Svært slank 4K-TV drevet av Android TV™

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/49pus7181_12/49pus7181_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Svært slank 4K-TV drevet av Android TV™

  Svært slank 4K LED-TV drevet av Android TV

  Vakker europeisk utforming med alle de riktige funksjonene. Den innebygde lydplanken og wooferen i 7180-serien fra Philips gjør flott bildekvalitet levende. TV-en har en ramme i førsteklasses utførelse og er et perfekt midtpunkt for underholdningen din. Se alle fordeler

 • Svært slank 4K LED-TV drevet av Android TV

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

7000 series Svært slank 4K-TV drevet av Android TV™

123 cm (49"), 4K Ultra HD LED-TV, Quad Core, 16 GB og kan utvides, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 49PUS7181/12 Finn lignende produkter

Svært slank 4K LED-TV drevet av Android TV

med tresidig Ambilight

 • Ambilight vil for alltid endre måten du ser TV på

  Du har skapt et hjem som er mer enn bare et hus, så hvorfor ikke også velge en TV som er varm og innbydende? Philips' unike Ambilight-teknologi gjør skjermen mye bredere – og seeropplevelsen mer oppslukende – ved å utstråle en ekstra bred glød fra tre sider av TV-skjermen på veggen rundt. Farge, liv og spenning går utover skjermen og inn i stuen og bringer med seg en mer spennende, intens og altoppslukende seeropplevelse.

 • Slipp løs kraften i Quad Core og integrert Android

  Quad Core-prosessor fra Philips møter Android-effekten for å gi en spennende spillopplevelse. Og med Android på TV-en kan du navigere, åpne apper og spille av videoer på en måte som er svært rask, svært intuitiv og fantastisk morsom.

 • Google Play Butikk og Philips' appgalleri: Bruk TV-en til andre ting

  Google Play Butikk og Philips' appgalleri: Bruk TV-en til andre ting

  Google Play Butikk og Philips' appgalleri overgår tradisjonelle TV-programmer for å gi deg en stor nettbasert samling av filmer, TV, musikk, apper og spill. Med et minne på 16 GB og som kan utvides, har du massevis av plass til å lagre alt favorittinnholdet ditt og installere flere apper.

 • Gled deg over levende bilder med Pixel Precise Ultra HD

  Gled deg over levende bilder med Pixel Precise Ultra HD

  Skjønnheten til 4K Ultra HD TV-en ligger i hver detalj. Pixel Precise Ultra HD-motoren fra Philips konverterer alle bildesignaler til fantastisk UHD-oppløsning på skjermen. Gled deg over jevne og skarpe bevegelige bilder og enestående kontrast. Oppdag dypere svart, hvitere hvitt, levende farger og naturlige hudtoner – hver gang fra alle kilder.

 • Premium Color gir en utrolig fargeforbedring

  Premium Color gir en utrolig fargeforbedring

  Philips Premium Color kombinerer et bredt fargegamut som behandler 4 billioner farger for en forbedring på 85 %. Med en så mye større fargeoppløsning og strålende mettede farger at du glemmer at du ser på en skjerm.

 • Kraftig lyd fra en utrolig slank TV

  Kraftig lyd fra en utrolig slank TV

  En svært slank TV med kraftig lyd. Et ukjent konsept – frem til nå. Vi måtte tenke helt nytt for å gjøre dette mulig. Vi fjernet frontgrillen, slik at du får en uforstyrret lyd med utrolig klarhet. Høyttalerne er i et slitesterkt materiale og har en kraftig neodymmagnet for holdbarhet. Doble og tredoble ringer på den strategisk plasserte bakre subwooferen gir kraftig og fyldig bass.

 • Siste finpuss – en TV som ser like godt ut som den fungerer

  Hjemmet gjenspeiler stilen din. Våre designere har valgt diskré, sofistikerte farger og kvalitetsoverflater som polert krom, noe som resulterer i TV-design som står i stil med interiøret.

 • Vinklet midtstativ som spiller på geometri

  Vi valgte en sofistikert høyglanset overflate i sølv på det vinklede midtstativet, og la til en svært slank, vinklet hals for å skape en TV-design som passer rett inn i moderne interiør.

 • Med synlig lyd kan du se hvor vakker lyd kan være

  Utviklet lyd i en slank utforming. Gled deg over fantastiske høye toner og realistiske mellomtoner fra et overflod av mikrodrivere i en stilig høyttalerenhet. Du hører hvert eneste ord som viskes, hvert skritt og hver eneste knirking fra gulvet – bare forestill deg hvor godt du da hører eksplosjoner og smell! Og når det gjelder bass, gir de strategisk plasserte bakhøyttalerne dype, fyldige nyanser. Denne stilige TV-en har en fantastisk lyd.

 • Opplev bedre kontrast, farger og skarphet med HDR Plus

  High Dynamic Range Plus er en ny videostandard. Den redefinerer hjemmeunderholdningen med forbedringer innen kontrast og farge. Gled deg over en herlig opplevelse som fanger inn den opprinnelige dybden og livligheten, samtidig som den gjenskaper innholdet på en måte som skaperen ønsker. Sluttresultatet? Sterkere lysstyrke, mer kontrast, flere farger og bedre detaljer enn noensinne.

 • Den nye integrerte HEVC-standarden for å få glede av 4K av høy kvalitet

  Den nye integrerte HEVC-standarden (H.265) gjør at du kan glede deg over 4K-sendinger med høy bildekvalitet.

Se alle spesifikasjoner
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.
 • Android-apper varierer etter land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til din lokale Google Play Butikk.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TV-en for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TV-en brukes.
 • Cloud Gaming-tilbudet avhenger av spilleverandører.
 • TV-en støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • (Philips) bare kompatibel med bestemt Philips-spillerenhet.
 • Google Cast-funksjonen er underlagt Google Cast-kompatible apper og enheter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til produktsiden for Google Cast.
 • TV Remote-appen fra Philips og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell, operatør og land, i tillegg til smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Funksjonene på Smart TV-appen varierer etter TV-modell og land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.philips.com/smarttv.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i