trådløs mikrofon og Bluetooth®-høyttaler

  trådløs mikrofon og Bluetooth®-høyttaler

  Alle har The Voice

  Arranger ditt eget talentshow med trådløs mikrofon og Bluetooth®-høyttaler fra Philips. Med The Voice: On Stage-appen på iPad kan du synge de mest populære sangene, bli med på audition og kjempe mot vennene dine. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

trådløs mikrofon og Bluetooth®-høyttaler

Bluetooth® AEA7000/10 Finn lignende produkter

Alle har The Voice

Trådløs mikrofon som kobles til iPad

 • Føl deg fri til å bevege deg rundt med den trådløse, avtakbare mikrofonen

  Føl deg fri til å bevege deg rundt med den trådløse, avtakbare mikrofonen

  Hvis du vil imponere familie og venner, må kroppsspråket være en del av opptredenen. Hvem vil vel være bundet fast av en mikrofon nå for tiden? Med Philips' trådløse og avtakbare mikrofon kan du improvisere med dine spesielle dansetrinn eller innta positurer som passer til teksten. La den stå på stativet for å ha frie hender. Du kan også ta mikrofonen av stativet og gjøre den til en del av dansetrinnene.

 • Syng i en blind audition, og se hvor mange trenere som velger deg

  Syng i en blind audition, og se hvor mange trenere som velger deg

  Her går den ultimate drømmen i oppfyllelse for tilhengere av The Voice – nå kan du ta en blind audition og bli valgt av en av trenerne. Med The Voice: On Stage-appen bruker du din egen stemme til å oppnå poengsummer og få gratis sanger. Nå kan du innta rampelyset!

 • Utfordre familie og venner i kampmodus

  Utfordre familie og venner i kampmodus

  Del tidenes morsomste sangspill med familie og venner. Gå til kampmodus og utfordre dem til en sangkonkurranse. The Voice: On Stage-appen vurderer og gir deg poengsum innen kriterier som fremføring, rytme, register og stemmekvalitet.

 • Et stort sangbibliotek som oppdateres kontinuerlig, er tilgjengelig for nedlasting

  Et stort sangbibliotek som oppdateres kontinuerlig, er tilgjengelig for nedlasting

  The Voice: On Stage-appen leveres med populære sanger du får gratis. Du har selvfølgelig muligheten til å utvide biblioteket med kjøp i appen. Du kan kjøpe de nyeste listetopperne, gode og gamle sanger eller klassikere. Biblioteket har noe for enhver smak.

 • Syng med og hold takten med sangteksten på skjermen

  Syng med og hold takten med sangteksten på skjermen

  Lyst til å synge i takt med bandet uten å hoppe over én eneste takt? Det er ikke noe problem fordi The Voice: On Stage-appen viser sangtekster for hver sang på skjermen med en veileder som skifter farge. Bare følg anvisningene, så holder du rytmen perfekt. Det er morsomt og enkelt.

 • Lær sanger enkelt med veiledende vokal

  Lær sanger enkelt med veiledende vokal

  Du liker sangen, men du kan den ikke særlig godt. Det er ikke noe problem siden The Voice: On Stage-appen har en funksjon for veiledende vokal, som gjør at du kan lære sangen enkelt. Syng med proffene til du får taket på sangen. Du kan også skru den veiledende vokalen opp eller ned etter hva du foretrekker.

 • Treff alltid de riktige tonene med Auto-Tune®

  Treff alltid de riktige tonene med Auto-Tune®

  Med Auto-Tune®-funksjonen trenger du aldri å synge surt igjen. Auto-Tune® er en lydbehandler som endrer vokalens toner med eiendomsbeskyttet programvare. Den gjør at tonene låter perfekt, selv om de synges surt. Proffene i musikkbransjen bruker den, og nå kan du også synge som en stjerne!

 • Bluetooth®-mikrofon med høy følsomhet for en topp sangopplevelse

  Alle har stemmen til å synge, og alle har lyst til å synge høyt og tydelig. Med Philips' Bluetooth®-mikrofon med høy følsomhet kan du være sikker på at hver eneste lille detalj i sangprestasjonen registreres. Følsomhet og dynamisk område er viktig når du skal velge en mikrofon, fordi du vil at stemmen skal høres like fin ut i myke ballader som i høylytte rockesanger.

 • Spill av all musikken din via den Bluetooth®-aktiverte høyttaleren

  En god mikrofon fanger opp alle detaljene i stemmen din. Nå trenger du en god høyttaler som gjengir det en mikrofon fanger opp. Denne høyttaleren har en utgangseffekt på 2 x 5 W, slik at vokalen din gjengis nøyaktig med enestående detaljer. Sett iPad i dokkingstasjonen, så kan du begynne å synge og bli imponert av at stemmen låter bedre enn noensinne. Denne høyttaleren spiller også musikk fra smarttelefonen eller nettbrettet via Bluetooth®-teknologi.

 • Kom i gang med populære sanger du får gratis, og få flere mens du spiller

  The Voice: On Stage-appen leveres med populære sanger du får gratis, som du kan komme i gang med. Du kan alltid laste ned de nyeste sangene fra sangbiblioteket for å utvide ditt eget.

 • Del opptakene dine på Facebook, Twitter og e-post

  Plateartister har spilt inn demosangene sine i profesjonelle studioer. Nå kan du gjøre det samme hjemme med The Voice: On Stage, som gjør iPad om til et miksebrett! Spill inn sangen, og legg ut lydopptak på Internett, slik at andre kan glede seg over din begavede prestasjon. En poengsum gis til hver sang du synger, og du har muligheten til å publisere poengsummene på Facebook, Twitter og e-post.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i