Svært slank FHD-TV drevet av Android™

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pfs8209_12/55pfs8209_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Svært slank FHD-TV drevet av Android™

  Ultra Slim FHD-TV drevet av Android

  Fest bilbeltet: 8100-serien fra Philips tar deg med på en rask tur. Takket være effekten i Android har den superrask behandling som gjør navigering gjennom Smart TV-en til en fryd. Den svært slanke designen ser rask ut og fungerer like raskt. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

8200 series Svært slank FHD-TV drevet av Android™

139 cm (55"), Full HD LED-TV, Quad Core, Dobbel tuner DVB-T/T2/C/S/S2 55PFS8209/12 Finn lignende produkter

Ultra Slim FHD-TV drevet av Android

Med firesidig Ambilight

 • Firesidig Ambilight: tenk deg TV-en i en aura av lys

  Firesidig Ambilight: tenk deg TV-en i en aura av lys

  Du har skapt et hjem som er mer enn bare et hus, så hvorfor ikke velge en TV som er varm og innbydende? Vår hittil mest fantastiske Ambilight-opplevelse projiserer en ekstra bred glød fra fire sider av TV-skjermen på veggen rundt. Skjermen virker mye bredere og gir deg en forsterket opplevelse – og TV-en ser ut som den svever i luften. Farge, liv og spenning går utover skjermen og inn i stuen og bringer med seg en mer spennende, intens og altoppslukende seeropplevelse.

 • Svært slank profil: det ultimate i toppmoderne design

  Svært slank profil: det ultimate i toppmoderne design

  Noen ganger får du mye ut av lite. Spesielt når det gjelder tynnheten til TV-en. Derfor har de svært tynne TV-ene fra Philips den tynneste, skarpeste og mest raffinerte ytterkanten. Fra noen vinkler merker du nesten ikke at den er der – og likevel er den alltid det første alle beundrer når de kommer inn i rommet.

 • Kantfot-konseptet skaper en luftig, flytende effekt

  Kantfot-konseptet skaper en luftig, flytende effekt

  Når de skal lage en ny TV, må teamet vårt vurdere alle aspekt: fra teknologi til design. Våre nye kantføtter ble utviklet for å lage plass under TV-en der et tradisjonelt stativ normalt ville være festet, og dermed gi deg en mer altoppslukende seeropplevelse. Effekten? At TV-en står støtt og ser mot fremtiden.

 • 800 Hz PMR for det ultimate innen jevne bilder i bevegelse

  800 Hz PMR for det ultimate innen jevne bilder i bevegelse

  Ingenting slår adrenalinkicket spill, intense sportsopplevelser eller actionfilmer gir. Derfor har denne Philips-TVen 800 Hz Perfect Motion Rate slik at du kan glede deg over det ultimate innen jevne bilder i bevegelse. For selv om pulsen din kan hoppe, bør bildet du ser på ikke gjøre det.

 • Google Play™ store – verden lett tilgjengelig

  Google Play™ store – verden lett tilgjengelig

  Føl deg som et barn i godteributikken. Nyt et herlig utvalg av apper, spill og alle godsakene som er tilgjengelige fra Google Play™store, som Chrome™-nettleseren, YouTube™, Google Movies, Google Music, sosiale nettverksapper og mer – alle på TV-en drevet av Android™.

 • Dobbel tuner gjør at du kan se på og ta opp mer enn ett program

  Dobbel tuner gjør at du kan se på og ta opp mer enn ett program

  Dere behøver aldri mer å krangle om hva dere skal se på. Med en dobbel tuner på TV-en kan du se på favorittseriene og en fotballkamp samtidig. Funksjonen for dobbelt opptak gjør at du kan se på ett program mens du tar opp det andre slik at du alltid har noe fantastisk å se på senere.

 • Integrert Smart-kamera vises akkurat når du trenger det

  Integrert Smart-kamera vises akkurat når du trenger det

  Nå ser du det, nå ser du det ikke. Det intelligente kameraet fra Philips forblir skjult på en diskré måte nederst på TV-rammen slik at det aldri stiller de rene linjene på TV-en i et dårlig lys. Når du starter en Skype™-samtale eller bruker bevegelseskontroll for å kommunisere med TV-en, forsvinner det praktisk ned med et enkelt klikk på fjernkontrollen.

 • Perfect Pixel HD – vår prisvinnende motor for bildekvalitet

  Vi bygger på den prisvinnende arven og har hevet HD-bildekvalitet til et helt nytt nivå. Derfor gir Perfect Pixel HD fra Philips uslåelig klarhet enten du setter pris på spenningen ved spillopplevelsen eller en kveld med streaming av favorittfilmene. Du kan nyte synet av hver detalj, fra rikere og mer levende farger til dypere svart og lysere hvitt.

 • Pek, skriv, snakk eller gjør håndbevegelser – virkelig Smart samhandling

  Det har aldri vært enklere eller morsommere å kommunisere med TV-en. Den totalt intuitive fjernkontrollen har alle de vanlige funksjonene som hurtigtaster, musefunksjon for pek og klikk og tastatur på den vendbare siden – og det er mer. Vil du senke volumet? Med en enkel håndbevegelse (ingen fjernkontroll nødvendig) gjenkjenner det innebygde kameraet bevegelsen og justerer i forhold til den. Føles det ikke som du bruker tastaturet? Snakk inn i fjernkontrollen og resultatene vises på TV-skjermen. En genuint smartere opplevelse for deg.

 • Fra applikasjoner til Cloud TV – du finner mer Internett-underholdning enn noen gang

  Tenk deg en voksende Smart app-portefølje på TV-en. Fra YouTube til musikk, video-on-demand og mer. Du kan tilpasse hvilke applikasjoner du vil legge til på instrumentbordet. Vil du ha mer? Du kan utforske Cloud TV. Med hundrevis av førsteklasses internasjonale kanaler kan du på en fantastisk måte se på favorittprogrammene og oppdage hva som er populært på den andre siden av jordkloden. Med Cloud Explorer kan du få tilgang til Dropbox™ for å vise (og dele) favorittbilder og videoer på den store skjermen.

 • Frisk hvit farge tilfører moderne preg

  Fordi vi vet at du ønsker en TV som tar seg like godt ut som den fungerer, har designteamet vårt kombinert en elegant, sofistikert hvit ramme med metallfarget overflate for å skape en samtidsdesign som passer til alle moderne interiører.

Se alle spesifikasjoner
 • MyRemote-appen fra Philips og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell og land, i tillegg til smartenhetsmodell og OS. Hvis du vil ha flere detaljer, kan du gå til: www.philips.com/TV.
 • For Smart-TV-apper kan du besøke www.philips.com/TV for å finne ut hvilke tjenester som tilbys i landet ditt.
 • Cloud TV-tilbudet er avhengig av tilgjengeligheten og reguleringene i landet
 • Kompatibilitet krever WiFi MiraCast-sertifisering og Android 4.2 eller senere. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se i dokumentasjonen for enheten.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.
 • Android, Google Play og andre merker er varemerker for Google Inc.
 • TV-en er kompatible med alle 200 mm x 200 mm VESA-veggmonteringer. For å oppnå en best mulig Ambilight-opplevelse, anbefaler vi å bruke THIN 225 eller THIN 245 fra Vogels. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.vogels.com
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.
 • (Philips) bare kompatibel med bestemt Philips-spillerenhet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i