Svært slank Smart LED-TV

  Svært slank Smart LED-TV

  Hever underholdningen

  Suveren ytelse ligger i detaljene: Philips' 8000-serie med høy ytelse er klar for dine ønsker. Den ypperste teknologien er integrert i én stilig maskin. Din TV. Se alle fordeler

 • Hever underholdningen

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

8000 series Svært slank Smart LED-TV

117 cm (46"), 3D Max, DVB-T/T2/C/S/S2 46PFL8008S/12 Finn lignende produkter

Hever underholdningen

Avansert og svært slank LED-TV med Ambilight

 • 1400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  For at bildet skal se presist, mykt og naturlig ut, har Philips utviklet PMR – vår standard for å måle skarpheten i levende bilder. PMR er det kombinerte resultatet av vår unike videobehandling, antall bilder per sekund og oppdateringsfrekvensen for hvert bilde, perfeksjonerte blendingsmuligheter og baklysteknologi. Et høyere PMR-tall angir høyere kontrast og klarere gjengivelse av bevegelse – noe som betyr et uovertruffent bilde for deg.

 • Tresidig Ambilight XL gir en mer intens seeropplevelse

  Denne patenterte Philips-teknologien gjør at skjermen oppleves som mye bredere – og gjør seeropplevelsen mer engasjerende – ved at det sendes en ekstra bred glød fra tre sider av TV-skjermen til veggene rundt. Fargen tilpasses automatisk til TV-bildet. Takket være en funksjon som tilpasser seg veggen, passer fargen på lyset nøyaktig sammen med TV-bildet, uansett hvilken farge det er på veggen. Du kan justere opplevelsen etter din egen smak ved å bruke ulike innstillinger.

 • Integrert TV-kamera for enkle Skype™-videosamtaler på TVen

  Gi samtalene en ekstra dimensjon, og del opplevelser med menneskene du er glad i, uansett hvor de befinner seg. Med Skype™ på TVen kan du foreta tale- og videosamtaler fra stuen med et kamera som er integrert i TVen. Nyt utmerket video- og lydkvalitet mens du sitter komfortabelt i sofaen.

 • Smart TV – en verden full av onlineunderholdning

  Bryt grensene til en tradisjonell TV. Lei og stream filmer, videoer, spill og annet, direkte til TVen fra videobutikker på Internett. Se på TV-programmer fra favorittkanalene dine og kos deg med et rikholdig utvalg av online-apper med Smart TV. Hold kontakt med familie og venner med Skype™ eller sosiale nettverk. Eller ... bare surf på nettet!

 • Wi-Fi Miracast™ – vis enhetsinnholdet ditt på TVen

  Se det du vil, der du vil og når du vil. Overfør innholdet på enhetene dine og vis det på den store skjermen. Del bilder fra smarttelefonen, skjermen på den bærbare PCen og annet. Det er enkelt å konfigurere tilkoblingene, og teknologien fungerer på tvers av flere enheter.

 • MyRemote-app – styr TVen med telefonen eller nettbrettet

  Styr TVen og ta opp når du er på farten uten fjernkontroll, takket være en enkel app. Gjør nettbrettet eller smarttelefon om til en universalfjernkontroll med alle funksjonene til den egentlige fjernkontrollen, pluss ekstra funksjoner som tekstinnskriving. SimplyShare-funksjonen sender innholdet til TVen. Overfør digitalt sendt TV til enhetene dine med Wi-Fi-smartskjerm. Hold deg à jour ved å ta opp favorittprogrammene dine mens du er på farten, med MyRemote-opptak. Bla gjennom innholdet i TV-programguiden for å velge hvilke programmer som skal tas opp for å bli sett senere. En Smart TV fortjener en virkelig smart app.

 • Den svært smale rammen i rustfritt stål utstråler dyktig håndverk

  God design forteller en historie. Se for eksempel det presist utformede frontpanelet laget av én del polert, høyglanset, svart rustfritt stål. Den svært tynne rammen er utformet for å skape en stilig profil. Sammen sier disse mye om den høye ytelsen og presisjonen vi leverer, både innvendig og utvendig.

 • 3D Max – en kraftig 3D-opplevelse i Full HD-oppløsning

  3D Max – en kraftig 3D-opplevelse i Full HD-oppløsning

  Den aktive 3D-teknologien og høyhastighetsskjermene skaper utrolig dybde, kontrast og realisme, som gir en førsteklasses seeropplevelse i 3D. Justering av 3D-dybde gjør det enkelt å velge det nivået på 3D-effekten som passer deg best. Konverter 2D-innhold til levende og feilfri 3D. Den ultimate 3D-opplevelsen.

 • Med integrert Wi-Fi kommer du enkelt online slik at du når hele verden

  Med integrert Wi-Fi kommer du enkelt online slik at du når hele verden

  Med integrert Wi-Fi på Philips Smart TV er det raskt og enkelt å koble til hjemmenettverket, og du får tilgang til en verden full av innhold eller kan dele trådløst hjemme.

 • Tastaturfjernkontroll med peker – mer kontroll enn noensinne

  Tastaturfjernkontroll med peker – mer kontroll enn noensinne

  Vår fjernkontroll er komplett og har alle de vanlige funksjonene som piltaster, volumkontroll og hurtigtaster. Og hvis du vil ha noe ekstra, kan du klikke på og holde OK-tasten for enkel navigering. Pekeren fungerer som en mus, som lar deg peke, klikke og bla enkelt på skjermen. Snu fjernkontrollen, så har du et fullstendig tastatur, slik at du enkelt kan skrive inn tekst. Og det beste er at vår intelligente fjernkontroll har gyroskopiske sensorer, slik at den registrerer hvilken side som er opp. Dette betyr at du kan skrive på tastaturet uten at du utilsiktet bytter kanaler.

 • Perfect Pixel HD – vår prisvinnende motor for bildekvalitet

  TVen er utformet for å vise våre mest avanserte flimmerfrie bilder med førsteklasses skarphet og klarhet. Hver piksel i bildet er forbedret for å passe bedre til pikslene rundt. Resultatet er en unik kombinasjon av skarphet, naturlige detaljer, levende farger, førsteklasses kontrast og jevne, naturlige bevegelser.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

 • MyRemote-appen og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell og land, i tillegg til etter smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha flere detaljer, kan du besøke: www.philips.com/TV.
 • Kompatibiliteten avhenger av WiFi MiraCast-sertifisering for Android 4.2 eller senere. Hvis du vil ha flere detaljer, kan du se i dokumentasjonen for enheten.
 • For Smart-TV-apper kan du besøke www.philips.com/TV for å finne ut hvilke tjenester som tilbys i landet ditt.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.
 • Påkrevd programvareoppdatering for HbbTV, Multiroom-klient og server, Netflix og programmet MyRemote.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i