Slank Full HD LED-TV drevet av Android™

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pft6550_12/55pft6550_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Slank Full HD LED-TV drevet av Android™

  Slank Full HD LED-TV drevet av Android

  Mer enn bare et lekkert utseende: FHD-TV i 6500-serien som er drevet av Android. Vi starter med Perfect Pixel HD Engine for fantastiske bilder, og legger deretter til Ambilight, moderne design og ekte materialer for å ta seeropplevelsen til et nytt nivå. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

6500 series Slank Full HD LED-TV drevet av Android™

139 cm (55"), Full HD LED-TV, Dual Core; 8 GB og utvidbar, DVB-T/T2/C 55PFT6550/12 Finn lignende produkter

Slank Full HD LED-TV drevet av Android

Med tresidig Ambilight

 • Ambilight vil endre måten du ser TV på for alltid

  Du har skapt et hjem som er mer enn bare et hus, så hvorfor ikke også velge en TV som er varm og innbydende? Philips' unike Ambilight-teknologi gjør skjermen mye bredere – og seeropplevelsen mer oppslukende – ved å utstråle en ekstra bred glød fra tre sider av TV-skjermen på veggen rundt. Farge, liv og spenning går utover skjermen og inn i stuen og bringer med seg en mer spennende, intens og altoppslukende seeropplevelse.

 • Micro Dimming Pro for utrolig kontrast

  Micro Dimming Pro optimaliserer kontrasten på TV-en basert på lysforholdet i rommet. En lyssensor og spesialprogramvare analyserer bildet i 6400 forskjellige soner, slik at du får utrolig kontrast og bildekvalitet som gir en svært virkelighetsnær bildeopplevelse – natt som dag.

 • Dual Core-prosessor og Android OS for sterk ytelse

  Med Android på TV-en kan du navigere, starte apper og spille av videoer på en måte som er svært rask, svært intuitiv og fantastisk morsom. Android-roboten frigjør effekten fra Dual Core-prosessoren, slik at ting skjer raskt og enkelt.

 • Android: for en raskere, bedre og mer personlig TV-opplevelse

  Med Android på Smart TV-en får du en rask prosessor og et brukervennlig grensesnitt. Du kan åpne uendelige mye innhold fra Google Play™ og Netflix i nettleseren, i tillegg til mye annet. Du får en brukervennlig meny med direktekoblinger til favorittene dine.

 • Perfect Natural Motion for jevne, sylskarpe bilder i bevegelse

  Du elsker filmer, men krever det beste bildet som er tilgjengelig. Perfect Natural Motion er en prisbelønt teknologi for bevegelsesforbedring som fjerner flimmer og gir et svært jevnt bevegelig bilde. Filmer spilles inn i en rammehastighet på 24 rammer per sekund. PNM firdobler antallet rammer til 100 bevegelsesendringer per sekund. Dette fjerner flimmer, slik at du får jevne, sylskarpe bilder i bevegelse.

 • Tastatur-fjernkontrollen gjør det enkelt å sende meldinger

  Tastatur-fjernkontrollen gjør det enkelt å sende meldinger

  Ta kontroll. Vår helt intuitive fjernkontroll har alle de vanlige funksjonene som pilknapper, volumkontroll og knapper for direktevalg. Vend fjernkontrollen, så har du et fullstendig tastatur, slik at du når som helst enkelt kan skrive inn tekst.

 • Vinklet midtstativ som spiller på geometri

  Vi valgte en sofistikert høyglanset overflate i sølv på det vinklede midtstativet, og la til en svært slank, vinklet hals for å skape en TV-design som passer rett inn i moderne interiør.

 • Moderne design passer til dagens interiør

  Design med et moderne utseende for å stå i stil med innredningen din. Fordi TV-en skal se like vakker ut når den er slått av som den er når den er slått på.

 • Perfect Pixel HD – vår prisvinnende motor for bildekvalitet

  Vi bygger på den prisvinnende arven og har hevet HD-bildekvalitet til et helt nytt nivå. Philips' Perfect Pixel HD Engine leverer jevne, knivskarpe bilder. Du kan nyte synet av hver detalj, fra rikere og mer levende farger og naturlige hudtoner til dypere svart og lysere hvitt.

Se alle spesifikasjoner
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.
 • Android-apper varierer etter land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til din lokale Google Play Store.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TV-en for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TV-en brukes.
 • Cloud Gaming-tilbudet avhenger av spilleverandører.
 • TV-en støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • (Philips) bare kompatibel med bestemt Philips-spillerenhet.
 • Google Cast-funksjonen er underlagt Google Cast-kompatible apper og enheter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til produktsiden for Google Cast.
 • TV Remote-appen fra Philips og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell, operatør og land, i tillegg til smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Funksjonene på Smart TV-appen varierer etter TV-modell og land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.philips.com/smarttv.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.
 • Kompatibilitet krever WiFi MiraCast-sertifisering og Android 4.2 eller senere. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se i dokumentasjonen for enheten.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i