Ikke tilordnet

Cinema 21:9

Professional LED LCD-TV

  Cinema 21:9

  Professional LED LCD-TV

  Premiere hver kveld

  Bli imponert av filmer slik de skal vises. Den svært brede TVen med Perfect Pixel HD-motor og LED Pro passer perfekt til filmformatet 21:9 og kommer til live med Ambilight og 3D. Gjør hver kveld til en premiere. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Professional LED LCD-TV

58" Signature, LCD, DVB-T/C MPEG 2/4 58HFL9582A/10 Finn lignende produkter

Premiere hver kveld

med filmformatet 21:9 og Ambilight

 • LED Pro for ekstrem kontrast og lysstyrke

  LED Pro for ekstrem kontrast og lysstyrke

  Få enestående bilder og bruk opptil 50 % mindre energi med prisbelønte LED Pro fra Philips. Over 1000 LED-lamper brukes selektivt i et nett som bakbelysning for displayet. De genererer strålende lys i skarpe bildeområder og dimmes fullstendig på mørke områder for å spare energi. Kombinert med den kraftige Perfect Pixel HD-motoren blir resultatet et praktfullt bilde med ekstrem kontrast, skarphet og levende farger. Svart er svart og hvitt er opplyst med LED Pro.

 • Cinema 21:9-filmsideforhold, ingen svarte striper nederst og øverst

  Cinema 21:9-filmsideforhold, ingen svarte striper nederst og øverst

  De fleste TVer har et sideforhold på 16:9 (eller 1,78:1) og en oppløsning på 1080p Full HD. Men storfilmer fra Hollywood filmes vanligvis med et sideforhold på 2,39:1. Med nye Cinema 21:9 fra Philips passer TVene perfekt til det opprinnelige filmformatet som brukes av regissører med et sideforhold på 21:9 (2,39:1). Så uansett hvilken film det er, kan du nå se den med det opprinnelige sideforholdet uten svarte linjer.

 • Full HD 3D-TV for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  Bli imponert av 3D-filmer i din egen stue med verdens første 3D-TV i kinoproposisjon. Aktiv 3D bruker den nyeste generasjonen av høyhastighetsvisning for ekte dybde og realisme i Full HD-oppløsning. Førsteklasses 3D-filmutgivelser på Blu-ray og 3D-kringkasting på TV tilbyr et stadig økende utvalg av innhold av høy kvalitet. TVen blir klar for Full HD 3D-opplevelsen ved at du kjøper så mange 3D-briller du vil (utvidelsessettet PTA03).

 • Integrert tilkoblingspanel

  Det integrerte tilkoblingspanelet gjør at gjestene dine sømløst kan koble sine egne enheter til TVen uten behov for eksternt tilkoblingspanel.

 • Programmerbar kanal som vises når TVen slås på

  Den er perfekt for egenannonsering eller informasjonskanaler fordi den kan vise en forhåndsdefinert kanal når TV-en slås på.

 • Lavt strømforbruk

  Philips' TVer er utformet for å minimere strømforbruket. Dette reduserer ikke bare miljøpåvirkningen, men det gir også lavere driftskostnader.

 • Volumbegrensning

  Denne funksjonen forhåndsdefinerer volumområdet TV-apparatet kan brukes med, noe som forhindrer overdrevent mange volumjusteringer, og du unngår å forstyrre gjestene i naborommet.

 • Øko-vennlig design og flammesikkert kabinett

  Bærekraft er en viktig del av Philips' forretningsvirksomhet. Philips' TVer er utformet og produsert i henhold til våre EcoDesign-prinsipper som skal minimere den totale miljøpåvirkningen med lavere strømforbruk, fjerning av giftige stoffer, lavere vekt, mer miljøvennlig emballasje og bedre gjenvinning. Philips' TVer har også et spesielt kabinett i et flammesikkert materiale. Uavhengige tester som er utført av brannvesenet, har vist at der TVer noen ganger kan intensivere branner forårsaket av eksterne kilder, bidrar ikke Philips' TVer til spredning av brann.

 • Én samlet kanalliste for analoge og digitale kanaler

  Én integrert kanalliste for digitale og analoge kanaler. Dermed kan gjesten veksle sømløst mellom analoge og digitale kanaler.

Se alle spesifikasjoner
 • 3D-TV krever tilbehør PTA03 (Active shutter-briller), en 3D-kompatibel kildeenhet og 3D-kildemateriale.
 • Årlig energiforbruk er beregnet ut fra et vanlig strømforbruk på 4 timer per dag, 365 dager i året.
 • Denne TVen inneholder bly kun i enkelte deler eller komponenter, hvor det ikke finnes noen teknologiske alternativer i henhold til eksisterende unntaksklausuler under RoHS-direktivet.
 • Vanlig effektforbruk når apparatet er slått på, er målt i henhold til IEC62087 Ed 2.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i