Slank Full HD LED-TV

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pfs6659_12/65pfs6659_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Slank Full HD LED-TV

  Slank Smart Full HD LED-TV

  Du kan heie frem laget ditt med Smart Full HD LED-TV-en med Ambilight fra Philips i 6600-serien. Levende 3D-bilder gjør at det føles som du er på banen. Du kan koble til Internett og alle favorittsportsappene dine (og mer!) for å få en smartere opplevelse. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

6600 series Slank Full HD LED-TV

165 cm (65"), Full HD LED-TV, Dual Core, DVB-T/T2/C/S/S2 65PFS6659/12 Finn lignende produkter

Slank Smart Full HD LED-TV

Med tosidig Ambilight

 • Ambilight vil endre måten du ser TV på for alltid

  Ambilight vil endre måten du ser TV på for alltid

  Du har skapt et hjem som er mer enn bare et hus, så hvorfor ikke velge en TV som er varm og innbydende også? Philips' unike Ambilight-teknologi gjør skjermen mye bredere – og seeropplevelsen mer oppslukende – ved å projisere en ekstra bred glød fra to sider av TV-skjermen på veggen rundt. Farge, liv og spenning går utover skjermen og inn i stuen og bringer med seg en mer spennende, intens og altoppslukende seeropplevelse.

 • Utrolig smal ramme gir deg mer bilde å være glad i

  Utrolig smal ramme gir deg mer bilde å være glad i

  Tradisjonelle TVer har en ramme som går rundt TVen som en bilderamme. Den svært smale rammen vår er moderne og tynn, så du har mer bilde å nyte.

 • Digital Natural Motion for jevn bevegelse for bilder

  Digital Natural Motion for jevn bevegelse for bilder

  Du elsker actionfilmer, sport og spilling, men krever det aller beste bildet som er tilgjengelig. Digital Natural Motion er Philips' prisvinnende teknologi for bevegelsesforbedring som demper flimmer, gir utmerket skarphet og det jevneste og mest bevegelige bildet du kan tenke deg.

 • 400 Hz PMR for jevne bilder i bevegelse

  400 Hz PMR for jevne bilder i bevegelse

  Ingenting slår adrenalinkicket spill, intense sportsopplevelser eller actionfilmer gir. Derfor har denne Philips-TVen 400Hz Perfect Motion Rate slik at du kan glede deg over jevne bilder i bevegelse. For selv om pulsen din kan hoppe, bør bildet du ser på ikke gjøre det.

 • 3D viser deg virkelighetstro bilder som aldri før

  3D viser deg virkelighetstro bilder som aldri før

  Aktiv 3D-teknologi og høyhastighetsskjermer skaper utrolig dybde, kontrast og realisme, som gir en førsteklasses seeropplevelse i 3D. Konverterer 2D-innhold til levende og feilfri 3D. Den ultimate 3D-opplevelsen.

 • Smart TV: en helt ny verden å utforske

  Smart TV: en helt ny verden å utforske

  Oppdag en smartere opplevelse som overgår tradisjonell TV. Lei og stream filmer, videoer eller spill fra videobutikker på Internett. Se tidligere sendte TV-programmer fra favorittkanalene dine, og kos deg med et stadig større utvalg av online-apper, som YouTube.

 • MyRemote-appen: den smarte måten å styre TVen på

  MyRemote-appen: den smarte måten å styre TVen på

  Kontroller Philips-TV-en direkte fra smartenheten din. Med MyRemote-appen er det enklere enn noen gang å dele innhold fra smartenheten på TV-en (SimplyShare), overføre digitale TV-sendinger til nettbrett (Wi-Fi Smart Screen) eller holde deg oppdatert takket være TV-programguiden som lar deg velge programmer du vil se eller ta opp og se senere.

 • Wi-Fi Miracast™ – speil smarttelefonskjermen til TVen

  Wi-Fi Miracast™ – speil smarttelefonskjermen til TVen

  Speil det du ser på smartenheten din, og del det med venner og familie på TVen. Du kan speile alt fra bilder til videoer, spill og mye mer fra smarttelefonen og nettbrettet til storskjermen med en enkel kommando.

 • MultiRoom TV – del direktesendt TV og opptak mellom TVer

  MultiRoom TV – del direktesendt TV og opptak mellom TVer

  Frigjør deg fra tradisjonelle sendinger. Philips Smart TV oppfører seg som en server og kan koble til en annen TV på samme Wi-Fi-nettverk. Når du er tilkoblet, kan du dele digitale TV-sendinger og opptak du har gjort fra denne TV-en til en klient-TV uten å legge nye kabler eller bruke penger på flere abonnementer.

 • Pixel Precise HD Engine: Oppdag en levende bildekvalitet

  Philips Pixel Precise HD Engine bringer verden inn i stuen din. Opplev favorittnaturprogrammene og -reiseprogrammene dine med levende klarhet. De er fylt av farger og har høykontrast takket være dypere svart og lysere hvitt så du kan utforske nye steder uten å forlate sofaen.

 • Cloud TV og Cloud Explorer fører verdener sammen

  Fordi du er unik, mener vi måten du ser på TV bør være det også. Med et konstant voksende utvalg lar Philips Cloud TV deg velge blant hundrevis av TV-kanaler fra hele verden. Cloud Explorer gjør det enkelt å dele med venner nært og fjernt ved at du får tilgang til Dropbox™-kontoen din via TVen slik at du kan vise innholdet på storskjermen.

Se alle spesifikasjoner
 • MyRemote-appen og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell og land, i tillegg til etter smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha flere detaljer, kan du besøke: www.philips.com/TV.
 • For Smart-TV-apper kan du besøke www.philips.com/TV for å finne ut hvilke tjenester som tilbys i landet ditt.
 • Cloud TV-tilbudet er avhengig av tilgjengeligheten og reguleringene i landet
 • Kompatibilitet krever WiFi MiraCast-sertifisering og Android 4.2 eller senere. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se i dokumentasjonen for enheten.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.
 • Philips TV-kamera (PTA317) selges separat.
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • (Philips) bare kompatibel med bestemt Philips-spillerenhet.
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i