1
TV

Svært slank 3D Smart LED-TV

  -{discount-percentage}%

  Svært slank 3D Smart LED-TV

  Gir stil og nyskapning en ny betydning

  Legg til en ny, vakker dimensjon i livet ditt med 3D Smart LED-TVen i 7008-serien fra Philips. Hold kontakten enkelt med det integrerte kameraet og Skype™, eller slipp deg løs og bli omsluttet i 3D og tresidig Ambilight. Din TV – ditt valg. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

 • Gir stil og nyskapning en ny betydning

  Play Pause

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Gir stil og nyskapning en ny betydning

Legg til en ny, vakker dimensjon i livet ditt med 3D Smart LED-TVen i 7008-serien fra Philips. Hold kontakten enkelt med det integrerte kameraet og Skype™, eller slipp deg løs og bli omsluttet i 3D og tresidig Ambilight. Din TV – ditt valg. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

7000 series Svært slank 3D Smart LED-TV

140 cm (55"), Easy 3D, DVB-T/T2/C/S/S2 55PFL7008S/12 Finn lignende produkter

Gir stil og nyskapning en ny betydning

Den svært slanke LED-TVen med Ambilight

Rammeløs design gjør kanten mindre og gir et stiligere utseende

Elegant. Minimalistisk. Diskré. Vakkert fremstilt av et sømløst stykke høykvalitetsglass. Kanten utgjøres av et ultratynt metallbånd. Glir rett inn sammen med hva det måtte være av dekor.

Integrert TV-kamera for enkle Skype™-videosamtaler på TVen

Gi samtalene en ekstra dimensjon, og del opplevelser med menneskene du er glad i, uansett hvor de befinner seg. Med Skype™ på TVen kan du foreta tale- og videosamtaler fra stuen med et kamera som er integrert i TVen. Nyt utmerket video- og lydkvalitet mens du sitter komfortabelt i sofaen.

Smart TV – en verden full av onlineunderholdning

Bryt grensene til en tradisjonell TV. Lei og stream filmer, videoer, spill og annet, direkte til TVen fra videobutikker på Internett. Se på TV-programmer fra favorittkanalene dine og kos deg med et rikholdig utvalg av online-apper med Smart TV. Hold kontakt med familie og venner med Skype™ eller sosiale nettverk. Eller ... bare surf på nettet!

MyRemote-app – styr TVen med telefonen eller nettbrettet

Styr TVen og ta opp når du er på farten uten fjernkontroll, takket være en enkel app. Gjør nettbrettet eller smarttelefon om til en universalfjernkontroll med alle funksjonene til den egentlige fjernkontrollen, pluss ekstra funksjoner som tekstinnskriving. SimplyShare-funksjonen sender innholdet til TVen. Overfør digitalt sendt TV til enhetene dine med Wi-Fi-smartskjerm. Hold deg à jour ved å ta opp favorittprogrammene dine mens du er på farten, med MyRemote-opptak. Bla gjennom innholdet i TV-programguiden for å velge hvilke programmer som skal tas opp for å bli sett senere. En Smart TV fortjener en virkelig smart app.

Wi-Fi Miracast™ – vis enhetsinnholdet ditt på TVen

Se det du vil, der du vil og når du vil. Overfør innholdet på enhetene dine og vis det på den store skjermen. Del bilder fra smarttelefonen, skjermen på den bærbare PCen og annet. Det er enkelt å konfigurere tilkoblingene, og teknologien fungerer på tvers av flere enheter.

Tresidig Ambilight XL gir en mer intens seeropplevelse

Denne patenterte Philips-teknologien gjør at skjermen oppleves som mye bredere – og gjør seeropplevelsen mer engasjerende – ved at det sendes en ekstra bred glød fra tre sider av TV-skjermen til veggene rundt. Fargen tilpasses automatisk til TV-bildet. Takket være en funksjon som tilpasser seg veggen, passer fargen på lyset nøyaktig sammen med TV-bildet, uansett hvilken farge det er på veggen. Du kan justere opplevelsen etter din egen smak ved å bruke ulike innstillinger.

Med integrert Wi-Fi kommer du enkelt online slik at du når hele verden

Med integrert Wi-Fi kommer du enkelt online slik at du når hele verden

Med integrert Wi-Fi på Philips Smart TV er det raskt og enkelt å koble til hjemmenettverket, og du får tilgang til en verden full av innhold eller kan dele trådløst hjemme.

Tastatur-fjernkontrollen gjør det enkelt å sende meldinger

Tastatur-fjernkontrollen gjør det enkelt å sende meldinger

Ta kontroll. Vår helt intuitive fjernkontroll har alle de vanlige funksjonene som pilknapper, volumkontroll og knapper for direktevalg. Vend fjernkontrollen, så har du et fullstendig tastatur, slik at du når som helst enkelt kan skrive inn tekst. Men det beste av alt er at vår intelligente fjernkontroll har gyroskopsensorer, så den vet hva som er opp – hvilket betyr at du ikke risikerer å bytte kanal når du bruker tastaturet.

Easy 3D for en komfortabel 3D-opplevelse

Easy 3D for en komfortabel 3D-opplevelse

Gled deg over timer med seerkomfort takket være passiv 3D-teknologi som gir deg 3D med høy kvalitet, flimmerfritt og med lite skygger. Konverter alt 2D-innhold til livlig og feilfri 3D. De stilige og lette 3D-brillene er behagelige å bruke og krever ikke batterier.

700 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for livaktige, skarpe bevegelser

700 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for livaktige, skarpe bevegelser

For at bildet skal se presist, mykt og naturlig ut, har Philips utviklet PMR – vår standard for å måle skarpheten i levende bilder. PMR er det kombinerte resultatet av vår unike videobehandling, antall bilder per sekund og oppdateringsfrekvensen for hvert bilde, perfeksjonerte blendingsmuligheter og baklysteknologi. Et høyere PMR-tall angir høyere kontrast og klarere gjengivelse av bevegelse – noe som betyr et uovertruffent bilde for deg.

Pixel Precise HD for skarpere detaljer i fartsfylte bilder

Med utgangspunkt i vår vellykkede Pixel Plus har vi tatt HD-bildekvaliteten til et høyere nivå. Med Super Resolution-teknologi med 4 billioner farger leverer vi den beste Full HD TV-bildekvaliteten, uansett innhold. Så uansett om du ser på en video på Internett eller en Blu-ray-film av høy kvalitet, vil du kunne nytte begge.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

 • MyRemote-appen og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell og land, i tillegg til etter smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha flere detaljer, kan du besøke: www.philips.com/TV.
 • Kompatibiliteten avhenger av WiFi MiraCast-sertifisering for Android 4.2 eller senere. Hvis du vil ha flere detaljer, kan du se i dokumentasjonen for enheten.
 • Pekerfunksjonen avhenger av hvilken Smart TV-app som brukes.
 • For Smart-TV-apper kan du besøke www.philips.com/TV for å finne ut hvilke tjenester som tilbys i landet ditt.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Påkrevd programvareoppdatering for HbbTV, Multiroom-klient og server, Netflix og programmet MyRemote.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i