LED-TV

  LED-TV

  Refined living, pure performance

  Topp ytelse med perfekt bildekvalitet på en 117 cm (46 ") flatskjerm. Philips 46PFL8605H LED-TV har en rammeløs design med Ambilight som gir deg en totalopplevelse med strålende LED-teknologi. God fornøyelse. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED-TV

117 cm (46"), Full HD 1080p, digital-TV 46PFL8605H/12 Finn lignende produkter

Refined living, pure performance

med Ambilight og ledende bildekvalitet

 • Perfect Natural Motion for ultrajevne Full HD-filmer

  Nyt handlingen uten flimmer. Perfect Natural Motion estimerer bevegelse i bildet og korrigerer flimmer i både kringkastinger og forhåndsinnspilt filmmateriale (inkludert 1080p-filmer og 24p True Cinema på Blu-ray og DVD). Resultatet er enda jevnere og roligere bilder med utrolig skarphet. Nyt en bevegelsesopplevelse som overgår kinokvalitet!

 • Philips Net TV for populære elektroniske tjenester på TVen

  Opplev et stort utvalg av elektroniske tjenester med Philips Net TV. Nyt filmer, bilder, informasjonsunderholdning og annet Internett direkte på TVen når du vil. Koble ganske enkelt direkte til hjemmenettverket med Ethernet-tilkoblingen, og naviger og velg det du vil se på med fjernkontrollen. Med Philips-menyen får du tilgang til populære Net TV-tjenester tilpasset TV-skjermen. I tillegg kan du med DLNA-sertifisert PC-nettverk se på videoer eller få tilgang til bilder som er lagret på datamaskinen, ved hjelp av fjernkontrollen.

 • Ambilight Spectra 2 gir en mer intens seeropplevelse

  Ambilight Spectra 2 gir en mer intens seeropplevelse

  Få en ny dimensjon i seeropplevelsen med Ambilight Spectra 2. Denne patenterte Philips-teknologien forstørrer skjermen ved å projisere en lysglød på 2 av sidene til TVen, fra baksiden av skjermen på veggen rundt. Ambilight justerer automatisk fargen og lysstyrken til lyset slik at det passer til bildet, noe som skaper en altoppslukende seeropplevelse. Veggtilpasningsfunksjonen gjør at fargen på lyset alltid passer til bildet, uansett hvilken farge du har på veggen. Med Ambilight Spectra 2 blir filmene virkelig levende.

 • Full HD 3D-klar for en for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  Full HD 3D-klar for en for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  La deg trollbinde av 3D-filmer i stuen din med en Full HD 3D-klar TV. Active 3D bruker den nyeste generasjonen av hurtig visning for virkelighetsnær dybde og realisme i full 1080 x 1920 HD-oppløsning. Førsteklasses 3D-filmer på BluRay og kommende 3D-sendinger tilbyr mye innhold av høy kvalitet. TVen din er klar for Full HD 3D-opplevelsen ved å legge til en 3D-kompatibel BluRay-spiller eller HD-mottaker og 3D-oppgraderingspakken (Philips PTA02). For å få familieglede med mer enn to seere kan du legge til så mange 3D-briller som du ønsker (utvidelsessett PTA03).

 • Briljante LED-bilder med lavt strømforbruk

  Briljante LED-bilder med lavt strømforbruk

  Denne TVen har den mest avanserte LED-belysningsteknologien som finnes, i kombinasjon med en oppsiktsvekkende minimalistisk design, en praktfull bildekvalitet og det laveste strømforbruket i sin kategori. I tillegg finnes det ingen farlige stoffer i LED-belysningsteknologien. Med LED-bakbelysning kan du dermed glede deg over lavt strømforbruk, stor lysstyrke, utrolig kontrast, skarphet og levende farger.

 • Full HD med Perfect Pixel HD-motor for uslåelig klarhet

  Opplev enestående skarphet og klarhet med Perfect Pixel HD-motor. Hver piksel i bildet forbedres for å passe bedre til pikslene rundt. Det gir et mer naturlig bilde. Resultatet er en unik kombinasjon av skarphet, naturlige detaljer, levende farger, overlegen kontrast og jevne og naturlige bevegelser, uansett hva du ser på. Rene og knivskarpe bilder gjennom sporing og reduksjon av bildeartefakter og støy i alle innholdskilder, fra multimedier til vanlig TV. Full HD-skjermen med 1920 x 1080p piksler gir flotte Progressive Scan-bilder uten flimring og med suveren lysstyrke.

 • 200 Hz Clear LCD-TV, 1 ms ytelse: super bevegelsesskarphet

  Nyt ekstrem bevegelsesskarphet uten feil i bildet. Philips 200 Hz Clear LCD har en svartid for LCD-TV på utrolige 1 ms. På den måten blir du fengslet av handlingen, og ikke fokusert på bilen som blir strukket over skjermen, i selv de raskeste action-scenene. Kom igjen og nyt handlingen!

 • Føl kraften med 20 W RMS og Incredible Surround

  Føl kraften i rytmen fra musikken og atmosfæren fra filmer. De kraftige forsterkerne med en effekt på 20 W RMS (2x 10 W RMS) skaper et livaktig lydbilde. Med Incredible Surround får du en total surroundlyd med større dybde og bredde som kompletterer den rike seeropplevelsen.

 • LED-TVer opptil 40 % mer energieffektive enn vanlige LCD-TVer

  Med den siste teknologien for LED-bakbelysning er TVer med LED-bakbelysning det mest bærekraftige valget. De har lengre levetid og mye lavere energiforbruk enn plasma-TVer og vanlige LCD-TVer. I motsetning til CCFL-bakbelysning blir det ikke brukt kvikksølv i produksjonen av LED. I tillegg har TV-konstruksjoner fra Philips blitt konstant forbedret, noe som har resultert i høyere material-effektivitet og redusert energiforbruket uten å fire på sikkerhet og velvære.

Se alle spesifikasjoner
 • 8 dagers EPG, tjenesten er ikke tilgjengelig i alle land.
 • Net TV: Gå til www.philips.com/smarttv for å finne tjenestene som tilbys i landet ditt.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • 3D-TV krever tilbehør PTA02 (Active shutter-briller og en sender, en 3D-kompatibel kildeenhet og 3D-kildemateriale.
 • Vanlig effektforbruk når apparatet er slått på, er målt i henhold til IEC62087 Ed 2.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • Denne TVen inneholder bly kun i enkelte deler eller komponenter, hvor det ikke finnes noen teknologiske alternativer i henhold til eksisterende unntaksklausuler under RoHS-direktivet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i