Smart LED-TV

  Smart LED-TV

  Prisbelønt ytelse

  3D Smart LED-TVen 46PFL9707 er drevet av Micro Dimming Premium og Moth Eye og gir deg topp bildekvalitet og enestående kontrastytelse for alt innhold – i 2D eller 3D. Opplev Smart TV Premium og 3D på en svært imponerende måte. Se alle fordeler

 • Prisbelønt ytelse

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Prisbelønt ytelse

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

9000 series Smart LED-TV

117 cm (46"), 3D Max, DVB T2/C/S2 46PFL9707S/12 Finn lignende produkter

Prisbelønt ytelse

Gled deg over Smart TV med topp bildekvalitet

 • Ambilight Spectra XL, en ny Ambilight for en enda mer oppslukende opplevelse

  Utvid seeropplevelsen med Ambilight Spectra XL. Denne patenterte Philips-teknologien forstørrer skjermen mer enn før ved å projisere en lysglød fra baksiden av TV-skjermen på veggen rundt. Ambilight tilpasser fargen og lysstyrken automatisk slik at det passer til bildet på TVen. Veggtilpasningsfunksjonen gjør at fargen på lyset alltid passer til bildet, uansett hvilken farge det er på veggen.

 • Full HDTV og Perfect Pixel HD-motor for uslåelig klarhet

  Opplev uslåelig skarphet og klarhet med Perfect Pixel HD-motor. Hver piksel i bildet forbedres til å passe bedre til pikslene rundt. Resultatet er en unik kombinasjon av skarphet, naturlige detaljer, levende farger, suveren kontrast og jevne og naturlige bevegelser. Rene og knivskarpe bilder gjennom sporing og reduksjon av bildeartefakter og støy i alle innholdskilder. Full HD-skjermen med 1920 x 1080 piksler gir flotte bilder uten flimring og med suveren lysstyrke.

 • Moth Eye for best mulig bildekontrast og minst mulig refleksjon

  Moth Eye er inspirert av perfeksjonen i naturlig evolusjon ved å bruke spesielle nanostrukturer som finnes i øyet til en nattsvermer (Moth's eye). Nattsvermerens øyne er kjent som den mest perfekte antireflektive overflaten og hjelper dem med å holde seg skjult for rovdyr. Disse fremragende egenskapene utvider bildekontrasten ved å fordype de mørke tonene, mens lysheten på de lyse elementene forsterkes uten å gi aura og refleksjoner. Nyt en virkelighetstro kontrast med strålende detaljer.

 • Integrert Wi-Fi slik at du kan bruke Smart TV trådløst

  Med integrert Wi-Fi i Philips-TVen får du tilgang til en hel verden med innhold med Smart TV trådløst hjemme.

 • 3D Max Clarity 1000 gir en flimmerfri Full HD 3D-opplevelse

  3D Max Clarity 1000 gir en flimmerfri Full HD 3D-opplevelse

  Opplev banebrytende 3D-teknologi med 3D Max Clarity 1000. Ved å ta i bruk aktiv 3D-teknologi og den nyeste høyhastighetsskjermen som gir virkelighetstro dybde, kontrast og realisme, kan 3D Max Clarity 1000 gi deg en flimmerfri seeropplevelse i Full HD 3D uten sidestykke. Du kan til og med konvertere alt slags 2D-innhold til levende og perfekt 3D. 3D Clarity 1000 gir deg den ulitmate 3D-ytelsen.

 • Unik spillmodus for fullskjermspilling for to spillere for 2D-spill

  Unik spillmodus for fullskjermspilling for to spillere for 2D-spill

  Med 3D-briller fra Philips kan to spillere få den ultimate spillopplevelsen på full skjerm på TVen. I 2D-spill for to spillere får vanligvis hver av spillerne bare halve skjermen å boltre seg på. Med 3D-teknologi kan hver spiller nyte spillet i 2D i fullskjermmodus samtidig, og alt du trenger å gjøre for å velge dette, er å klikke på en knapp på brillene.

 • Nyt alt slags 2D-innhold i perfekt 3D bare ved å trykke på en knapp

  Nyt alt slags 2D-innhold i perfekt 3D bare ved å trykke på en knapp

  Se hele filmsamlingen din i levende og perfekt 3D – også gamle klassikere i svart-hvitt. Philips tilbyr konvertering med høy kvalitet i sanntid av alt slags 2D-innhold bare ved å trykke på en knapp. Det sørges for at teksting vises med en konstant dybde, og at feil, som at bakgrunnen vises i forgrunnen, unngås.

 • Unik justering av 3D-dybde for å se 3D slik du vil

  Unik justering av 3D-dybde for å se 3D slik du vil

  Alle oppfatter 3D ulikt. Derfor vil Philips gi deg muligheten til å tilpasse 3D-dybden slik du ønsker. Den unike justeringen av 3D-dybden innebærer at du kan velge den bildedybden som passer best til innholdet på skjermen og til dine egne ønsker. Dette gjør også at det blir mer behagelig for øynene. Nå kan du nyte 3D-opplevelsen til fulle.

 • 1200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  1200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  1200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) gir ekstremt skarpe bevegelser for klare og levende bilder i raske actionfilmer. Philips' nye PMR-standard viser den kombinerte visuelle effekten av den raskeste paneloppdateringen, Perfect Natural Motion og en unik behandlingsformel, slik at du får enestående skarpe bevegelser

 • Micro Dimming Premium dimmer LED-segmenter for å gi best mulig kontrast

  Micro Dimming Premium dimmer LED-segmenter for å gi best mulig kontrast

  Micro Dimming Premium gir den mest ekstreme kontrasten og de mest levende bildene du kan tenke deg. Gled deg over enestående bilder takket være den spesielle, tynne skjermbakbelysningen, som inneholder et stort antall LED-lamper som kan kontrolleres individuelt for å få best mulig panelkontrast. Resultatet er et strålende bilde med ekstrem kontrast, skarphet og levende farger.

 • En rekke apper på Internett, leievideoer og reprise-TV

  En rekke apper på Internett, leievideoer og reprise-TV

  Lei filmer direkte på TVen fra videobutikker på Internett, se på reprise-TV fra favorittkanalene og gled deg over et stort utvalg av apper online med Net TV. Du kan også surfe på Internett.

 • Foreta tale- og videobaserte anrop med Skype™ på TVen

  Foreta tale- og videobaserte anrop med Skype™ på TVen

  Gi samtalene en ekstra dimensjon, og del opplevelser med venner og familie, uansett hvor de er. Med Skype™ på TVen kan du foreta tale- og videosamtaler fra stuen. Du bare kobler Philips TV-kameraet (PTA317/00) (ekstrautstyr) til TVen, så kan du nyte utmerket video- og lydkvalitet mens du sitter i sofaen.

 • Se på TV hvor du vil hjemme med Wi-Fi Smart Screen*

  Se på TV hvor du vil hjemme med Wi-Fi Smart Screen*

  Med Wi-Fi Smart Screen* trenger du ikke lenger å være bundet til sofaen, men du kan se på digitale TV-sendinger hvor du vil i hjemmet. Du trenger bare å laste ned Philips MyRemote-appen og overføre programmet fra TVen til iPad-en for å fortsette å se på det der. Du kan også overføre bilder, videoer og musikk fra smartenhetene til TV-skjermen. Dette innebærer at du får stor frihet til å velge hvordan seeropplevelsen skal være.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

 • Pekefunksjonalitet med fjernkontroll blir tilgjengelig via programvareoppdateringen fra høsten 2012
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • Wi-Fi Smart Screen blir tilgjengelig via programvareoppdatering fra høsten 2012
 • Net TV: Gå til www.philips.com/smarttv for å finne tjenestene som tilbys i landet ditt.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • Vanlig effektforbruk når apparatet er slått på, er målt i henhold til IEC62087 Ed 2.
 • Skype-kamera selges separat
 • Den svært lave refleksjonen i overflaten på Moth Eye innbærer at smuss og fingeravtrykk vises tydeligere. Rengjøring bør kun gjøres med den medfølgende spesialkluten og rengjøringsvæsken SVC1116G (grønn flaske, følger ikke med). Les rengjøringsinstruksjonene som følger med produktet.
 • USB-opptak gjelder kun for digitale kanaler (land- og kanalspesifikke restriksjoner kan være gjeldende), ikke på analoge sendinger eller eksterne innganger. Opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse av kringkasting (CI+).

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i