Buet 4K UHD LED-TV drevet av Android™

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pus8909c_12/55pus8909c_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Buet 4K UHD LED-TV drevet av Android™

  Buet 4K UHD LED-TV drevet av Android

  Opplev den første buede TV-en som er drevet av Android. 8900-serien fra Philips sørger for en svært omsluttende opplevelse ved å kombinere den flotte 4K Ultra HD-bildekvaliteten med tresidig Ambilight. La deg forføre av den luksuriøse overflaten og den buede formen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

8900 Curved series Buet 4K UHD LED-TV drevet av Android™

140 cm (55"), 4K Ultra HD LED-TV, Seks kjerner, Dobbel tuner DVB-T/T2/C/S/S2 55PUS8909C/12 Finn lignende produkter

Buet 4K UHD LED-TV drevet av Android

Med tresidig Ambilight

 • 4K Ultra HD – oppløsning som du aldri har sett før

  4K Ultra HD – oppløsning som du aldri har sett før

  Se på TV som aldri før, takket være fire ganger så høy oppløsning som på en vanlig Full HD-TV. 3840 x 2160 piksler gir et bilde som er så detaljert og realistisk, at det er som et vindu ut mot en ny verden.

 • 1000 Hz PMR Ultra HD for det ultimate innen jevne bilder i bevegelse

  1000 Hz PMR Ultra HD for det ultimate innen jevne bilder i bevegelse

  Ingenting slår adrenalinkicket spill, intense sportsopplevelser eller actionfilmer gir. Derfor har denne Philips-TV-en 1000 Hz Perfect Motion Rate Ultra slik at du kan glede deg over det ultimate innen jevne bilder i bevegelse i Ultra HD. For selv om pulsen din kan hoppe, bør bildet du ser på, ikke gjøre det.

 • Google Play™ store – verden lett tilgjengelig

  Google Play™ store – verden lett tilgjengelig

  Føl deg som et barn i godteributikken. Nyt et herlig utvalg av apper, spill og alle godsakene som er tilgjengelige fra Google Play™store, som Chrome™-nettleseren, YouTube™, Google Movies, Google Music, sosiale nettverksapper og mer – alle på TV-en drevet av Android™.

 • Dobbel tuner gjør at du kan se på og ta opp mer enn ett program

  Dobbel tuner gjør at du kan se på og ta opp mer enn ett program

  Dere behøver aldri mer å krangle om hva dere skal se på. Med en dobbel tuner på TV-en kan du se på favorittseriene og en fotballkamp samtidig. Funksjonen for dobbelt opptak gjør at du kan se på ett program mens du tar opp det andre slik at du alltid har noe fantastisk å se på senere.

 • Ambilight vil endre måten du ser TV på for alltid

  Ambilight vil endre måten du ser TV på for alltid

  Du har skapt et hjem som er mer enn bare et hus, så hvorfor ikke velge en TV som er varm og innbydende også? Philips' unike Ambilight-teknologi gjør skjermen mye bredere – og seeropplevelsen mer oppslukende – ved å projisere en ekstra bred glød fra tre sider av TV-skjermen på veggen rundt. Farge, liv og spenning går utover skjermen og inn i stuen og bringer med seg en mer spennende, intens og altoppslukende seeropplevelse.

 • Uttrykk smaken din med en buet TV fra Philips

  Du lever ditt eget liv … bør du ikke også ha en TV som passer deg og din smak? Den buede TV-en tøyer grensene for tradisjonell design. Den tilfører rommet noe helt nytt og har fortsatt den gode bildekvaliteten som du forventer deg av en TV fra Philips.

 • Siste finpuss – en TV som ser like godt ut som den fungerer

  Hjemmet gjenspeiler stilen din. Våre designere velger subtile, sofistikerte farger og overflater og kombinerer dem med ekte kvalitetsmaterialer som aluminium, for å skape en TV-design som passer perfekt til interiøret.

 • Båndstativet: utformet for å skille seg ut

  Våre designere har vært svært nøye i utformingen av den nye buede TV-en, også når det gjelder den elegante båndsokkelen. Den er laget i polert krom og ser like sofistikert og utradisjonell ut som TV-en den støtter.

 • Perfect Pixel Ultra HD – oppdag slående bildekvalitet

  Vi har tidligere vunnet priser for bildekvalitet, og nå har vi tatt høydefinisjons bildekvalitet opp på et helt nytt nivå. bildebehandlingsalgoritmene til vår Perfect Pixel Ultra HD-motor konverterer alle bildesignaler til 4K Ultra HD-oppløsning på skjermen. Og resultatet? Enten du ser på video på Internett eller vanlig UHD-innhold, gir Philips deg det ultimate innen skarphet, bevegelse, brukervennlighet, farge og kontrast.

 • Pek, skriv, snakk eller gjør håndbevegelser – virkelig Smart samhandling

  Det har aldri vært enklere eller morsommere å kommunisere med TV-en. Den totalt intuitive fjernkontrollen har alle de vanlige funksjonene som hurtigtaster, musefunksjon for pek og klikk og tastatur på den vendbare siden – og det er mer. Vil du senke volumet? Med en enkel håndbevegelse (ingen fjernkontroll nødvendig) gjenkjenner det innebygde kameraet bevegelsen og justerer i forhold til den. Føles det ikke som du bruker tastaturet? Snakk inn i fjernkontrollen og resultatene vises på TV-skjermen. En genuint smartere opplevelse for deg.

 • Fra applikasjoner til Cloud TV – du finner mer Internett-underholdning enn noen gang

  Tenk deg en voksende Smart app-portefølje på TV-en. Fra YouTube til musikk, video-on-demand og mer. Du kan tilpasse hvilke applikasjoner du vil legge til på instrumentbordet. Vil du ha mer? Du kan utforske Cloud TV. Med hundrevis av førsteklasses internasjonale kanaler kan du på en fantastisk måte se på favorittprogrammene og oppdage hva som er populært på den andre siden av jordkloden. Med Cloud Explorer kan du få tilgang til Dropbox™ for å vise (og dele) favorittbilder og videoer på den store skjermen.

Se alle spesifikasjoner
 • For Smart-TV-apper kan du besøke www.philips.com/TV for å finne ut hvilke tjenester som tilbys i landet ditt.
 • Android-apper varierer etter land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til din lokale Google Play Store.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.
 • Cloud TV-tilbudet er avhengig av tilgjengeligheten og reguleringene i landet
 • (Philips) bare kompatibel med bestemt Philips-spillerenhet.
 • MyRemote-appen fra Philips og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell og land, i tillegg til smartenhetsmodell og OS. Hvis du vil ha flere detaljer, kan du gå til: www.philips.com/TV.
 • Kompatibilitet krever WiFi MiraCast-sertifisering og Android 4.2 eller senere. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se i dokumentasjonen for enheten.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i