1
TV

Slank Full HD LED-TV

  -{discount-percentage}%
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pfs5709_12/55pfs5709_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Slank Full HD LED-TV

  Slank Full HD LED-TV

  Du kan heie frem laget ditt med Smart Full HD LED-TV-en i 5709-serien fra Philips. Den drives av Pixel Precise HD Engine med Digital Natural Motion for jevne detaljer, som er så realistisk at du føler det som om du er på stadion hver eneste gang. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Slank Full HD LED-TV

Du kan heie frem laget ditt med Smart Full HD LED-TV-en i 5709-serien fra Philips. Den drives av Pixel Precise HD Engine med Digital Natural Motion for jevne detaljer, som er så realistisk at du føler det som om du er på stadion hver eneste gang. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

5000 series Slank Full HD LED-TV

140 cm (55"), Full HD LED-TV, Dual Core, DVB-T/T2/C/S/S2 55PFS5709/12 Finn lignende produkter

Slank Full HD LED-TV

Med Smart-TV

 • Slanke dimensjoner passer inn i interiøret

  Slanke dimensjoner passer inn i interiøret

  Med det elegante og avanserte utseendet har TV-en med slank profil fra Philips et sterkt uttrykk. Det er jo ikke alle TV-er som er like vakre som de er funksjonelle.

 • Utrolig smal ramme gir deg mer bilde å være glad i

  Utrolig smal ramme gir deg mer bilde å være glad i

  Tradisjonelle TVer har en ramme som går rundt TVen som en bilderamme. Den svært smale rammen vår er moderne og tynn, så du har mer bilde å nyte.

 • Digital Natural Motion for jevn bevegelse for bilder

  Digital Natural Motion for jevn bevegelse for bilder

  Du elsker actionfilmer, sport og spilling, men krever det aller beste bildet som er tilgjengelig. Digital Natural Motion er Philips' prisvinnende teknologi for bevegelsesforbedring som demper flimmer, gir utmerket skarphet og det jevneste og mest bevegelige bildet du kan tenke deg.

 • 400 Hz PMR for jevne bilder i bevegelse

  400 Hz PMR for jevne bilder i bevegelse

  Ingenting slår adrenalinkicket spill, intense sportsopplevelser eller actionfilmer gir. Derfor har denne Philips-TVen 400Hz Perfect Motion Rate slik at du kan glede deg over jevne bilder i bevegelse. For selv om pulsen din kan hoppe, bør bildet du ser på ikke gjøre det.

 • Smart TV: en helt ny verden å utforske

  Smart TV: en helt ny verden å utforske

  Oppdag en smartere opplevelse som overgår tradisjonell TV. Lei og stream filmer, videoer eller spill fra videobutikker på Internett. Se tidligere sendte TV-programmer fra favorittkanalene dine, og kos deg med et stadig større utvalg av online-apper, som YouTube.

 • MyRemote-appen: den smarte måten å styre TVen på

  MyRemote-appen: den smarte måten å styre TVen på

  Kontroller Philips-TV-en direkte fra smartenheten din. Med MyRemote-appen er det enklere enn noen gang å dele innhold fra smartenheten på TV-en (SimplyShare), overføre digitale TV-sendinger til nettbrett (Wi-Fi Smart Screen) eller holde deg oppdatert takket være TV-programguiden som lar deg velge programmer du vil se eller ta opp og se senere.

 • Wi-Fi Miracast™ – speil smarttelefonskjermen til TVen

  Wi-Fi Miracast™ – speil smarttelefonskjermen til TVen

  Speil det du ser på smartenheten din, og del det med venner og familie på TVen. Du kan speile alt fra bilder til videoer, spill og mye mer fra smarttelefonen og nettbrettet til storskjermen med en enkel kommando.

 • Skype™ fører mennesker sammen (valgfritt kamera)

  Skype™ fører mennesker sammen (valgfritt kamera)

  Gi samtalene en ekstra dimensjon, og del opplevelser med venner og familie, uansett hvor de er. Med Skype™ på TV-en kan du foreta tale- og videosamtaler fra stuen. Du bare kobler det valgfrie Philips TV-kameraet (PTA317) til TV-en og nyter utmerket video- og lydkvalitet mens du sitter i sofaen.

 • Cloud Explorer og Dropbox™: del direkte til den store skjermen

  Cloud Explorer og Dropbox™: del direkte til den store skjermen

  Cloud Explorer gjør deling enkelt ved at du får tilgang til Dropbox™-kontoen via TV-en. Du kan enkelt hente og vise et hvilket som helst innhold som du har lagret på Internett, på TV-skjermen. Hvorfor ikke dele gleden? Du kan ganske enkelt laste opp og vise innhold fra delte Dropbox™-kontoer til venner og familie fra hele verden.

 • MultiRoom-klient – vis direktesendt TV og opptak fra en annen TV

  MultiRoom-klient – vis direktesendt TV og opptak fra en annen TV

  Mangfoldiggjør seeropplevelsen. Opprett et hjemmenettverk slik at du kan se på programmer hvor du vil ved å motta et signal fra serveren på en server-TV fra Philips et annet sted i huset. Når du er tilkoblet, kan du hente digitale TV-sendinger og opptak fra server-TV-en til klient-TV-en uten å legge nye kabler eller bruke penger på flere abonnementer.

 • Pixel Precise HD Engine: Oppdag en levende bildekvalitet

  Philips Pixel Precise HD Engine bringer verden inn i stuen din. Opplev favorittnaturprogrammene og -reiseprogrammene dine med levende klarhet. De er fylt av farger og har høykontrast takket være dypere svart og lysere hvitt så du kan utforske nye steder uten å forlate sofaen.

Se alle spesifikasjoner
 • MyRemote-appen og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell og land, i tillegg til etter smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha flere detaljer, kan du besøke: www.philips.com/TV.
 • For Smart-TV-apper kan du besøke www.philips.com/TV for å finne ut hvilke tjenester som tilbys i landet ditt.
 • Cloud TV-tilbudet er avhengig av tilgjengeligheten og reguleringene i landet
 • Kompatibilitet krever WiFi MiraCast-sertifisering og Android 4.2 eller senere. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se i dokumentasjonen for enheten.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.
 • Philips TV-kamera (PTA317) selges separat.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • (Philips) bare kompatibel med bestemt Philips-spillerenhet.
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i