LED-TV

  LED-TV

  Slapp av og nyt en fantastisk TV-kveld

  Slapp av og nyt en fantastisk TV-kveld i strålende LED-kvalitet på Full HD LED-TVen 46PFL3807 fra Philips. TVen er drevet av Digital Crystal Clear. Nå kan du se videoklipp på YouTube i klare, levende detaljer. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

3800 series LED-TV

117 cm (46"), Full HD 1080p, DVB-T2/C 46PFL3807T/12 Finn lignende produkter

Slapp av og nyt en fantastisk TV-kveld

med Full HD LED og Smart TV

 • Enkel trådløs tilkobling med trådløs USB-adapter som ekstrautstyr

  Enkel trådløs tilkobling med trådløs USB-adapter som ekstrautstyr

  Gled deg over Smart TV trådløst med Philips Wi-Fi USB-adapteren (PTA01) for Smart TV. Bare sett adapteren i USB-kontakten på siden av TVen og koble TVen direkte til hjemmenettverket. Bruk fjernkontrollen til TVen til å navigere deg frem til innholdet du foretrekker på Internett.

 • Med SimplyShare kan du nyte bilder, musikk og filmer på TVen

  Med SimplyShare kan du nyte bilder, musikk og filmer på TVen

  Del bilder, musikk og filmer via SimplyShare fra smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen, og nyt dem på storskjermen.

 • Hold kontakten med familie og venner gjennom videosamtaler på TVen

  Hold kontakten med familie og venner gjennom videosamtaler på TVen

  Gi samtalene en ekstra dimensjon ved å kontakte venner og familie via TVen. Få muligheten til å foreta videosamtaler på TVen ved hjelp av Philips hjemmekinoanlegg eller Philips Blu-ray-/DVD-spiller som fås som ekstrautstyr, og et kompatibelt web-kamera for TVen. Gled deg over HD-video og utmerket lydkvalitet mens du sitter komfortabelt i sofaen. Kontakt noen du kjenner nå!

 • Flotte LED-bilder med utrolig kontrast

  Flotte LED-bilder med utrolig kontrast

  Denne Full HD LED-TVen har den mest avanserte LED-belysningsteknologien som finnes, i kombinasjon med en oppsiktsvekkende minimalistisk design, en praktfull bildekvalitet og det laveste strømforbruket i sin kategori. I tillegg finnes det ingen farlige stoffer i LED-belysningsteknologien. Med LED-bakbelysning kan du dermed glede deg over lavt strømforbruk, stor lysstyrke, utrolig kontrast, skarphet og levende farger.

 • 100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  Perfect Motion Rate (PMR), som kombinerer oppdateringshastigheten til panelet og unik bildebehandling, skaper ekstrem bevegelsesskarphet for klare og levende bilder selv med raske bevegelser på skjermen.

 • 2 USB-spor for fantastisk multimedieavspilling

  2 USB-spor for fantastisk multimedieavspilling

  To USB-spor gir tilgang til JPEG-bilder, mp3-musikk og videofiler på de fleste USB-pinner (USB-minneklasseenhet). Koble USB-enheten til et av sporene på TVen, og få tilgang til multimedieinnholdet ved hjelp av en enkel innholdsviser på skjermen. Du kan nå vise og dele videoer, bilder og musikk.

 • Sømløs tilkobling med 3 HDMI-innganger og EasyLink

  Sømløs tilkobling med 3 HDMI-innganger og EasyLink

  HDMI bruker én kabel til å overføre både bilde- og lydsignaler fra tilkoblede enheter til TVen, slik at du slipper å holde styr på flere kabler. Kabelen overfører ukomprimerte signaler. Dette sikrer høyeste kvalitet fra kilde til skjerm. Har du også Philips Easylink, trenger du bare én fjernkontroll for å betjene de fleste operasjonene på TV, DVD, BluRay, set-top-boks eller hjemmekinoanlegg.

 • Integrert DVB-T2-tuner for HD-mottak uten set-top-boks

  Integrert DVB-T2-tuner for HD-mottak uten set-top-boks

  Med den integrerte digitale tuneren kan du motta digitale kabel-TV-kanaler og HD-TV-kanaler på bakkenettet uten en ekstra set-top-boks. Gled deg over kvalitets-TV uten kabelrot.

 • Et stort utvalg av videoer på Internett via YouTube

  Nyt et vell av videoer på Internett via YouTube på TVen.

 • Full HD-TV med Digital Crystal Clear for dybde og klarhet

  Digital Crystal Clear er en pakke med nyskapende bildefunksjoner som justerer og optimaliserer bildekvaliteten digitalt for optimal kontrast, farge og skarphet. Resultatet er ekstremt klare bilder, uansett kilde.

 • Med PC-inngangen kan du også bruke TVen som PC-skjerm

  Med PC-inngangen kan du også bruke TVen som PC-skjerm enten ved hjelp av en HDMI-DVI-kabel (for digitale signaler) eller VGA-kabel (for analoge signaler).

Se alle spesifikasjoner
 • DivX Certified® til å spille av DivX®-video på opptil HD 1080p, inkludert det beste innholdet.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i