LED-TV

  LED-TV

  Prisbelønt ytelse

  Bli imponert av den oppslukende kraften til Ambilight på en 117 cm (46") flatskjerm-TV. LED-TVen 46PFL9705 i 9000-serien fra Philips har den fantastiske Perfect Pixel HD-motoren og LED Pro, som gjør at filmene virkelig blir levende i stuen din. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED-TV

117 cm (46"), Full HD 1080p, digital-TV 46PFL9705H/12 Finn lignende produkter

Prisbelønt ytelse

med Ambilight og den beste bildekvaliteten

 • Perfect Natural Motion for ultrajevne Full HD-filmer

  Nyt handlingen uten flimmer. Perfect Natural Motion estimerer bevegelse i bildet og korrigerer flimmer i både kringkastinger og forhåndsinnspilt filmmateriale (inkludert 1080p-filmer og 24p True Cinema på Blu-ray og DVD). Resultatet er enda jevnere og roligere bilder med utrolig skarphet. Nyt en bevegelsesopplevelse som overgår kinokvalitet!

 • Førsteklasses videobutikker på Internett og TV-programmer på forespørsel

  Gled deg over førsteklasses filmer på TVen fra videobutikker på Internett. De største romantiske klassikerne eller fartsfylte actionfilmene – alt er tilgjengelig med et knappetrykk fra sofaen. Videobutikker tilbyr et stort utvalg av filmer og serier, fra de mest populære og nye utgivelsene til udødelige klassikere. Se på TV akkurat når du måtte ønske. Gå aldri glipp av favorittprogrammet ditt igjen. Reprise-TV tilbyr repriser av TV-serier eller -programmer. Betingelser og tilbud varierer avhengig av land eller kringkaster.

 • Philips Net TV med Wi-Fi for elektroniske tjenester på TVen

  Opplev et stort utvalg av elektroniske tjenester med Net TV. Gled deg over filmer, bilder, informasjonsunderholdning og annet elektronisk innhold direkte på TVen når du vil. Bare koble hjemmekinoanlegget direkte til hjemmenettverket med Ethernet-tilkoblingen, og naviger og velg det du vil se på med fjernkontrollen. Med Philips-menyen får du tilgang til populære Net TV-tjenester tilpasset TV-skjermen. I tillegg kan du med DLNA-sertifisert PC-nettverk se på videoer eller få tilgang til bilder som er lagret på datamaskinen, ved hjelp av fjernkontrollen.

 • Ambilight Spectra 3 gir en mer intens seeropplevelse

  Ambilight Spectra 3 gir en mer intens seeropplevelse

  Få en ny dimensjon i seeropplevelsen med Ambilight Spectra 3. Denne patenterte Philips-teknologien forstørrer skjermen ved å projisere en lysglød på tre av sidene til TVen, fra baksiden av skjermen på veggen rundt. Ambilight justerer automatisk fargen og lysstyrken til lyset slik at det passer til bildet, noe som skaper en altoppslukende seeropplevelse. Veggtilpasningsfunksjonen gjør at fargen på lyset alltid passer til bildet, uansett hvilken farge du har på veggen. Med Ambilight blir filmene virkelig levende.

 • Full HD 3D-klar for en for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  Full HD 3D-klar for en for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  La deg trollbinde av 3D-filmer i stuen din med en Full HD 3D-klar TV. Active 3D bruker den nyeste generasjonen av hurtig visning for virkelighetsnær dybde og realisme i full 1080 x 1920 HD-oppløsning. Førsteklasses 3D-filmer på BluRay og kommende 3D-sendinger tilbyr mye innhold av høy kvalitet. TVen din er klar for Full HD 3D-opplevelsen ved å legge til en 3D-kompatibel BluRay-spiller eller HD-mottaker og 3D-oppgraderingspakken (Philips PTA02). For å få familieglede med mer enn to seere kan du legge til så mange 3D-briller som du ønsker (utvidelsessett PTA03).

 • LED Pro for ekstrem kontrast og lysstyrke

  LED Pro for ekstrem kontrast og lysstyrke

  Få enestående bilder og bruk opptil 50 % mindre energi med prisbelønte LED Pro fra Philips. Over 1000 LED-lamper brukes selektivt i et nett som bakbelysning for displayet. De genererer strålende lys i skarpe bildeområder og dimmes fullstendig på mørke områder for å spare energi. Kombinert med den kraftige Perfect Pixel HD-motoren blir resultatet et praktfullt bilde med ekstrem kontrast, skarphet og levende farger. Svart er svart og hvitt er opplyst med LED Pro.

 • Bright Pro for virkelighetsnær lysstyrke

  Bright Pro for virkelighetsnær lysstyrke

  Med Bright Pro får du bilder med virkelighetsnær lysstyrke og fantastisk kontrast. Bright Pro, som bygger på Philips' prisbelønte LED Pro, forsterker lysmengden for deler av bildet, mens de svarte delene beholdes. Dette gir en enestående lysstyrke, samtidig som den avanserte og smarte behandlingen reduserer energiforbruket med opptil 50 %.

 • Wi-Fi MediaConnect til å projisere PC-mediefiler på TVen

  Wi-Fi MediaConnect til å projisere PC-mediefiler på TVen

  Se videoer og bilder fra den bærbare PCen trådløst på TVen. Når du har installert denne funksjonen på den bærbare PCen, er betjeningen svært enkel. Med et enkelt museklikk kan du projisere PC-skjermen på den store TV-skjermen. God aleneunderholdning og morsomt å dele med andre.

 • Full HD med Perfect Pixel HD-motor for uslåelig klarhet

  Opplev enestående skarphet og klarhet med Perfect Pixel HD-motor. Hver piksel i bildet forbedres for å passe bedre til pikslene rundt. Det gir et mer naturlig bilde. Resultatet er en unik kombinasjon av skarphet, naturlige detaljer, levende farger, overlegen kontrast og jevne og naturlige bevegelser, uansett hva du ser på. Rene og knivskarpe bilder gjennom sporing og reduksjon av bildeartefakter og støy i alle innholdskilder, fra multimedier til vanlig TV. Full HD-skjermen med 1920 x 1080p piksler gir flotte Progressive Scan-bilder uten flimring og med suveren lysstyrke.

 • 400 Hz Clear LCD, 0,5 ms for svært skarpe bevegelser

  Nyt den raskeste LCD-TVen fra Philips. 400 Hz Clear LCD* gir LCD-TVens svartid et uovertruffent nivå på 0,5 ms, slik at du kan glede deg over utmerket bevegelsesskarphet i selv de raskeste actionscenene.

 • Føl atmosfæren med 30 W RMS og Incredible Surround

  Føl rytmen fra musikken og atmosfæren i filmen. De kraftige forsterkerne med en effekt på 30 W RMS skaper et livaktig lydbilde. Med Incredible Surround får du en total surround-lyd med større dybde og bredde. Det klare og romslige lydbildet kompletterer den rike seeropplevelsen.

Se alle spesifikasjoner
 • 400 Hz Clear LCD viser 400 scener per sekund ved å kombinere avansert 200 Hz-teknologi med Scanning Backlight ved 50 % arbeidssyklus.
 • 8 dagers EPG, tjenesten er ikke tilgjengelig i alle land.
 • Net TV: Gå til www.philips.com/smarttv for å finne tjenestene som tilbys i landet ditt.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • 3D-TV krever tilbehør PTA02 (Active shutter-briller og en sender, en 3D-kompatibel kildeenhet og 3D-kildemateriale.
 • Vanlig effektforbruk når apparatet er slått på, er målt i henhold til IEC62087 Ed 2.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • Denne TVen inneholder bly kun i enkelte deler eller komponenter, hvor det ikke finnes noen teknologiske alternativer i henhold til eksisterende unntaksklausuler under RoHS-direktivet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i