Cinema 21:9

LCD-TV

  Wi-Fi

  Cinema 21:9

  LCD-TV

  Premiere hver kveld

  La deg imponere av Blu-ray-filmer eller HDTV på den svært brede 142 cm (56") TV-skjermen. Philips Cinema 21:9-LCD-TVen gir deg en widescreen-opplevelse med ekte kinofølelse, som passer perfekt til det opprinnelige filmformatet på 21:9 (2.39:1). Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Cinema 21:9 LCD-TV

142 cm (56"), Full HD 1080p, digital-TV 56PFL9954H/12 Finn lignende produkter

Premiere hver kveld

med filmformatet 21:9 og Ambilight

 • Philips Net TV med Wi-Fi for elektroniske tjenester på TVen

  Opplev et stort utvalg av elektroniske tjenester med Net TV. Gled deg over filmer, bilder, informasjonsunderholdning og annet elektronisk innhold direkte på TVen når du vil. Bare koble hjemmekinoanlegget direkte til hjemmenettverket med Ethernet-tilkoblingen, og naviger og velg det du vil se på med fjernkontrollen. Med Philips-menyen får du tilgang til populære Net TV-tjenester tilpasset TV-skjermen. I tillegg kan du med DLNA-sertifisert PC-nettverk se på videoer eller få tilgang til bilder som er lagret på datamaskinen, ved hjelp av fjernkontrollen.

 • Perfect Natural Motion for ultrajevne Full HD-filmer

  Nyt handlingen uten flimmer. Perfect Natural Motion estimerer bevegelse i bildet og korrigerer flimmer i både kringkastinger og forhåndsinnspilt filmmateriale (inkludert 1080p-filmer og 24p True Cinema på Blu-ray og DVD). Resultatet er enda jevnere og roligere bilder med utrolig skarphet. Nyt en bevegelsesopplevelse som overgår kinokvalitet!

 • Cinema 21:9-filmsideforhold, ingen svarte striper nederst og øverst

  Cinema 21:9-filmsideforhold, ingen svarte striper nederst og øverst

  De fleste TVer har et sideforhold på 16:9 (eller 1,78:1) og en oppløsning på 1080p Full HD. Men storfilmer fra Hollywood filmes vanligvis med et sideforhold på 2,39:1. Med nye Cinema 21:9 fra Philips passer TVene perfekt til det opprinnelige filmformatet som brukes av regissører med et sideforhold på 21:9 (2,39:1). Så uansett hvilken film det er, kan du nå se den med det opprinnelige sideforholdet uten svarte linjer.

 • Ambilight Spectra 3 for en altoppslukende seeropplevelse

  Ambilight Spectra 3 for en altoppslukende seeropplevelse

  Få en ny dimensjon i seeropplevelsen med Ambilight Spectra 3. Denne patenterte Philips-teknologien forstørrer skjermen videre ved å projisere en lysglød fra baksiden av skjermen på veggen rundt. Ambilight justerer automatisk fargen og skarpheten på lyset som omslutter TVen, slik at det passer til bildet. Dette gir en altoppslukende seeropplevelse. Med Ambilight Spectra 3 blir filmene virkelig levende!

 • Perfect Pixel HD-motor for uslåelig skarphet og klarhet

  Perfect Pixel HD-motor for uslåelig skarphet og klarhet

  Opplev uslåelig skarphet og klarhet med Perfect Pixel HD-motor. Hver piksel i bildet forbedres til å passe bedre til pikslene rundt. Det gir et mer naturlig bilde. Resultatet er en unik kombinasjon av skarphet, naturlige detaljer, levende farger, suveren kontrast og jevne og naturlige bevegelser, uansett hva du ser på. Rene og knivskarpe bilder gjennom oppdagelse og reduksjon i bildeartefakter og støy i alle innholdskilder – fra multimedia til standard-TV.

 • Full HD LCD-skjerm med en oppløsning på 2560 x 1080p

  Nyt den utrolige bildekvaliteten fra Full HD-kilder som HDTV-sendinger eller Blu-ray på din Cinema 21:9. Den unike skjermen med filmformat leveres med en oppløsning på 2560 x 1080p, som passer til sideforholdet på skjermen på 21:9.

 • 200 Hz Clear LCD*, 1 ms ytelse: super bevegelsesskarphet

  Nyt ekstrem bevegelsesskarphet. Philips 200 Hz Clear LCD har en svartid for LCD-TV på utrolige 1 ms. På den måten blir du fengslet av handlingen, og ikke fokusert på bilen som blir strukket over skjermen, i selv de raskeste biljaktscenene.

 • Gled deg over et stort utvalg av webvideoer fra YouTube og andre

  Net TV gir deg et stort utvalg av videoer fra YouTube og andre videowebområder. Videoene skreddersys for å passe på TV-skjermen din, slik at du kan lene deg tilbake og glede deg over Internett-videoer med optimal kvalitet.

 • DLNA PC-nettverkskobling for å se på videoer fra datamaskinen

  Med DLNA PC-nettverkskobling kan du se på videoer, vise bilder og høre på musikk fra PCen

 • MPEG4 HDTV-mottak via DVB-T og DVB-kabeltuner*

  Full HD-skjermen har en widescreen-oppløsning på 1920 x 1080p. Dette er den høyeste oppløsningen for HD-kilder som gir best mulig bildekvalitet. Med HDTV kan du motta HD-innhold over bakkenettet med den innebygde tuneren. Den har støtte for DVB-bakkesignaler og DVB-kabelsignaler til både MPEG-2- og MPEG-4-formatene. Du får fantastisk bilde- og lydkvalitet uten å installere en ekstra boks.

Se alle spesifikasjoner
 • 200 Hz Clear LCD viser 200 scener per sekund ved å kombinere avansert 100 Hz-teknologi med Scanning Backlight ved 50 % arbeidssyklus.
 • 8 dagers EPG, tjenesten er ikke tilgjengelig i alle land.
 • DVB-T, støttes bare i enkelte land.
 • DVB-C finnes bare i enkelte land og for enkelte operatører. Den mest oppdaterte informasjonen er tilgjengelig på typeskiltet på TVen.
 • Net TV, tjenestetilbudet varierer fra land til land og er underlagt vilkår for bruk.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i