1
TV

LCD-TV

  LCD-TV

  Bli en del av handlingen

  Opplev det siste ultratynne fra Philips: En TV som er som et maleri på veggen. Kombinasjonen av kraftfull LED-bildeytelse og Ambilights oppslukende egenskaper gjør at du alltid er en del av handlingen. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bli en del av handlingen

Opplev det siste ultratynne fra Philips: En TV som er som et maleri på veggen. Kombinasjonen av kraftfull LED-bildeytelse og Ambilights oppslukende egenskaper gjør at du alltid er en del av handlingen. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

LCD-TV

107 cm (42"), Full HD 1080p, digital-TV 42PFL7695H/12 Finn lignende produkter

Bli en del av handlingen

med Ambilight i ultratynt design

 • Perfect Natural Motion for ultrajevne Full HD-filmer

  Nyt handlingen uten flimmer. Perfect Natural Motion estimerer bevegelse i bildet og korrigerer flimmer i både kringkastinger og forhåndsinnspilt filmmateriale (inkludert 1080p-filmer og 24p True Cinema på Blu-ray og DVD). Resultatet er enda jevnere og roligere bilder med utrolig skarphet. Nyt en bevegelsesopplevelse som overgår kinokvalitet!

 • Philips Net TV for populære elektroniske tjenester på TVen

  Opplev et stort utvalg av elektroniske tjenester med Philips Net TV. Nyt filmer, bilder, informasjonsunderholdning og annet Internett direkte på TVen når du vil. Koble ganske enkelt direkte til hjemmenettverket med Ethernet-tilkoblingen, og naviger og velg det du vil se på med fjernkontrollen. Med Philips-menyen får du tilgang til populære Net TV-tjenester tilpasset TV-skjermen. I tillegg kan du med DLNA-sertifisert PC-nettverk se på videoer eller få tilgang til bilder som er lagret på datamaskinen, ved hjelp av fjernkontrollen.

 • Ambilight Spectra 2 gir en mer intens seeropplevelse

  Ambilight Spectra 2 gir en mer intens seeropplevelse

  Få en ny dimensjon i seeropplevelsen med Ambilight Spectra 2. Denne patenterte Philips-teknologien forstørrer skjermen ved å projisere en lysglød på 2 av sidene til TVen, fra baksiden av skjermen på veggen rundt. Ambilight justerer automatisk fargen og lysstyrken til lyset slik at det passer til bildet, noe som skaper en altoppslukende seeropplevelse. Veggtilpasningsfunksjonen gjør at fargen på lyset alltid passer til bildet, uansett hvilken farge du har på veggen. Med Ambilight Spectra 2 blir filmene virkelig levende.

 • Briljante LED-bilder med lavt strømforbruk

  Briljante LED-bilder med lavt strømforbruk

  LED er den mest avanserte belysningsteknologien som finnes. I denne TVen kombinerer den en iøynefallende og minimalistisk design med enestående bildekvalitet, og på toppen av dette det laveste strømforbruket i sin kategori. En annen miljøfordel er at LED-belysningsteknologien ikke inneholder farlige materialer. Med LED-bakbelysning får du lavt strømforbruk, høy lysstyrke, utrolig kontrast og skarphet og levende farger.

 • DLNA PC-nettverkskobling for å bla gjennom innhold på PC og hjemmenettverk

  DLNA PC-nettverkskobling for å bla gjennom innhold på PC og hjemmenettverk

  DLNA PC-nettverkskoblingen gir enkel tilgang til videoer, bilder og musikk på PCen eller hjemmenettverket ved hjelp av TVens fjernkontroll. Ved å koble TVen til hjemmenettverket kan du få sømløs tilgang til innhold fra alle DLNA-sertifiserte enheter. Med et enkelt tastetrykk kan du bla gjennom multimedieinnhold på PCen fra TVen.

 • Full HD-TV med Pixel Precise HD som viser alle detaljene i handlingen

  Pixel Precise HD bygger på den prisvinnende Pixel Plus-teknologien. Den tar HD-bildekvalitet til et nytt nivå med 4 billioner farger. Med Super Resolution gir Pixel Precise HD deg nå den beste HD-TV-bildekvaliteten, enten du ser på en video fra Internett eller en Blu-ray-film med god kvalitet.

 • 100 Hz LCD, 2 ms ytelse for enestående bevegelsesskarphet

  100 Hz LCD gir ekstremt skarpe bevegelser. Den doble bildehastighetsinnsettingen (Double Frame Rate Insertion). Det gjør gjengivelsen av bevegelsene dobbelt så skarp som med vanlig LCD. Resultatet er en svartid på 2 millisekunder. Nå kan du glede deg over klare og levende bilder også av raske bevegelser.

 • Føl kraften med 24 W RMS og Incredible Surround

  Føl kraften i rytmen i musikken og den ekte atmosfæren i filmer. De kraftige forsterkerne på 24 W RMS (2 x 12 W RMS) skaper et livaktig lydbilde. Med Incredible Surround får du en total surround med større dybde og bredde i lyden, som utfyller den rike seeropplevelsen.

 • LED-TVer opptil 40 % mer energieffektive enn vanlige LCD-TVer

  Den nyeste LED-bakbelysningsteknologien gjør TVer med LED-bakbelysning til et mer bærekraftig valg, med lengre levetid og et betraktelig lavere strømforbruk sammenlignet med plasma-TVer og vanlige LCD-TVer. I motsetning til LCD-TVer med CCFL-bakbelysning bruker ikke LED-TVer kvikksølv i produksjonen. Philips' TV-design har i tillegg forbedret seg fra generasjon til generasjon, noe som har ført til økt materialeffektivitet og redusert strømforbruk, uten at det har gått ut over sikkerhet og miljø. Det er gode nyheter for deg i dag og for dine barn i morgen.

Se alle spesifikasjoner
 • 8 dagers EPG, tjenesten er ikke tilgjengelig i alle land.
 • Net TV: Gå til www.philips.com/smarttv for å finne tjenestene som tilbys i landet ditt.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Vanlig effektforbruk når apparatet er slått på, er målt i henhold til IEC62087 Ed 2.
 • Årlig energiforbruk er beregnet ut fra et vanlig strømforbruk på 4 timer per dag, 365 dager i året.
 • Denne TVen inneholder bly kun i enkelte deler eller komponenter, hvor det ikke finnes noen teknologiske alternativer i henhold til eksisterende unntaksklausuler under RoHS-direktivet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i