LCD-TV

  Wi-Fi

  LCD-TV

  Gjør filmen levende

  Bli fengslet av det oppslukende inntrykket fra Ambilight i en ultraslank design. Filmer blir virkelig levende i stuen din med den imponerende Perfect Pixel HD-motoren og kraftig lyd. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-TV

107 cm (42"), Full HD 1080p, digital-TV 42PFL9664H/12 Finn lignende produkter

Gjør filmen levende

Med Ambilight og enestående skarpe bilder

 • Philips Net TV med Wi-Fi for elektroniske tjenester på TVen

  Opplev et stort utvalg av elektroniske tjenester med Net TV. Gled deg over filmer, bilder, informasjonsunderholdning og annet elektronisk innhold direkte på TVen når du vil. Bare koble hjemmekinoanlegget direkte til hjemmenettverket med Ethernet-tilkoblingen, og naviger og velg det du vil se på med fjernkontrollen. Med Philips-menyen får du tilgang til populære Net TV-tjenester tilpasset TV-skjermen. I tillegg kan du med DLNA-sertifisert PC-nettverk se på videoer eller få tilgang til bilder som er lagret på datamaskinen, ved hjelp av fjernkontrollen.

 • Perfect Natural Motion for ultrajevne Full HD-filmer

  Nyt handlingen uten flimmer. Perfect Natural Motion estimerer bevegelse i bildet og korrigerer flimmer i både kringkastinger og forhåndsinnspilt filmmateriale (inkludert 1080p-filmer og 24p True Cinema på Blu-ray og DVD). Resultatet er enda jevnere og roligere bilder med utrolig skarphet. Nyt en bevegelsesopplevelse som overgår kinokvalitet!

 • Ambilight Spectra 2 forbedrer seeropplevelsen

  Ambilight Spectra 2 forbedrer seeropplevelsen

  Få en ny dimensjon i seeropplevelsen med Ambilight Spectra 2. Denne patenterte Philips-teknologien forstørrer skjermen videre ved å projisere en lysglød fra baksiden av skjermen på veggen rundt. Ambilight justerer automatisk fargen og skarpheten på lyset som omslutter TVen, slik at det passer til bildet. Dette gir en altoppslukende seeropplevelse. Med Ambilight Spectra 2 blir filmene virkelig levende!

 • Perfect Pixel HD-motor for uslåelig skarphet og klarhet

  Perfect Pixel HD-motor for uslåelig skarphet og klarhet

  Opplev uslåelig skarphet og klarhet med Perfect Pixel HD-motor. Hver piksel i bildet forbedres til å passe bedre til pikslene rundt. Det gir et mer naturlig bilde. Resultatet er en unik kombinasjon av skarphet, naturlige detaljer, levende farger, suveren kontrast og jevne og naturlige bevegelser, uansett hva du ser på. Rene og knivskarpe bilder gjennom oppdagelse og reduksjon i bildeartefakter og støy i alle innholdskilder – fra multimedia til standard-TV.

 • Full HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080p

  Full HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080p

  Denne Full HD-skjermen har en widescreenoppløsning på 1920 x 1080p. Dette er den høyeste oppløsningen for HD-kilder for best mulig bildekvalitet. Den er fullstendig fremtidskompatibel siden den støtter 1080p-signaler fra alle kilder, inkludert de nyeste som Blu-ray og avanserte HD-spillkonsoller. Signalbehandlingen er oppgradert for å støtte denne mye høyere signalkvaliteten og oppløsningen. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med suveren lysstyrke og farger.

 • Ultraslank og tynn TV for perfekt plassering i stua

  Ultraslank og tynn TV for perfekt plassering i stua

  Denne ultraslanke og tynne TVen gjør at TVen passer perfekt i stua. Med en ramme på 25 mm og en dybde på bare 49 mm kombinerer denne TVen minimalistisk design med en virkelig kinoopplevelse med Ambilight: Ambilight tilfører mye til seeropplevelsen, ikke bare til størrelsen på TVen.

 • 200 Hz Clear LCD*, 1 ms ytelse: super bevegelsesskarphet

  Nyt ekstrem bevegelsesskarphet. Philips 200 Hz Clear LCD har en svartid for LCD-TV på utrolige 1 ms. På den måten blir du fengslet av handlingen, og ikke fokusert på bilen som blir strukket over skjermen, i selv de raskeste biljaktscenene.

 • Gled deg over et stort utvalg av webvideoer fra YouTube og andre

  Net TV gir deg et stort utvalg av videoer fra YouTube og andre videowebområder. Videoene skreddersys for å passe på TV-skjermen din, slik at du kan lene deg tilbake og glede deg over Internett-videoer med optimal kvalitet.

 • MPEG4 HDTV-mottak via DVB-T- og DVB-C-tuner med CI+*

  Med HDTV kan du se på TV med best mulig lyd- og bildekvalitet, uten noen ekstra set-top-boks. Takket være den innebygde tuneren som støtter DVB-bakkesignaler og DVB-kabelsignaler for både MPEG-2- og MPEG-4-formatet, kan du motta TV-programmer i høydefinisjon og med enestående kvalitet. I tillegg får du førsteklasses høydefinisjonsinnhold direkte på TVen med Common Interface Plus (CI+).

Se alle spesifikasjoner
 • 200 Hz Clear LCD viser 200 scener per sekund ved å kombinere avansert 100 Hz-teknologi med Scanning Backlight ved 50 % arbeidssyklus.
 • 8 dagers EPG, tjenesten er ikke tilgjengelig i alle land.
 • DVB-T, støttes bare i enkelte land.
 • DVB-C finnes bare i enkelte land og for enkelte operatører. Den mest oppdaterte informasjonen er tilgjengelig på typeskiltet på TVen.
 • Net TV, tjenestetilbudet varierer fra land til land og er underlagt vilkår for bruk.
 • Valgfri Philips DVB-S-modul kreves (delenr. PFS0001, bare tilgjengelig i Tyskland, Østerrike og Sveits)

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i