale, og opptil 200 timer i standby. USB-kabel medfølger og gir svært enkel og praktisk lading.

 • Avansert støyundertrykking gir klar lyd

  Avansert støyundertrykking med fire mikrofoner som dekker alle retninger rundt høyttaleren, gjør det mulig for flere personer for å bli med i samtalen og sørger for at stemmer kan høres svært klart og tydelig. Stillestående og ikke-stillestående lyder undertrykkes, slik at du får en støyfri samtale.

 • Avansert ekkoundertrykking for jevne samtaler

  Svært rask og avansert ekkoundertrykking for å gi en revolusjonerende håndfri, full dupleks-samtale noen få meter fra høyttaleren. En adaptiv algoritme er utformet for å eliminere ekko og forhindre hyling som forårsakes av akustisk tilbakekobling fra høyttaleren til mikrofonen. Dette er spesielt bra under akustisk krevende forhold og rom der det er mye gjenklang, for eksempel kontorer med lite møbler.

 • Kraftig høyttaler slik at det blir enkelt å høre stemmer og spille av musikk

  2 tommers svært følsom neodymmagnethøyttaler med lav forvrengning og spesielt utformet membran med lav profil, noe som gir bredt lydmottak og bred lydspredning. Snakk mens du løper rundt i rommet og fra hvor som helst i rommet uten at det påvirker kvaliteten. Den er også perfekt for musikkavspilling.

 • USB-tilkoblingsmuligheter for å foreta samtaler med bærbare datamaskiner

  USB-tilkoblingsmuligheter gjør at du kan bruke høyttaleren for å foreta samtaler fra bærbare datamaskiner med Plug and Play-funksjonaliteter og automatisk registrering av enheten.

 • Slank og kompakt design gjør at den er enkel å ta med seg overalt

  Den slanke og bærbare designen gjør at du kan ta med konferansehøyttaleren hvor du vil. Den får enkelt plass i vesken til den bærbare datamaskinen når du er på farten, arbeider hjemmefra, på et hotellrom, eller når du besøker forretningskontakter.

 • Slank og lett reiseveske slik at du kan ta den med hvor som helst

  Slitesterk og svært lett reiseveske bidrar til å beskytte høyttaleren mens du er på reise, og den har en elegant og funksjonell design for et profesjonelt utseende.

Se alle spesifikasjoner
 • Philips skal ikke holdes ansvarlig for stjålne verdigjenstander av noe slag som kan være forårsaket av bruk av InRange.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i