Svært slank Smart LED-TV

  Svært slank Smart LED-TV

  Strålende fra alle vinkler

  Vi introduserer Elevation, vår mest nyskapende seeropplevelse hittil. Firesidig Ambilight XL og Prism-teknologi gir et svært slankt utseende og skaper en illusjon av at TVen svever og er omgitt av en aura av lys. Utformet for å imponere. Se alle fordeler

 • Strålende fra alle vinkler

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Elevation Svært slank Smart LED-TV

151 cm (60"), Easy 3D, DVB-T/T2/C/S/S2 60PFL8708S/12 Finn lignende produkter

Strålende fra alle vinkler

Svært slank TV med firesidig Ambilight XL

 • Tenk deg at TVen svever i en aura av lys

  Tenk deg at TVen svever i en aura av lys. Vår mest utrolige Ambilight-opplevelse noensinne projiserer en ekstra bred glød på fire sider av TVen og på veggen rundt. Skjermen virker større, opplevelsen blir bedre, og det ser ut som om TVen svever i løse luften. Den fargede auraen justeres automatisk slik at den stemmer overens med TV-bildet, og en veggtilpasningsfunksjon gjør at fargen på lyset alltid passer til bildet, uansett hvilken farge det er på veggen.

 • Smart TV – en verden full av onlineunderholdning

  Bryt grensene til en tradisjonell TV. Lei og stream filmer, videoer, spill og annet, direkte til TVen fra videobutikker på Internett. Se på TV-programmer fra favorittkanalene dine og kos deg med et rikholdig utvalg av online-apper med Smart TV. Hold kontakt med familie og venner med Skype™ eller sosiale nettverk. Eller ... bare surf på nettet!

 • MyRemote-app – styr TVen med telefonen eller nettbrettet

  Styr TVen og ta opp når du er på farten uten fjernkontroll, takket være en enkel app. Gjør nettbrettet eller smarttelefon om til en universalfjernkontroll med alle funksjonene til den egentlige fjernkontrollen, pluss ekstra funksjoner som tekstinnskriving. SimplyShare-funksjonen sender innholdet til TVen. Overfør digitalt sendt TV til enhetene dine med Wi-Fi-smartskjerm. Hold deg à jour ved å ta opp favorittprogrammene dine mens du er på farten, med MyRemote-opptak. Bla gjennom innholdet i TV-programguiden for å velge hvilke programmer som skal tas opp for å bli sett senere. En Smart TV fortjener en virkelig smart app.

 • Wi-Fi Miracast™ – vis enhetsinnholdet ditt på TVen

  Se det du vil, der du vil og når du vil. Overfør innholdet på enhetene dine og vis det på den store skjermen. Del bilder fra smarttelefonen, skjermen på den bærbare PCen og annet. Det er enkelt å konfigurere tilkoblingene, og teknologien fungerer på tvers av flere enheter.

 • 900 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  For at bildet skal se presist, mykt og naturlig ut, har Philips utviklet PMR – vår standard for å måle skarpheten i levende bilder. PMR er det kombinerte resultatet av vår unike videobehandling, antall bilder per sekund og oppdateringsfrekvensen for hvert bilde, perfeksjonerte blendingsmuligheter og baklysteknologi. Et høyere PMR-tall angir høyere kontrast og klarere gjengivelse av bevegelse – noe som betyr et uovertruffent bilde for deg.

 • Tastaturfjernkontroll med peker – mer kontroll enn noensinne

  Tastaturfjernkontroll med peker – mer kontroll enn noensinne

  Vår fjernkontroll er komplett og har alle de vanlige funksjonene som piltaster, volumkontroll og hurtigtaster. Og hvis du vil ha noe ekstra, kan du klikke på og holde OK-tasten for enkel navigering. Pekeren fungerer som en mus, som lar deg peke, klikke og bla enkelt på skjermen. Snu fjernkontrollen, så har du et fullstendig tastatur, slik at du enkelt kan skrive inn tekst. Og det beste er at vår intelligente fjernkontroll har gyroskopiske sensorer, slik at den registrerer hvilken side som er opp. Dette betyr at du kan skrive på tastaturet uten at du utilsiktet bytter kanaler.

 • Svært slank TV takket være Ambilight Prism-teknologi

  Opplev følelsene, fargene og effekten som Ambilight gir, på den svært slanke TVen. Prism-teknologi gjør det mulig å plassere Ambilight-LED-lys i midten bak på TVen. Smarte algoritmer styrer lyset som går mellom veggen og TVen og trekker det utover slik at du får den største og mykeste Ambilight-auraen noensinne.

 • Vårt gjennomsiktige stativ løfter TVen opp og gir inntrykk av at den svever

  Vår første TV med firesidig Ambilight XL fortjener et stativ som gjør den til noe utenom det vanlige. Det er derfor Philips-TVen har fått et gjennomsiktig stativ, slik at den smelter sømløst sammen med møbelet den står på og gir et inntrykk av at TVen svever.

 • Tilpasset veggmontering utformet for firesidig Ambilight XL

  Philips har spesiallaget en veggmontering (medfølger) som kan brukes sammen med firesidig Ambilight XL for å gi det ultimate inntrykket av at TVen svever.

 • Skype™ for enkle tale- og videosamtaler på TVen

  Gi samtalene en ekstra dimensjon, og del opplevelser med venner og familie, uansett hvor de er. Med Skype™ på TVen kan du gjennomføre tale- og videosamtaler fra stuen. Du bare kobler Philips-TV-kameraet (medfølger) til TVen, så kan du nyte utmerket video- og lydkvalitet mens du sitter i sofaen.

 • Perfect Pixel HD – vår prisvinnende motor for bildekvalitet

  TVen er utformet for å vise våre mest avanserte flimmerfrie bilder med førsteklasses skarphet og klarhet. Hver piksel i bildet er forbedret for å passe bedre til pikslene rundt. Resultatet er en unik kombinasjon av skarphet, naturlige detaljer, levende farger, førsteklasses kontrast og jevne, naturlige bevegelser.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.
 • MyRemote-appen og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell og land, i tillegg til etter smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha flere detaljer, kan du besøke: www.philips.com/TV.
 • For Smart-TV-apper kan du besøke www.philips.com/TV for å finne ut hvilke tjenester som tilbys i landet ditt.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.
 • Kompatibiliteten avhenger av WiFi MiraCast-sertifisering for Android 4.2 eller senere. Hvis du vil ha flere detaljer, kan du se i dokumentasjonen for enheten.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i