Svært slank 4K UHD-TV drevet av Android™

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pus7600_12/55pus7600_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Svært slank 4K UHD-TV drevet av Android™

  Svært slank 4K UHD LED-TV drevet av Android

  7600-serien gjør kraften i Android til en kunstform. Fra den slanke designen til 4K UHD som leverer jevne bilder er den vakker både inni og utenpå. Ikke rart EISA-juryen ga den prisen for European Best Buy TV 2015–16. Se alle fordeler

 • Svært slank 4K UHD LED-TV drevet av Android

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

7600 series Svært slank 4K UHD-TV drevet av Android™

139 cm (55"), 4K Ultra HD LED-TV, Quad Core, 16 GB og kan utvides, Dobbel tuner DVB-T/T2/C/S/S2 55PUS7600/12 Finn lignende produkter

Svært slank 4K UHD LED-TV drevet av Android

Med tresidig Ambilight

 • Ambilight vil endre måten du ser TV på for alltid

  Du har skapt et hjem som er mer enn bare et hus, så hvorfor ikke også velge en TV som er varm og innbydende? Philips' unike Ambilight-teknologi gjør skjermen mye bredere – og seeropplevelsen mer oppslukende – ved å utstråle en ekstra bred glød fra tre sider av TV-skjermen på veggen rundt. Farge, liv og spenning går utover skjermen og inn i stuen og bringer med seg en mer spennende, intens og altoppslukende seeropplevelse.

 • 4K Ultra HD – oppløsning som du aldri har sett før

  Ultra HD-TV har fire ganger så høy oppløsning sammenlignet med vanlig Full HD-TV. Med over åtte millioner piksler og unik Ultra Resolution-oppskaleringsteknologi får du forbedrede bilder uansett det opprinnelige innholdet. Gled deg over forbedret skarphet, økt dybdesyn, overlegen kontrast, jevne, naturlige bevegelser og fullkomne detaljer.

 • Micro Dimming Pro for utrolig kontrast

  Micro Dimming Pro optimaliserer kontrasten på TV-en basert på lysforholdet i rommet. En lyssensor og spesialprogramvare analyserer bildet i 6400 forskjellige soner, slik at du får utrolig kontrast og bildekvalitet som gir en svært virkelighetsnær bildeopplevelse – natt som dag.

 • Ultra Resolution konverterer alt innhold til klar Ultra HD

  Ultra Resolution konverterer alt innhold til et skarpere Ultra HD-bilde på skjermen. Avansert oppskalering kombinert med Philips' unike algoritmer for tynnere linjer forvandler originale piksler til bedre piksler. Resultatet blir et mer raffinert bilde med finere linjer og større, dypere detaljer.

 • Pixel Precise Ultra HD: Oppdag en levende UHD-bildekvalitet

  Skjønnheten til 4K Ultra HD TV-en ligger i hver detalj. Pixel Precise Ultra HD-motoren fra Philips konverterer alle bildesignaler til fantastisk UHD-oppløsning på skjermen. Gled deg over jevne og skarpe bevegelige bilder og enestående kontrast. Oppdag dypere svart, hvitere hvitt, levende farger og naturlige hudtoner – hver gang fra alle kilder.

 • Slipp løs kraften i Quad Core og integrert Android

  Quad Core-prosessor fra Philips møter Android-effekten for å gi en spennende spillopplevelse. Og med Android på TV-en kan du navigere, åpne apper og spille av videoer på en måte som er svært rask, svært intuitiv og fantastisk morsom.

 • Google Play Butikk og Philips' appgalleri: Bruk TV-en til andre ting

  Google Play Butikk og Philips' appgalleri: Bruk TV-en til andre ting

  Google Play Butikk og Philips' appgalleri overgår tradisjonelle TV-programmer for å gi deg en stor nettbasert samling av filmer, TV, musikk, apper og spill. Med et minne på 16 GB og som kan utvides, har du massevis av plass til å lagre alt favorittinnholdet ditt og installere flere apper.

 • Sveip, skriv, snakk og mer – det er virkelig Smart

  Sveip, skriv, snakk og mer – det er virkelig Smart

  Vi har sørget for at våre nye fjernkontroller er like morsomme å bruke som Android-TV-en de er paret med. Skriv inn tekst ved å bruke Google voice* eller et fullstendig Qwerty-tastatur. Si: "Open YouTube" for å starte appen. Sveip gjennom familiebilder på den berøringsfølsomme platen. Eller bruk den ganske enkelt som en klassisk fjernkontroll.

 • Double Ring-teknologi fra Philips for fyldig og kraftig bass

  Double Ring-teknologi fra Philips for fyldig og kraftig bass

  Double Ring-teknologi fra Philips sørger for større bevegelse i subwooferne – og større bevegelse betyr større slagkraft. Så du kan glede deg over kraftig, fyldig bass selv fra en TV med slank design.

 • Det smale stativet tar i bruk design for å gi deg en bedre opplevelse

  Det er det du ser på, på TV-en som betyr noe, ikke hva som er under den. Vi har designet et smalt stativ i polert krom som setter all fokus på TV-en – slik det bør være.

 • Hør alle detaljer med DTS Premium Sound

  Gode TV-høyttalere krever en kraftig behandlingsmotor som tar vare på det originale lydinnholdet. DTS Premium Suite er utformet for å levere opplevelsen som forbrukerne forventer å få fra avansert lydbehandling: oppslukende surroundlyd med dyp og fyldig bass og krystallklar dialog som leveres ved maksimalt volumnivå, uten noen endringer, klipping eller forvrengning.

Se alle spesifikasjoner
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.
 • Android-apper varierer etter land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til din lokale Google Play Store.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TV-en for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TV-en brukes.
 • TV-en støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • (Philips) bare kompatibel med bestemt Philips-spillerenhet.
 • Google Cast-funksjonen er underlagt Google Cast-kompatible apper og enheter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til produktsiden for Google Cast.
 • TV Remote-appen fra Philips og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell, operatør og land, i tillegg til smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Funksjonene på Smart TV-appen varierer etter TV-modell og land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.philips.com/smarttv.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i