1
TV

LCD-TV

    -{discount-percentage}%

    LCD-TV

    Lys opp opplevelsen.

    Fordyp deg i en fengslende Ambilight-opplevelse. Denne flat-TVen med en full HD 1080p-skjerm og Pixel Plus 3HD kombinerer HD Natural Motion, spennende usynlig lydkilde og Ambilight. Den vil lyse opp opplevelsen i mange år fremover. Se alle fordeler

    Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lys opp opplevelsen.

Fordyp deg i en fengslende Ambilight-opplevelse. Denne flat-TVen med en full HD 1080p-skjerm og Pixel Plus 3HD kombinerer HD Natural Motion, spennende usynlig lydkilde og Ambilight. Den vil lyse opp opplevelsen i mange år fremover. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Lys opp opplevelsen.

Ambilight forbedrer seeropplevelsen med omgivelseslys

Ambilight forbedrer seeropplevelsen med omgivelseslys

Ambilight er et imponerende tilskudd til den generelle opplevelsen ved at det produserer omgivelseslys som passer til fargene og lysintensiteten på skjermbildet. Det gir seeropplevelsen en ny dimensjon, slik at du kan leve deg inn i innholdet du ser på. Det skaper stemning, stimulerer til en mer avslappet seeropplevelse og forbedrer oppfatningen av bildedetaljer, kontrast og farge. Ambilight tilpasser fargene automatisk og uavhengig i henhold til innholdet som endrer seg på skjermen.

Full HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080p

Full HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080p

Denne Full HD-skjermen har en widescreenoppløsning på 1920 x 1080p. Dette er den høyeste oppløsningen for HD-kilder for best mulig bildekvalitet. Den er fullstendig fremtidskompatibel siden den støtter 1080p-signaler fra alle kilder, inkludert de nyeste som Blu-ray og avanserte HD-spillkonsoller. Signalbehandlingen er oppgradert for å støtte denne mye høyere signalkvaliteten og oppløsningen. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med suveren lysstyrke og farger.

HD Natural Motion for svært jevne bevegelser i Full HD-filmer

HD Natural Motion for svært jevne bevegelser i Full HD-filmer

Philips oppfant HD Natural Motion for å minimere flimmereffekter som er synlige med filmbasert bildeinnhold. Den prisbelønte algoritmen estimerer bevegelsen i bildet og korrigerer flimring i både kringkastinger og filmmateriale (f.eks. en DVD- eller Blu-ray-plate). Resultatet er jevn bevegelsesgjengivelse og enestående skarphet som bidrar til å bedre seeropplevelsen.

Vis bilder og spill av musikk via USB

Vis bilder og spill av musikk via USB

Med USB-kontakten får du tilgang til JPEG-bilder og MP3-musikk fra de fleste USB-pinnene (USB-minneenhet). Koble USBen til sporet på siden av TVen, og få tilgang til multimedieinnholdet ved hjelp av den enkle innholdsviseren på skjermen. Du kan nå se på og dele bilder og musikk.

Pixel Plus 3 HD for skarpe og klare bilder

Pixel Plus 3 HD gir bildet en unik kombinasjon av utrolig skarphet, naturlig detaljgjengivelse, levende farger og jevne og naturlige bevegelser fra alle typer HD, vanlige TV-signaler og multimediekilder, for HD-skjermer. Hver piksel i det innkommende bildet forbedres slik at de står bedre til pikslene rundt og gir et mer naturlig bilde. Forstyrrelser og støy i alle kilder fra multimedia til vanlig TV, og også i svært komprimert HD, spores og reduseres slik at bildet blir klart og knivskarpt.

Dynamisk kontrastforhold på 30000 : 1 for utrolige ekte, svarte detaljer

Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og mest levende bildene. Philips' avanserte videobehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterkning gir levende bilder. Den dynamiske kontrasten øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger.

HDTV med MPEG4 gir deg virkelighetstro HD-bilder

Med HDTV kan du motta høydefinisjonsinnhold som er sendt via bakkenettet, ved hjelp av en integrert DVB-T tuner for både MPEG-2- og MPEG-4-formater. Du får fremragende lyd- og bildekvalitet, uten å måtte bruke en ekstra set-top-boks.

Integrert digital tuner for DVB-T-mottak

Med den integrerte digitale DVB-T-tuneren kan du motta digitale kabel-TV- og bakke-TV-signaler uten en ekstra set-top-boks. Nyt kvalitets-TV uten kabelrot.

Integrerte wOOx-høyttalere for dyp og kraftig bass

wOOx-teknologien gir en overlegen basslyd ved å slippe gjennom og forsterke lavfrekvensbass, og gir en betydelig forbedret bass- og lydopplevelse.

3 HDMI-innganger for heldigital HD-tilkobling i én kabel

HDMI skaper en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen for å gi best mulig bildekvalitet. HDMI kommuniserer den høyeste utgangsoppløsningen med kildeenheten på en intelligent måte. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder og inkluderer også digital lyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse. Med to HDMI-innganger på baksiden og én HDMI på siden av TVen kan du koble til flere HD-kilder, for eksempel en HD-set-top-boks, en Blu-ray-spiller, en spillkonsoll eller et digitalt videokamera. TVen er forberedt på HD-fremtiden.

EasyLink: enkel kontroll av TVen og tilkoblede enheter via HDMI CEC

EasyLink bruker HDMI CEC-bransjestandardprotokollen til å dele funksjonalitet mellom tilkoblede enheter og TVen. Med EasyLink trenger du bare én fjernkontroll for å styre hovedfunksjonene på TVen og tilkoblede enheter. EasyLink bruker en standard HDMI-kabel til å overføre systemkommandoer. Det virker mellom alle elektroniske enheter utstyrt med HDMI CEC.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i