Smart LED-TV

  Smart LED-TV

  Verdens første kinoproporsjonerte Smart TV

  La deg imponere når du ser Blu-ray-filmer eller HDTV på denne spektakulære 127 cm (50") svært brede TVen. LED-TVen i Philips Cinema 21:9 Gold-serien gir deg en widescreen-opplevelse med ekte kinofølelse, som passer perfekt til det opprinnelige filmformatet 21:9. Se alle fordeler

 • Verdens første kinoproporsjonerte Smart TV

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Cinema 21:9 Gold Series Smart LED-TV

127 cm (50"), Svært bred skjerm, Easy 3D 50PFL7956T/12 Finn lignende produkter

Verdens første kinoproporsjonerte Smart TV

med Ambilight og flervisning

 • Cinema 21:9-filmsideforhold, ingen svarte striper nederst og øverst

  De fleste TVer har et sideforhold på 16:9 (eller 1,78:1) og en oppløsning på 1080p Full HD. Men storfilmer fra Hollywood filmes vanligvis med et sideforhold på 2,39:1. Med nye Cinema 21:9 fra Philips passer TVene perfekt til det opprinnelige filmformatet som brukes av regissører med et sideforhold på 21:9 (2,39:1). Så uansett hvilken film det er, kan du nå se den med det opprinnelige sideforholdet uten svarte linjer.

 • Tosidig Ambilight Spectra gir en mer intens seeropplevelse

  Legg en ny dimensjon til seeropplevelsen med Ambilight Spectra 2. Denne patenterte Philips-teknologien forstørrer skjermen ved å projisere en lysglød fra to steder på baksiden av TV-skjermen til veggen rundt. Ambilight tilpasser fargen og lysstyrken automatisk slik at det passer til bildet på TVen. Veggtilpasningsfunksjonen gjør at fargen på lyset alltid passer til bildet, uansett hvilken farge det er på veggen.

 • Surf på Internett samtidig som du ser på TV med flervisning

  Surf på Internett samtidig som du ser på TV med flervisning

  Den svært brede Cinema 21:9-skjermen er den ideelle skjermen for å nyte en verden av tilkobling på en enkel måte. Med flervisning kan du se på fotball på venstre side av skjermen samtidig som du surfer på Internett på høyre side eller chatter på Twitter. Med Philips Net TV får du tilgang til fantastisk elektronisk innhold og elektroniske tjenester med ett knappetrykk: video-on-demand, reprise-TV, Twitter og mye mer. Du kan også åpne et Net TV-vindu ved siden av TVen, eller TVen kombinert med en annen videoenhet. Den lille skjermen kan enkelt byttes med den du ser på, for å gi deg full kontroll.

 • Se alt innholdet slik du er vant til, eller tilpass det til en 21:9-skjerm

  Se alt innholdet slik du er vant til, eller tilpass det til en 21:9-skjerm

  På Cinema 21:9 kan du se alt slags innhold akkurat slik du vil. Når du ser på favoritt-TV-programmet, tilpasser Unique Smart-formateringsteknologien alt innholdet automatisk til 21:9-skjermen, eller du kan velge se på det i originalformatet. Valget er ditt med bare ett tastetrykk.

 • Easy 3D for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  Easy 3D for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  Easy 3D sørger for timevis med komfort mens du ser på 3D, takket være den flimmerfrie ytelsen med minimal skyggeeffekt. De kompatible 3D-brillene er lette og krever ikke batterier. Gled deg over 3D i hjemmet på en enkel måte i dag.

 • En rekke apper på Internett, leievideoer og reprise-TV

  En rekke apper på Internett, leievideoer og reprise-TV

  Lei filmer direkte på TVen fra videobutikker på Internett, se på reprise-TV fra favorittkanalene og gled deg over et stort utvalg av apper online med Net TV. Du kan også surfe på Internett.

 • Flotte LED-bilder med utrolig kontrast

  Flotte LED-bilder med utrolig kontrast

  Denne Full HD LED-TVen har den mest avanserte LED-belysningsteknologien som finnes, i kombinasjon med en oppsiktsvekkende minimalistisk design, en praktfull bildekvalitet og det laveste strømforbruket i sin kategori. I tillegg finnes det ingen farlige stoffer i LED-belysningsteknologien. Med LED-bakbelysning kan du dermed glede deg over lavt strømforbruk, stor lysstyrke, utrolig kontrast, skarphet og levende farger.

 • Kontroller TVen med smarttelefonen, nettbrettet eller tastaturet

  Kontroller TVen med smarttelefonen, nettbrettet eller tastaturet

  Kontroller TVen på en enkel og praktisk måte. Du trenger bare å koble til et trådløst tastatur eller bruke smarttelefonen eller nettbrettet til å betjene Smart-TVen.

 • Finn, planlegg, ta opp* og stopp TV midlertidig

  Finn, planlegg, ta opp* og stopp TV midlertidig

  Ta opp direkte digital-TV på en USB-enhet som er koblet til TVen fra Philips, eller stopp innhold midlertidig når du vil ha en pause, og fortsett å se når du vil. Bruk den elektroniske programguiden til å finne favorittprogrammene dine, og planlegg ønskede opptak på en enkel måte. Nå kan du planlegge TV-tittingen rundt hverdagen din.

 • Med DLNA kan du nyte bilder, musikk og filmer på TVen

  Med DLNA kan du nyte bilder, musikk og filmer på TVen

  Del bilder, musikk og filmer via DLNA fra smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen, og nyt dem på storskjermen.

 • Full HD-TV med Pixel Precise HD som viser alle detaljene i handlingen

  Pixel Precise HD bygger på den prisvinnende Pixel Plus-teknologien. Den tar HD-bildekvalitet til et nytt nivå med 4 billioner farger. Med Super Resolution gir Pixel Precise HD deg nå den beste HD-TV-bildekvaliteten, enten du ser på en video fra Internett eller en Blu-ray-film med god kvalitet.

 • Integrert Wi-Fi for å bruke Net TV-apper og SimplyShare trådløst

  Nyt filmer, bilder, informasjonsunderholdning og annet elektronisk innhold direkte på TVen trådløst. Koble ganske enkelt TVen til det trådløse hjemmenettverket med den enkle veiviseren. Naviger programmene ved hjelp av fjernkontrollen til TVen, og velg fra det store utvalget av programmer.

Se alle spesifikasjoner
 • Net TV: Gå til www.philips.com/smarttv for å finne tjenestene som tilbys i landet ditt.
 • Wi-Fi Media Connect: Avspillingen av videoer kan påvirkes av PCens hastighet og Wi-Fi-båndbredden. Du finner en oversikt over minste systemkrav og anbefalte systemkrav på www.philips.com/wifimediaconnect. Viser innhold med en forsinkelse på noen sekunder. Små forskjeller i bilde og lyd kan forekomme.
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • 8 dagers EPG, tjenesten er ikke tilgjengelig i alle land.
 • USB-opptak kun for digitale kanaler som dekkes av den TV IP-baserte elektroniske programguiden (restriksjoner for land og kanal kan gjelde). Opptakene kan være begrenset av kopibeskyttelse av kringkasting (CI+). En Internett-tilkobling kreves.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • Denne TVen inneholder bly kun i enkelte deler eller komponenter, hvor det ikke finnes noen teknologiske alternativer i henhold til eksisterende unntaksklausuler under RoHS-direktivet.
 • Kun for 2D-spill.
 • Kontroller at spillkonsollen er koblet til HDMI-kontakten på TVen.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i