Svært slank Smart LED-TV

  Svært slank Smart LED-TV

  Prisbelønt ytelse

  Opplev den ultimate ytelsen og klarheten til en Ultra HD-TV i Philips 9000-serien. Vår Ultra HD Pixel-motor bruker sekskjernet behandling for å gi deg sylskarpe bilder i både naturlig Ultra HD- og Full HD-innhold. Se alle fordeler

 • Prisbelønt ytelse

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

9000 series Svært slank Smart LED-TV

165 cm (65"), Easy 3D, DVB-T/T2/C/S/S2 65PFL9708S/60 Finn lignende produkter

Prisbelønt ytelse

Ultra HD LED-TV med Ambilight

 • 900 Hz Perfect Motion Rate Ultra for klare bevegelser i ultra-HD

  For at bildet skal se presist, mykt og naturlig ut, har Philips utviklet PMR – vår standard for å måle skarpheten i levende bilder. PMR er det kombinerte resultatet av vår unike videobehandling, antall bilder per sekund og oppdateringsfrekvensen for hvert bilde, perfeksjonerte blendingsmuligheter og baklysteknologi. Et høyere PMR-tall angir høyere kontrast og klarere gjengivelse av bevegelse – noe som betyr et uovertruffent bilde for deg.

 • Tresidig Ambilight XL gir en mer intens seeropplevelse

  Denne patenterte Philips-teknologien gjør at skjermen oppleves som mye bredere – og gjør seeropplevelsen mer engasjerende – ved at det sendes en ekstra bred glød fra tre sider av TV-skjermen til veggene rundt. Fargen tilpasses automatisk til TV-bildet. Takket være en funksjon som tilpasser seg veggen, passer fargen på lyset nøyaktig sammen med TV-bildet, uansett hvilken farge det er på veggen. Du kan justere opplevelsen etter din egen smak ved å bruke ulike innstillinger.

 • Smart TV – en verden full av onlineunderholdning

  Bryt grensene til en tradisjonell TV. Lei og stream filmer, videoer, spill og annet, direkte til TVen fra videobutikker på Internett. Se på TV-programmer fra favorittkanalene dine og kos deg med et rikholdig utvalg av online-apper med Smart TV. Hold kontakt med familie og venner med Skype™ eller sosiale nettverk. Eller ... bare surf på nettet!

 • MyRemote-app – styr TVen med telefonen eller nettbrettet

  Styr TVen og ta opp når du er på farten uten fjernkontroll, takket være en enkel app. Gjør nettbrettet eller smarttelefon om til en universalfjernkontroll med alle funksjonene til den egentlige fjernkontrollen, pluss ekstra funksjoner som tekstinnskriving. SimplyShare-funksjonen sender innholdet til TVen. Overfør digitalt sendt TV til enhetene dine med Wi-Fi-smartskjerm. Hold deg à jour ved å ta opp favorittprogrammene dine mens du er på farten, med MyRemote-opptak. Bla gjennom innholdet i TV-programguiden for å velge hvilke programmer som skal tas opp for å bli sett senere. En Smart TV fortjener en virkelig smart app.

 • Wi-Fi Miracast™ – vis enhetsinnholdet ditt på TVen

  Se det du vil, der du vil og når du vil. Overfør innholdet på enhetene dine og vis det på den store skjermen. Del bilder fra smarttelefonen, skjermen på den bærbare PCen og annet. Det er enkelt å konfigurere tilkoblingene, og teknologien fungerer på tvers av flere enheter.

 • Siste finpuss – TVer hvor utseendet står i stil med ytelsen

  Hjemmet ditt gjenspeiler stilen din. Derfor velger vi subtile, sofistikerte farger og utførelser, kombinert med ekte kvalitetsmaterialer som aluminium og stål i våre design, slik at TVene våre passer inn sammen med hvilken som helst dekor.

 • Med integrert Wi-Fi kommer du enkelt online slik at du når hele verden

  Med integrert Wi-Fi kommer du enkelt online slik at du når hele verden

  Med integrert Wi-Fi på Philips Smart TV er det raskt og enkelt å koble til hjemmenettverket, og du får tilgang til en verden full av innhold eller kan dele trådløst hjemme.

 • Tastaturfjernkontroll med peker – mer kontroll enn noensinne

  Tastaturfjernkontroll med peker – mer kontroll enn noensinne

  Vår fjernkontroll er komplett og har alle de vanlige funksjonene som piltaster, volumkontroll og hurtigtaster. Og hvis du vil ha noe ekstra, kan du klikke på og holde OK-tasten for enkel navigering. Pekeren fungerer som en mus, som lar deg peke, klikke og bla enkelt på skjermen. Snu fjernkontrollen, så har du et fullstendig tastatur, slik at du enkelt kan skrive inn tekst. Og det beste er at vår intelligente fjernkontroll har gyroskopiske sensorer, slik at den registrerer hvilken side som er opp. Dette betyr at du kan skrive på tastaturet uten at du utilsiktet bytter kanaler.

 • Ultra HD-oppløsning gir svært skarpe bilder

  Se TV slik du aldri har sett det før, takket være 4 ganger så høy oppløsning sammenlignet med vanlig Full HD-TV. 3840 x 2160 piksler gir et bilde som er så detaljert og realistisk at det er som et vindu ut mot en ny verden.

 • Ultra Pixel HD – vår prisvinnende motor for bildekvalitet

  Vi har tidligere vunnet priser for bildekvalitet, og nå har vi tatt høydefinisjons bildekvalitet opp på et helt nytt nivå. PQ-behandlingsalgoritmene til vår Ultra Pixel HD-motor konverterer bildesignaler til best mulig Ultra HD-oppløsning på skjermen. Og resultatet? Enten du ser på video på Internett eller vanlig Ultra HD-innhold, gir Philips deg det ultimate innen Ultra HD-skarphet.

 • Skype™ for enkle tale- og videosamtaler på TVen

  Gi samtalene en ekstra dimensjon, og del opplevelser med venner og familie, uansett hvor de er. Med Skype™ på TVen kan du gjennomføre tale- og videosamtaler fra stuen. Du bare kobler Philips-TV-kameraet (medfølger) til TVen, så kan du nyte utmerket video- og lydkvalitet mens du sitter i sofaen.

Se alle spesifikasjoner
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Påkrevd programvareoppdatering for HbbTV, Multiroom-klient og server, Netflix og programmet MyRemote.
 • MyRemote-appen og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell og land, i tillegg til etter smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha flere detaljer, kan du besøke: www.philips.com/TV.
 • For Smart-TV-apper kan du besøke www.philips.com/TV for å finne ut hvilke tjenester som tilbys i landet ditt.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.
 • Kompatibiliteten avhenger av WiFi MiraCast-sertifisering for Android 4.2 eller senere. Hvis du vil ha flere detaljer, kan du se i dokumentasjonen for enheten.
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i