Smart LED-TV

  Smart LED-TV

  Verdens første kinoproporsjonerte Smart TV

  Den svært brede 21:9-skjermen er det autentiske filmformatet og den ideelle skjermen for å nyte en verden av underholdning. Drevet av Ambilight, 3D Max, prisvinnende bildekvalitet og flervisning, slik at du kan nyte forskjellig innhold samtidig. Se alle fordeler

 • Verdens første kinoproporsjonerte Smart TV

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Cinema 21:9 Platinum Series Smart LED-TV

147 cm (58"), Ultra-bred, Full HD, 3D Max 58PFL9956T/12 Finn lignende produkter

Verdens første kinoproporsjonerte Smart TV

Med Ambilight og flervisning

 • Cinema 21:9-filmsideforhold, ingen svarte striper nederst og øverst

  De fleste TVer har et sideforhold på 16:9 (eller 1,78:1) og en oppløsning på 1080p Full HD. Men storfilmer fra Hollywood filmes vanligvis med et sideforhold på 2,39:1. Med nye Cinema 21:9 fra Philips passer TVene perfekt til det opprinnelige filmformatet som brukes av regissører med et sideforhold på 21:9 (2,39:1). Så uansett hvilken film det er, kan du nå se den med det opprinnelige sideforholdet uten svarte linjer.

 • Tresidig Ambilight Spectra gir en mer intens seeropplevelse

  Legg en ny dimensjon til seeropplevelsen med Ambilight Spectra 3. Denne patenterte Philips-teknologien forstørrer skjermen ved å projisere en lysglød fra tre steder på baksiden av TV-skjermen til veggen rundt. Ambilight tilpasser fargen og lysstyrken automatisk slik at det passer til bildet på TVen. Veggtilpasningsfunksjonen gjør at fargen på lyset alltid passer til bildet, uansett hvilken farge det er på veggen.

 • 3D Max for en altoppslukende Full HD 3D-opplevelse

  La deg trollbinde av 3D-filmer i stuen din med 3D Max. Rask visning kombinert med Active shutter-briller gir virkelighetsnær dybde i Full HD-oppløsning. Nå kan du oppleve alt 2D-innhold i 3D, og du kan til og med kontrollere 3D-dybden slik du vil ha den. Du gjør TVen klar for 3D Max-opplevelsen ved å legge til 3D Max-brillene.

 • Full HDTV og Perfect Pixel HD-motor for uslåelig klarhet

  Opplev uslåelig skarphet og klarhet med Perfect Pixel HD-motor. Hver piksel i bildet forbedres til å passe bedre til pikslene rundt. Resultatet er en unik kombinasjon av skarphet, naturlige detaljer, levende farger, suveren kontrast og jevne og naturlige bevegelser. Rene og knivskarpe bilder gjennom sporing og reduksjon av bildeartefakter og støy i alle innholdskilder. Full HD-skjermen med 1920 x 1080 piksler gir flotte bilder uten flimring og med suveren lysstyrke.

 • Surf på Internett samtidig som du ser på TV med flervisning

  Surf på Internett samtidig som du ser på TV med flervisning

  Den svært brede Cinema 21:9-skjermen er den ideelle skjermen for å nyte en verden av tilkobling på en enkel måte. Med flervisning kan du se på fotball på venstre side av skjermen samtidig som du surfer på Internett på høyre side eller chatter på Twitter. Med Philips Net TV får du tilgang til fantastisk elektronisk innhold og elektroniske tjenester med ett knappetrykk: video-on-demand, reprise-TV, Twitter og mye mer. Du kan også åpne et Net TV-vindu ved siden av TVen, eller TVen kombinert med en annen videoenhet. Den lille skjermen kan enkelt byttes med den du ser på, for å gi deg full kontroll.

 • Se alt innholdet slik du er vant til, eller tilpass det til en 21:9-skjerm

  Se alt innholdet slik du er vant til, eller tilpass det til en 21:9-skjerm

  På Cinema 21:9 kan du se alt slags innhold akkurat slik du vil. Når du ser på favoritt-TV-programmet, tilpasser Unique Smart-formateringsteknologien alt innholdet automatisk til 21:9-skjermen, eller du kan velge se på det i originalformatet. Valget er ditt med bare ett tastetrykk.

 • En rekke apper på Internett, leievideoer og reprise-TV

  En rekke apper på Internett, leievideoer og reprise-TV

  Lei filmer direkte på TVen fra videobutikker på Internett, se på reprise-TV fra favorittkanalene og gled deg over et stort utvalg av apper online med Net TV. Du kan også surfe på Internett.

 • Full HD LED Pro for verdens mest levende 3D-bilder

  Full HD LED Pro for verdens mest levende 3D-bilder

  Full HD LED Pro gir ekstrem kontrast og verdens mest levende 3D-bilder. Få enestående bilder og bruk opptil 50 % mindre energi med prisbelønte LED Pro fra Philips. I den tynne skjermbakbelysningen genererer over 1000 LED-lamper den lyseste hvitfargen og den mørkeste svartfargen. Kombinert med den kraftige Perfect Pixel HD-motoren blir resultatet et praktfullt bilde med ekstrem kontrast, skarphet og levende farger.

 • Kontroller TVen med smarttelefonen, nettbrettet eller tastaturet

  Kontroller TVen med smarttelefonen, nettbrettet eller tastaturet

  Kontroller TVen på en enkel og praktisk måte. Du trenger bare å koble til et trådløst tastatur eller bruke smarttelefonen eller nettbrettet til å betjene Smart-TVen.

 • Finn, planlegg, ta opp* og stopp TV midlertidig

  Finn, planlegg, ta opp* og stopp TV midlertidig

  Ta opp direkte digital-TV på en USB-enhet som er koblet til TVen fra Philips, eller stopp innhold midlertidig når du vil ha en pause, og fortsett å se når du vil. Bruk den elektroniske programguiden til å finne favorittprogrammene dine, og planlegg ønskede opptak på en enkel måte. Nå kan du planlegge TV-tittingen rundt hverdagen din.

 • Med DLNA kan du nyte bilder, musikk og filmer på TVen

  Med DLNA kan du nyte bilder, musikk og filmer på TVen

  Del bilder, musikk og filmer via DLNA fra smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen, og nyt dem på storskjermen.

 • 1200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  1200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  1200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) gir ekstremt skarpe bevegelser for klare og levende bilder i raske actionfilmer. Philips' nye PMR-standard viser den kombinerte visuelle effekten av den raskeste paneloppdateringen, Perfect Natural Motion og en unik behandlingsformel, slik at du får enestående skarpe bevegelser

 • Integrert Wi-Fi for å bruke Net TV-apper og SimplyShare trådløst

  Nyt filmer, bilder, informasjonsunderholdning og annet elektronisk innhold direkte på TVen trådløst. Koble ganske enkelt TVen til det trådløse hjemmenettverket med den enkle veiviseren. Naviger programmene ved hjelp av fjernkontrollen til TVen, og velg fra det store utvalget av programmer.

Se alle spesifikasjoner
 • 3D-TV krever tilbehør PTA516 (Active shutter-briller), en 3D-kompatibel kildeenhet og 3D-kildemateriale.
 • Net TV: Gå til www.philips.com/smarttv for å finne tjenestene som tilbys i landet ditt.
 • Wi-Fi Media Connect: Avspillingen av videoer kan påvirkes av PCens hastighet og Wi-Fi-båndbredden. Du finner en oversikt over minste systemkrav og anbefalte systemkrav på www.philips.com/wifimediaconnect. Viser innhold med en forsinkelse på noen sekunder. Små forskjeller i bilde og lyd kan forekomme.
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • 8 dagers EPG, tjenesten er ikke tilgjengelig i alle land.
 • USB-opptak kun for digitale kanaler som dekkes av den TV IP-baserte elektroniske programguiden (restriksjoner for land og kanal kan gjelde). Opptakene kan være begrenset av kopibeskyttelse av kringkasting (CI+). En Internett-tilkobling kreves.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • Denne TVen inneholder bly kun i enkelte deler eller komponenter, hvor det ikke finnes noen teknologiske alternativer i henhold til eksisterende unntaksklausuler under RoHS-direktivet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i