Bærbar radio

  Bærbar radio

  Perfekt for utendørs aktiviteter

  Den bærbare Philips-radioen AE1120/00 er beregnet på utendørs bruk. Radioen drives kinetisk, slik at du ikke trenger batterier. Den har en innebygd sirenealarm for å tiltrekke seg oppmerksomhet og en USB-lader som holder enheter ladet og tilkoblet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bærbar radio

FM/MW, analog tuning, Mikro-USB-port for lading, Lommelykt, Selvdrevet/batteridrift AE1120/00 Finn lignende produkter

Perfekt for utendørs aktiviteter

med denne bærbare radioen

 • Kinetisk strømgenerering for problemfri lading

  Kinetisk strømgenerering for problemfri lading

  Utnytt dine egne krefter ved hjelp av enhetens nyskapende, kinetisk drevne strømkilde – et miljøvennlig alternativ til batteridrevne enheter. Den gir strøm til radio, lommelykt eller lader opp en telefon eller en annen enhet, og er en brukervennlig måte å holde enhetene fulladet på.

 • Integrert lommelykt til å belyse aktiviteter på nattestid

  Integrert lommelykt til å belyse aktiviteter på nattestid

  Ikke hold deg i mørket. Enheten holder ting gående lenge etter solnedgang med den innebygde lommelykten. Enheten tar farer ut av dårlig belyste aktiviteter på nattestid og kan være akkurat det du trenger hvis et strømbrudd forekommer. Kinetisk strømgenerering holder ting ladet automatisk og gjør at du slipper å bekymre deg om at batteriene går tomme.

 • Innebygd sirenealarm som holder deg trygg

  Innebygd sirenealarm som holder deg trygg

  Å holde seg trygg betyr ofte å kunne bli funnet. Enhetens innebygde sirenealarm tiltrekker seg oppmerksomhet, noe som betyr at hjelpen aldri er langt unna. Sirenealarmen er kinetisk drevet slik at du unngår uventede batteriproblemer. Sirenealarmen er et tillegg som er utformet for å gi deg ro i sjelen og gjøre sikkerheten din til øverste prioritet.

 • Innebygd høyttaler slik at du kan nyte god og høy radiolyd

  Innebygd høyttaler slik at du kan nyte god og høy radiolyd

  Med en høyttaler får du god lydkvalitet for mer glede.

 • FM/MB-tuner for en god radioopplevelse

  FM/MB-tuner for en god radioopplevelse

  FM stereo/MB (AM)-tuner

 • Innebygd mikro-USB-kabel for å lade alle USB-enheter

  Det vanskelig å koble fra helt – og nå du trenger du ikke det. Det å finne en lader til en mobiltelefon eller en annen enhet utendørs kan være vanskelig, og dette er grunnen til at enheten har en praktisk innebygd mikro-USB, noe som betyr at du alltid har nok strøm for musikk og filmer, eller bare for ro i sjelen. Det er også fint at den kan fungere som reservestrømkilde hvis strømmen borte. Dra nytte av enhetens kinetiske strømkilde for å sørge for at du har strøm og er koblet til.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i