1
TV

LCD-TV

    -{discount-percentage}%

    LCD-TV

    Bli en del av handlingen.

    Opplev strålende ytelse med en enestående full HD 100 Hz skjerm på 1080p. Denne flat-TVen har en kraftig Pixel Plus 3HD-motor, HD Natural Motion og spennende usynlig lydkilde, og den sørger for at du alltid er en del av handlingen. Se alle fordeler

    Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bli en del av handlingen.

Opplev strålende ytelse med en enestående full HD 100 Hz skjerm på 1080p. Denne flat-TVen har en kraftig Pixel Plus 3HD-motor, HD Natural Motion og spennende usynlig lydkilde, og den sørger for at du alltid er en del av handlingen. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Bli en del av handlingen.

Full HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080p

Full HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080p

Denne Full HD-skjermen har en widescreenoppløsning på 1920 x 1080p. Dette er den høyeste oppløsningen for HD-kilder for best mulig bildekvalitet. Den er fullstendig fremtidskompatibel siden den støtter 1080p-signaler fra alle kilder, inkludert de nyeste som Blu-ray og avanserte HD-spillkonsoller. Signalbehandlingen er oppgradert for å støtte denne mye høyere signalkvaliteten og oppløsningen. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med suveren lysstyrke og farger.

HD Natural Motion for svært jevne bevegelser i Full HD-filmer

HD Natural Motion for svært jevne bevegelser i Full HD-filmer

Philips oppfant HD Natural Motion for å minimere flimmereffekter som er synlige med filmbasert bildeinnhold. Den prisbelønte algoritmen estimerer bevegelsen i bildet og korrigerer flimring i både kringkastinger og filmmateriale (f.eks. en DVD- eller Blu-ray-plate). Resultatet er jevn bevegelsesgjengivelse og enestående skarphet som bidrar til å bedre seeropplevelsen.

100 Hz LCD, 3 ms ytelse for suveren bevegelsesskarphet

100 Hz LCD, 3 ms ytelse for suveren bevegelsesskarphet

100 Hz LCD gir ekstremt skarpe bevegelser for klare og levende bilder selv ved raske bevegelser på skjermen. Den doble bildefrekvensinnsettingen (Double Frame Rate Insertion) bruker en høy 100 Hz oppdateringshastighet. Det gjør gjengivelsen av bevegelsene dobbelt så skarp som vanlig LCD. Resultatet er en svartid på 3 millisekunder (målt i oppfattet BEW (Perceived Blur-Edge-Width)). Denne unike Philips-teknologien tar bevegelsesskarphet på LCD-skjermer til nye høyder.

Pixel Plus 3 HD for skarpe og klare bilder

Pixel Plus 3 HD gir bildet en unik kombinasjon av utrolig skarphet, naturlig detaljgjengivelse, levende farger og jevne og naturlige bevegelser fra alle typer HD, vanlige TV-signaler og multimediekilder, for HD-skjermer. Hver piksel i det innkommende bildet forbedres slik at de står bedre til pikslene rundt og gir et mer naturlig bilde. Forstyrrelser og støy i alle kilder fra multimedia til vanlig TV, og også i svært komprimert HD, spores og reduseres slik at bildet blir klart og knivskarpt.

Det behandles 4 billioner farger for levende og strålende bilder

Levende og naturlige bilder fra den mest avanserte fargebehandlingen. De 3 fargekanalene (RGB) er optimalisert ved hjelp av 14 bits oppløsning, en total behandlingskraft på 4 billioner farger. Den produserer levende farger samtidig som den fantastiske skarpheten beholdes. De avanserte algoritmene oppdager hårfine fargenyanser og hudfarger, og behandler disse for å gjengi de mest naturlige fargene.

Dynamisk kontrastforhold på 30000 : 1 for utrolige ekte, svarte detaljer

Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og mest levende bildene. Phillips' avanserte videobehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterking gir levende bilder. Den dynamiske kontrasten øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger.

HDTV med MPEG4 gir deg virkelighetstro HD-bilder

Med HDTV kan du motta høydefinisjonsinnhold som er sendt via bakkenettet, ved hjelp av en integrert DVB-T tuner for både MPEG-2- og MPEG-4-formater. Du får fremragende lyd- og bildekvalitet, uten å måtte bruke en ekstra set-top-boks.

Integrert digital DVB-C/T-tuner for digitalt kabelmottak

Med den integrerte digitale DVB-C/T-tuneren kan du motta digitalt kabel-TV og bakke-TV uten en ekstra set-top-boks. Gled deg over kvalitets-TV uten kabelrot.

Virtual Dolby Digital for ekte lydopplevelse

Virtual Dolby Digital er en behandlingsteknologi for å forbedre surround-lydeffekter. Den produserer en følelse av Dolby Pro Logic uten at det er nødvendig med ekstra bakhøyttalere. Du blir totalt oppslukt av TV-opplevelsen.

4 HDMI-innganger for heldigital HD-tilkobling i én kabel

HDMI gir en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen for å gi best mulig bildekvalitet. HDMI kommuniserer den høyeste utgangsoppløsningen med kildeenheten på en intelligent måte. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder og inkluderer også digital lyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse. Med tre HDMI-innganger på baksiden og én HDMI på siden av TVen kan du koble til flere HD-kilder, for eksempel en HD-set-top-boks, en Blu-ray-spiller, en spillkonsoll eller et digitalt videokamera. TVen er forberedt på HD-fremtiden.

EasyLink: enkel kontroll av TVen og tilkoblede enheter via HDMI CEC

EasyLink bruker HDMI CEC-bransjestandardprotokollen til å dele funksjonalitet mellom tilkoblede enheter og TVen. Med EasyLink trenger du bare én fjernkontroll for å styre hovedfunksjonene på TVen og tilkoblede enheter. EasyLink bruker en standard HDMI-kabel til å overføre systemkommandoer. Det virker mellom alle elektroniske enheter utstyrt med HDMI CEC.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i