Svært slank 4K UHD-TV drevet av Android™

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus9109_12/65pus9109_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Svært slank 4K UHD-TV drevet av Android™

  Svært slank 4K UHD-TV drevet av Android

  Den har alt: design, teknologi og overlegen bildekvalitet. Philips Ultra HD-TV i 9100-serien med firesidig Ambilight har en svært slank profil og moderne Arc-stativ som utstråler kvalitet. Vi har inkludert en trådløs subwoofer for en opplevelse uten like. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 36 999,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

9100 series Svært slank 4K UHD-TV drevet av Android™

164 cm (65"), 4K Ultra HD LED-TV, Seks kjerner, Dobbel tuner DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS9109/12 Finn lignende produkter

Svært slank 4K UHD-TV drevet av Android

med firesidig Ambilight

 • Firesidig Ambilight: tenk deg TV-en i en aura av lys

  Firesidig Ambilight: tenk deg TV-en i en aura av lys

  Du har skapt et hjem som er mer enn bare et hus, så hvorfor ikke velge en TV som er varm og innbydende? Vår hittil mest fantastiske Ambilight-opplevelse projiserer en ekstra bred glød fra fire sider av TV-skjermen på veggen rundt. Skjermen virker mye bredere og gir deg en forsterket opplevelse – og TV-en ser ut som den svever i luften. Farge, liv og spenning går utover skjermen og inn i stuen og bringer med seg en mer spennende, intens og altoppslukende seeropplevelse.

 • Svært slank profil: det ultimate i toppmoderne design

  Svært slank profil: det ultimate i toppmoderne design

  Noen ganger får du mye ut av lite. Spesielt når det gjelder tynnheten til TV-en. Derfor har de svært tynne TV-ene fra Philips den tynneste, skarpeste og mest raffinerte ytterkanten. Fra noen vinkler merker du nesten ikke at den er der – og likevel er den alltid det første alle beundrer når de kommer inn i rommet.

 • 4K Ultra HD – oppløsning som du aldri har sett før

  4K Ultra HD – oppløsning som du aldri har sett før

  Se på TV som aldri før, takket være fire ganger så høy oppløsning som på en vanlig Full HD-TV. 3840 x 2160 piksler gir et bilde som er så detaljert og realistisk, at det er som et vindu ut mot en ny verden.

 • 1000 Hz PMR Ultra HD for det ultimate innen jevne bilder i bevegelse

  1000 Hz PMR Ultra HD for det ultimate innen jevne bilder i bevegelse

  Ingenting slår adrenalinkicket spill, intense sportsopplevelser eller actionfilmer gir. Derfor har denne Philips-TV-en 1000 Hz Perfect Motion Rate Ultra slik at du kan glede deg over det ultimate innen jevne bilder i bevegelse i Ultra HD. For selv om pulsen din kan hoppe, bør bildet du ser på, ikke gjøre det.

 • Trådløs subwoofer: kjenn på den ultimate lydopplevelsen

  Trådløs subwoofer: kjenn på den ultimate lydopplevelsen

  Føl kraften av lyd. Vi har inkludert en trådløs Ultra Bass-subwoofer for å gi større dybde til TV-opplevelsen. En styrke på 50 W gir lyd med høy effekt, som forvandler den omsluttende lyden i rommet. Den er trådløs, og tynn nok til å plasseres diskrét under sofaen eller mot veggen, slik at du kan skape en virkelig fengslende lydopplevelse hvor som helst i huset.

 • Google Play™ store – verden lett tilgjengelig

  Google Play™ store – verden lett tilgjengelig

  Føl deg som et barn i godteributikken. Nyt et herlig utvalg av apper, spill og alle godsakene som er tilgjengelige fra Google Play™store, som Chrome™-nettleseren, YouTube™, Google Movies, Google Music, sosiale nettverksapper og mer – alle på TV-en drevet av Android™.

 • Dobbel tuner gjør at du kan se på og ta opp mer enn ett program

  Dobbel tuner gjør at du kan se på og ta opp mer enn ett program

  Dere behøver aldri mer å krangle om hva dere skal se på. Med en dobbel tuner på TV-en kan du se på favorittseriene og en fotballkamp samtidig. Funksjonen for dobbelt opptak gjør at du kan se på ett program mens du tar opp det andre slik at du alltid har noe fantastisk å se på senere.

 • Arc-stativ: lysende utstråling

  Philips Arc-stativet er utformet for å passe til firesidig Ambilight, og har en lys, åpen bue som skaper en illusjon av at TV-en svever i lys. Utførelse i matt krom og elegant design gjør ethvert rom litt stiligere.

 • Perfect Pixel Ultra HD – oppdag slående bildekvalitet

  Vi har tidligere vunnet priser for bildekvalitet, og nå har vi tatt høydefinisjons bildekvalitet opp på et helt nytt nivå. bildebehandlingsalgoritmene til vår Perfect Pixel Ultra HD-motor konverterer alle bildesignaler til 4K Ultra HD-oppløsning på skjermen. Og resultatet? Enten du ser på video på Internett eller vanlig UHD-innhold, gir Philips deg det ultimate innen skarphet, bevegelse, brukervennlighet, farge og kontrast.

 • Fra applikasjoner til Cloud TV – du finner mer Internett-underholdning enn noen gang

  Tenk deg en voksende Smart app-portefølje på TV-en. Fra YouTube til musikk, video-on-demand og mer. Du kan tilpasse hvilke applikasjoner du vil legge til på instrumentbordet. Vil du ha mer? Du kan utforske Cloud TV. Med hundrevis av førsteklasses internasjonale kanaler kan du på en fantastisk måte se på favorittprogrammene og oppdage hva som er populært på den andre siden av jordkloden. Med Cloud Explorer kan du få tilgang til Dropbox™ for å vise (og dele) favorittbilder og videoer på den store skjermen.

Se alle spesifikasjoner
 • MyRemote-appen fra Philips og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell og land, i tillegg til smartenhetsmodell og OS. Hvis du vil ha flere detaljer, kan du gå til: www.philips.com/TV.
 • Pekerfunksjonen avhenger av hvilken Smart TV-app som brukes.
 • Android-apper varierer etter land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til din lokale Google Play Butikk.
 • For Smart-TV-apper kan du besøke www.philips.com/TV for å finne ut hvilke tjenester som tilbys i landet ditt.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.
 • Android, Google Play og andre merker er varemerker for Google Inc.
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • TV-en støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TV-en for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TV-en brukes.
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.
 • (Philips) bare kompatibel med bestemt Philips-spillerenhet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i