1
TV

Flat-TV

  BBE

  Flat-TV

  Tommevis tynnere. Milevis klarere.

  Denne TVen er den tynneste hittil med en elegant og ultraslank formfaktor kombinert med en Full HD 1080p-skjerm. Den kraftige Pixel Plus 2HD-motoren og den dype bassen leverer en opplevelse som er tommevis bedre og milevis klarere. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Tommevis tynnere. Milevis klarere.

Denne TVen er den tynneste hittil med en elegant og ultraslank formfaktor kombinert med en Full HD 1080p-skjerm. Den kraftige Pixel Plus 2HD-motoren og den dype bassen leverer en opplevelse som er tommevis bedre og milevis klarere. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Flat-TV

107 cm (42"), LCD, Full HD 1080p 42PFL7772D/12 Finn lignende produkter

Tommevis tynnere. Milevis klarere.

 • HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  Se den ypperlige bildekvaliteten på HD-bilder, og se HD-kilder som HDTV-set-top-boks eller Blu-ray-plate. HD Ready (HD-klar) er et beskyttet merke som gir bedre bildekvalitet enn Progressive Scan. Det er i overensstemmelse med strenge standarder som er vedtatt av EICTA for å gi en HD-skjerm som viser fordelene ved oppløsning og bildekvalitet til et HD-signal. Det har en universell tilkobling til både analog YPbPr og ukomprimert digital DVI- eller HDMI-tilkobling som støtter HDCP. Det kan vise 720p- og 1080i-signaler ved 50 og 60 Hz.

 • Pixel Plus 2 HD for flotte detaljer, dybde og klarhet

  Pixel Plus 2 HD for flotte detaljer, dybde og klarhet

  Pixel Plus 2 HD gir bildet utrolig skarphet, naturlig detaljgjengivelse, større dybde, levende farger og jevne og naturlige bevegelser fra vanlige TV-signaler, High Definition-signaler og multimediekilder. Hver piksel i det innkommende bildet forbedres slik at de står bedre til pikslene rundt og gir et mer naturlig bilde. Bilderester i komprimert multimedieinnhold spores og reduserer slik at bildet blir klart og knivskarpt. Digital støyreduksjon sørger for jevne og knivskarpe bilder.

 • Full HD LCD-skjerm, 1920 x 1080p

  Denne skjermen har en oppløsning som omtales som Full HD. Den avanserte LCD-skjermteknologien har fullstendig høydefinisjons widescreenoppløsning på 1080 progressive linjer, hver med 1920 piksler. Dette gir den best mulige bildekvaliteten for HD-innsignaler med opptil 1080 linjer. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med optimal skarphet og uovertrufne farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en forbedret seeropplevelse.

 • Integrert digital tuner for DVB-T-mottak

  Med den integrerte digitale DVB-T-tuneren kan du motta digitale kabel-TV- og bakke-TV-signaler uten en ekstra set-top-boks. Nyt kvalitets-TV uten kabelrot.

 • Opptil 5 ms svartid for klare bilder i rask bevegelse

  Svartid angir signalenes reaksjonshastighet i millisekunder. Rask svartid er bra, siden det eliminerer synlige bilderester som kan legge en demper på opplevelsen når du ser bilder eller objekter i rask bevegelse. I dette tilfellet gir denne LCD-skjermen deg 5 ms svartid, slik at du kan se på LCD-TVen med klare bilder i rask bevegelse.

 • Digital Natural Motion for jevn bevegelse for bilder

  Philips utviklet Digital Natural Motion for å fjerne stroboskopeffekter for bevegelige motiver. Digital Natural Motion beregner bevegelsen i bildet og korrigerer for motivets hastighet og retning både i kringkastings- og filmmateriale (for eksempel DVD). Resultatet er jevn bevegelsesgjengivelse og enestående skarphet som bidrar til å bedre seeropplevelsen.

 • 28,9 milliarder farger og opptil 7500 : 1 kontrastforhold

  Levende og naturlige bilder fra svært avansert fargebehandling. De tre fargekanalene (RGB) optimaliseres ved hjelp av 10 biters RGB-behandlingsteknologi som resulterer i totalt 28,9 milliarder farger. Det skaper levende farger samtidig som det ivaretar strålende skarphet i tillegg til perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger som gir et klart og livaktig bilde med høy kontrast og levende farger.

 • Incredible Surround med subwoofer for dyp bass

  Incredible Surround er en lydteknologi fra Philips som forstørrer lydfeltet dramatisk, slik at du blir omgitt av lyden fra alle kanter. Med den nyeste teknologien for elektronisk faseforskyvning blander Incredible Surround lyder fra venstre og høyre på en slik måte at den utvider den virtuelle avstanden mellom de to høyttalerne. Denne avstanden forbedrer stereoeffekten dramatisk og gir en mer naturlig lyddimensjon. Med Incredible Surround med integrert subwoofer kan du nyte fullstendig surround-lyd med større dybde, bass og lydbredde med bruk av integrert subwoofer.

 • BBE for overlegen lydklarhet

  BBE-høydefinisjonslyd er lydforbedringsteknologien (lisensiert av fra BBE Sound) som skal gi deg ekte og naturlig musikk og taletydelighet med fyldig og klar hørbar vokal.

 • Dreiestativ for den optimale visningsvinkelen

  Denne TVen leveres med et dreiestativ som gjør det mulig å se på TV fra favorittstillingen din i hvilken som helst vinkel, slik at du kan nyte den beste underholdningen fra den beste stolen i rommet.

 • 4 HDMI-innganger for heldigital HD-tilkobling i én kabel

  HDMI gir en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen for å gi best mulig bildekvalitet. HDMI kommuniserer den høyeste utgangsoppløsningen med kildeenheten på en intelligent måte. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder og inkluderer også digital lyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse. Med tre HDMI-innganger på baksiden og én HDMI på siden av TVen kan du koble til flere HD-kilder, for eksempel en HD-set-top-boks, en Blu-ray-spiller, en spillkonsoll eller et digitalt videokamera. TVen er forberedt på HD-fremtiden.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i