PhotoFrame

  PhotoFrame

  Del minnene dine

  Hvor mange digitale bilder er stuet bort på PCen din? Se, del, organiser og gjenopplev minnene med Philips PhotoFrame™ – den enkleste måten å vise de digitale bildene dine på med fantastisk kvalitet – uten PC. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

PhotoFrame

20, 3 cm (8") LCD, 4:3 – rammeformat 8FF3CDW/00 Finn lignende produkter

Del minnene dine

 • 4:3 er det perfekte størrelsesforholdet for optimal visning uten forvrengning

  Philips' digitale fotoramme sørger for at bildene dine vises i størrelsesforholdet 4:3, og gir dermed den best mulige visningsopplevelsen.

 • Et ekstra SD-kortspor for ubegrensede minner

  Philips PhotoFrame leveres med et ekstra SD-kortspor. Det gjør at du kan utvide lagringsplassen på PhotoFrame og få mye plass til alle minnene dine – det er som å ha så godt som ubegrenset plass til minner og bilder! Og takket være Philips-minnekortbehandling kan du enkelt kopiere og lime inn bilder mellom alle de forskjellige typene minnekort.

 • Automatisk bilderetning som viser bildene stående eller liggende

  Den automatiske gjenkjenningen av stående/liggende bilder bruker en sensor som gjenkjenner retningen i PhotoFrame og viser hvert bilde på riktig måte.

 • Ha mye moro med Collage Pro: automatisk eller ved å redigere selv

  Husker du hvor moro det var å ordne bilder tidligere – for eksempel klippe dem til og lage fine montasjer. Collage Pro er en unik og avansert funksjon fra Philips digital PhotoFrame. På samme måte som på andre digitale PhotoFrames fra Philips med Collage-funksjon, kan du kjøre montasjebildeserievisninger automatisk (vilkårlig visning). Med Collage Pro kan du også redigere og lage montasjer selv. Du kan også enkelt lage en montasje fra flere kilder, for eksempel et SD-kort eller USB-minnepinne.

 • imagen Pro for skarpe, levende og naturlige hudfarger

  Den unike Philips imagen-forbedringsteknologien analyserer automatisk bildene til riktig farge og justerer for optimal kontrast. imagen Pro er en mer avansert bildeforbedring som omfatter de tre essensielle elementene fra imagen for å ha høyere fargenøyaktighet, fargedybde og smart kontrast. I tillegg gir imagen Pro forbedret hudfarge, skarpere bilder og flimmerfri bildevisning, noe som er svært viktig for stillbilder.

 • En enkel dra-og-slipp PC-programvare for å overføre bilder

  Du kan enkelt koble Philips PhotoFrame til datamaskinen med en USB-kabel. PhotoFrame Manager er et dra-og-slipp programvareverktøy som er enkelt å bruke. Med det kan du enkelt dra bildene fra datamaskinen til PhotoFrame – det er faktisk så enkelt! I tillegg gjør programvaren det mulig med enkel redigering som zoom og beskjæring. Du kan også forhåndsvise det du har redigert før du overfører det til PhotoFrame.

 • Gi ny glød til gamle minner med RadiantColor

  RadiantColor er en eksklusiv Philips-teknologi som brukes for å vise små bilder i det optimale forholdet 4:3 ved å forlenge fargen på kantene på et bilde som er mindre enn full skjerm. Dette eliminerer svarte striper og forvrenging av sideforhold.

 • Front i tre med naturlig marmorering – designet for stuen

  Det er mange forskjellige digitale fotorammer på markedet med stygg, dings-design. De passer ikke inn hjemme hos meg i det hele tatt. Nå har Philips en PhotoFrame med front i ekte tre med en varm farge og naturlig marmorering. Den passer perfekt sammen med det enkle og rene bakdekselet. Den passer ikke bare inn i stuen, men den forskjønner ethvert rom!

 • Opprett album og bildeserievisninger og behandle bildene

  Med Smart Album kan du opprette og behandle album samt konfigurere og justere overgangseffekter i bildeserievisningene.

 • Strømsparing via autodimming ved å registrere omgivelseslys

  Smart Power Pro er en sensor som slår PhotoFrame av og på ved å registrere omgivelseslysforhold. Det reduserer energiforbruket med tanke på miljøet, og gjør at du sparer opptil en tredjedel av energikostnadene ved PhotoFrame. Det beste er at det skjer automatisk.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i