Svært slank 4K UHD-TV drevet av Android™

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/43pus7150_12/43pus7150_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Svært slank 4K UHD-TV drevet av Android™

  Svært slank 4K UHD LED-TV drevet av Android

  Svært rask Quad Core-prosessor og svært slanke linjer: UHD-TV-en i 7150-serien som er drevet av Android, ser rask ut og fungerer like raskt. Den elegante sølvrammen og Ambilight intensiverer seeropplevelsen ytterligere. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

7000 series Svært slank 4K UHD-TV drevet av Android™

108 cm (43"), 4K Ultra HD LED-TV, Quad Core, 16 GB og kan utvides, DVB-T/T2/C/S/S2 43PUS7150/12 Finn lignende produkter

Svært slank 4K UHD LED-TV drevet av Android

Med tresidig Ambilight

 • Ambilight vil endre måten du ser TV på for alltid

  Du har skapt et hjem som er mer enn bare et hus, så hvorfor ikke også velge en TV som er varm og innbydende? Philips' unike Ambilight-teknologi gjør skjermen mye bredere – og seeropplevelsen mer oppslukende – ved å utstråle en ekstra bred glød fra tre sider av TV-skjermen på veggen rundt. Farge, liv og spenning går utover skjermen og inn i stuen og bringer med seg en mer spennende, intens og altoppslukende seeropplevelse.

 • 4K Ultra HD – oppløsning som du aldri har sett før

  Ultra HD-TV har fire ganger så høy oppløsning sammenlignet med vanlig Full HD-TV. Med over åtte millioner piksler og unik Ultra Resolution-oppskaleringsteknologi får du forbedrede bilder uansett det opprinnelige innholdet. Gled deg over forbedret skarphet, økt dybdesyn, overlegen kontrast, jevne, naturlige bevegelser og fullkomne detaljer.

 • Natural Motion for jevne og skarpe bilder i bevegelse

  Du elsker filmer, men krever det beste bildet som er tilgjengelig. Natural Motion er en teknologi for bevegelsesforbedring som fjerner flimmer og gir et jevnt bevegelig bilde. Filmer spilles inn i en begrenset bildehastighet på 24 rammer per sekund, noe som resulterer i flimmer. Natural Motion fordobler antallet rammer til 50 bevegelsesendringer per sekund. Dette fjerner flimmer, slik at bildet blir jevnt og skarpere.

 • Micro Dimming Pro for utrolig kontrast

  Micro Dimming Pro optimaliserer kontrasten på TV-en basert på lysforholdet i rommet. En lyssensor og spesialprogramvare analyserer bildet i 6400 forskjellige soner, slik at du får utrolig kontrast og bildekvalitet som gir en svært virkelighetsnær bildeopplevelse – natt som dag.

 • Pixel Precise Ultra HD: Oppdag en levende UHD-bildekvalitet

  Skjønnheten til 4K Ultra HD TV-en ligger i hver detalj. Pixel Precise Ultra HD-motoren fra Philips konverterer alle bildesignaler til fantastisk UHD-oppløsning på skjermen. Gled deg over jevne og skarpe bevegelige bilder og enestående kontrast. Oppdag dypere svart, hvitere hvitt, levende farger og naturlige hudtoner – hver gang fra alle kilder.

 • Slipp løs kraften i Quad Core og integrert Android

  Quad Core-prosessor fra Philips møter Android-effekten for å gi en spennende spillopplevelse. Og med Android på TV-en kan du navigere, åpne apper og spille av videoer på en måte som er svært rask, svært intuitiv og fantastisk morsom.

 • Google Cast: Få fullt utbytte av Smart TV-en

  Google Cast: Få fullt utbytte av Smart TV-en

  Bruk Google Cast med smartenheten* og utnytt kraften i Smart TV-en fra Philips. Du kan surfe på Internett og finne innhold og apper, og deretter caste dem til TV-en ved hjelp av et knappetrykk. Og det beste er at du kan bruke smartenheten til andre ting mens det castede innholdet avspilles på TV-en.

 • Tastatur-fjernkontrollen gjør det enkelt å sende meldinger

  Tastatur-fjernkontrollen gjør det enkelt å sende meldinger

  Ta kontroll. Vår helt intuitive fjernkontroll har alle de vanlige funksjonene som pilknapper, volumkontroll og knapper for direktevalg. Vend fjernkontrollen, så har du et fullstendig tastatur, slik at du når som helst enkelt kan skrive inn tekst.

 • La deg forføre av lyden på 25 W fra tre høyttalere

  La deg forføre av lyden på 25 W fra tre høyttalere

  Omgi deg med vakker lyd. Den nye 7150-serien har en integrert lydplanke for å gi filmer, videoer, spill og musikk slagkraftig lyd av høy kvalitet. Philips Double Ring-teknologi i subwooferne bak på TV-en sørger for større bevegelse i høyttalerne, slik at du kan glede deg over fyldigere bass i en slankere TV-design.

 • Vinklet midtstativ som spiller på geometri

  Vi valgte en sofistikert høyglanset overflate i sølv på det vinklede midtstativet, og la til en svært slank, vinklet hals for å skape en TV-design som passer rett inn i moderne interiør.

 • Google Play™: ditt vindu til all moroa

  Google Play™ har en fyldig katalog med flotte spill for alle aldre. De er optimalisert for TV-en, ser flotte ut, og er morsomme å spille. Og du trenger ikke enda en spillkonsoll i huset. Med en universell USB-spillkontroll kan du navigere og spille på en enkel måte.

Se alle spesifikasjoner
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.
 • Android-apper varierer etter land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til din lokale Google Play Store.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TV-en for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TV-en brukes.
 • Cloud Gaming-tilbudet avhenger av spilleverandører.
 • TV-en støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • (Philips) bare kompatibel med bestemt Philips-spillerenhet.
 • Google Cast-funksjonen er underlagt Google Cast-kompatible apper og enheter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til produktsiden for Google Cast.
 • TV Remote-appen fra Philips og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell, operatør og land, i tillegg til smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Funksjonene på Smart TV-appen varierer etter TV-modell og land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.philips.com/smarttv.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i