Fidelio

Philips Fidelio

SoundAvia trådløs høyttaler

  Philips Fidelio

  SoundAvia trådløs høyttaler

  Opplev fyldig, naturlig lyd

  Denne trådløse Philips Fidelio AD7000W/12-høyttaleren gir deg frihet til å spille av sangene direkte fra iPod Touch, iPhone, iPad og fra iTunes på datamaskinen – trådløst via AirPlay. Den er elegant og kompakt og fyller hjemmet ditt med god musikk. Se alle fordeler

 • Opplev fyldig, naturlig lyd

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio SoundAvia trådløs høyttaler

med AirPlay, USB-port for avspilling/lading, 10 W AD7000W/12 Finn lignende produkter

Opplev fyldig, naturlig lyd

med denne trådløse høyttaleren

 • SoundAvia for imponerende lyd som fyller rommet

  SoundAvia for imponerende lyd som fyller rommet

  SoundAvia er utformet for å tilfredsstille de mest krevende musikkentusiastene og fyller rommet med imponerende lydkvalitet fra en kompakt enhet. Heldekkende fremoverrettede høyttalerdrivere og bakoverrettede basspiper optimaliserer lydbalansen, mens den lett buede designen elegant utvider det optimale lytteområde.

 • FullSound forbedrer lyddetaljer og gir en fyldig og kraftig lyd

  FullSound forbedrer lyddetaljer og gir en fyldig og kraftig lyd

  Philips' egenutviklede FullSound-teknologi bruker siste generasjon digital signalbehandling for å gi en fullstendig nøyaktig gjengivelse av musikken. Musikkinnholdet blir dynamisk analysert og optimalisert slik at du får oppleve musikk med fantastiske detaljer og varme.

 • Stream musikk med trådløs AirPlay-teknologi

  Stream musikk med trådløs AirPlay-teknologi

  Med AirPlay kan du streame hele musikksamlingen din i iTunes til Philips Fidelio-dokkingstasjonene. Den spiller trådløst av fra iTunes-programmet på datamaskinen, iPhone, iPad eller iPod Touch, til en hvilken som helst høyttaler i hjemmet som har AirPlay aktivert. Du trenger bare å sørge for at høyttalerne dine er koblet til Wi-Fi-nettverket. AirPlay gjør også at du kan spille av på alle høyttalerne i alle rommene samtidig. La favorittsangene dine følge deg uansett hvilket rom du går inn i.

 • SoundStudio-app for full kontroll over lydinnstillinger

  SoundStudio-app for full kontroll over lydinnstillinger

  Hør på musikken akkurat slik du vil ha den nå. SoundStudio gir deg kraften fra musikken i hendene dine. Det gjør at du kan endre alle aspektene ved lyden med iPhone og intuitive og enkle kontroller. Nå kan du finjustere, skreddersy og lage din egen lydopplevelse og gi nytt liv til favorittsangene dine. SoundStudio gjør også at du kan lytte til tusenvis av Internett-radiostasjoner fra hele verden, noe som utvider musikkopplevelsen din enda mer.

 • Spill av og lad iPod/iPhone/iPad via USB-porten

  Spill av og lad iPod/iPhone/iPad via USB-porten

  Denne høyttaleren leveres med en USB-port, slik at du kan du enkelt kan lade iPod, iPhone, iPad. Bare koble Apple-enheten til på baksiden av høyttaleren med USB-kabelen. Du kan spille av all musikk fra Apple-enheten mens den står til lading.

 • AUX-inngang for enkel tilkobling til nesten alle elektroniske enheter

  AUX-inngang for enkel tilkobling til nesten alle elektroniske enheter

  Tilkoblingen til AUX-inngangen gjør det mulig med direkte avspilling av MP3-innhold fra bærbare mediespillere. I tillegg til at du kan kose deg med favorittmusikken i den overlegne lydkvaliteten du får fra høyttaleren, er tilkoblingen til AUX-inngangen også svært praktisk siden du bare trenger å plugge den bærbare MP3-spilleren til høyttaleren.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i