1
TV

LCD-TV

  -{discount-percentage}%

  LCD-TV

  Underholdningen kommer til liv

  Opplev øyeblikkene som om du virkelig er der med Pixel Plus HD og en imponerende, usynlig lyd. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 5 695,00

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Underholdningen kommer til liv

Opplev øyeblikkene som om du virkelig er der med Pixel Plus HD og en imponerende, usynlig lyd. Se alle fordeler

Veiledende utsalgspris: kr 5 695,00

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

LCD-TV

107 cm (42"), Full HD 1080p, digital-TV 42PFL5405H/12 Finn lignende produkter

Underholdningen kommer til liv

med virkelighetsnær FHD-bildeytelse

HD Natural Motion for svært jevne bevegelser i Full HD-filmer

HD Natural Motion for svært jevne bevegelser i Full HD-filmer

Philips oppfant HD Natural Motion for å minimere flimmereffekter som er synlige med filmbasert bildeinnhold. Den prisbelønte algoritmen estimerer bevegelsen i bildet og korrigerer flimring i både kringkastinger og filmmateriale (f.eks. en DVD- eller Blu-ray-plate). Resultatet er jevn bevegelsesgjengivelse og enestående skarphet som bidrar til å bedre seeropplevelsen.

2.1-system 40 W surroundlyd (2 x 10 W RMS, virtuell 20 W)*

2.1-system 40 W surroundlyd (2 x 10 W RMS, virtuell 20 W)*

Høyttalersystem med virtuell 2.1 som gir en utrolig lyd på 40 W (2 x 10 W + 20 W virtuell effekt*). *Den intelligente effekthåndteringen gjør at dette høyttalersystemet med virtuell 2.1 kan levere en effekt som virker dobbelt så høy som reell tilført effekt, og basskvaliteten er enestående. Nyt den rene og detaljerte lyden med en ekstra dome diskanthøyttaler som leverer uovertruffen lyd i en slank og usynlig høyttalerdesign.

USB for fantastisk multimedieavspilling

USB for fantastisk multimedieavspilling

Med USB-kontakten får du tilgang til JPEG-bilder, mp3-musikk og videofiler fra de fleste USB-pinnene (USB-minneenhet). Koble USBen inn i sporet på siden av TVen, og få tilgang til multimedieinnholdet ved hjelp av den enkle innholdsviseren på skjermen. Du kan nå se på og dele videoer, bilder og musikk.

Sømløs tilkobling med 3 HDMI-innganger og EasyLink

Sømløs tilkobling med 3 HDMI-innganger og EasyLink

HDMI bruker én kabel til å overføre både bilde- og lydsignaler fra tilkoblede enheter til TVen, slik at du slipper å holde styr på flere kabler. Kabelen overfører ukomprimerte signaler. Dette sikrer høyeste kvalitet fra kilde til skjerm. Har du også Philips Easylink, trenger du bare én fjernkontroll for å betjene de fleste operasjonene på TV, DVD, BluRay, set-top-boks eller hjemmekinoanlegg.

Få med deg hvert eneste ord med Clear Sound

Få med deg hvert eneste ord med Clear Sound

Clear Sound er en nyskapende lydteknologi som øker klarheten på stemmen betraktelig, enten det er tale eller sang. Den gjør at du hører hvert ord, slik at du får mest mulig glede av det du ser på.

Full HD-TV med Pixel Plus HD for bedre detaljer og klarhet

Pixel Plus HD gir den unike kombinasjonen av beste mulige skarphet, naturlige detaljer, levende farger og jevne, naturlige bevegelser. Bildeforvrenginger og støy i alle kilder fra multimedier til TV i standard definition og også i svært komprimert HD registreres og reduseres, noe som sikrer at bildet er klart og knivskarpt.

100 Hz LCD, 2 ms ytelse for enestående bevegelsesskarphet

100 Hz LCD gir ekstremt skarpe bevegelser. Den doble bildehastighetsinnsettingen (Double Frame Rate Insertion). Det gjør gjengivelsen av bevegelsene dobbelt så skarp som med vanlig LCD. Resultatet er en svartid på 2 millisekunder. Nå kan du glede deg over klare og levende bilder også av raske bevegelser.

Med PC-inngangen kan du også bruke TVen som PC-skjerm

Med PC-inngangen kan du koble TVen til en datamaskin med en VGA-kabel og bruke TVen som en PC-skjerm.

Integrert MPEG-4-tuner for HD-mottak uten set-top-boks

Med den integrerte digitale tuneren kan du motta digitale kabel-TV- og bakke-TV-signaler uten en ekstra set-top-boks. Gled deg over kvalitets-TV uten kabelrot.

0 W effektforbruk når avslått

Gjør strømregningen lavere ved å slå av TVen med den innebygde av/på-bryteren når den ikke er i bruk. Da bruker ikke TVen strøm, og du trenger ikke å trekke ut strømledningen fra veggkontakten.

Se alle spesifikasjoner
 • 8 dagers EPG, tjenesten er ikke tilgjengelig i alle land.
 • DVB-T, støttes bare i enkelte land.
 • DVB-C finnes bare i enkelte land og for enkelte operatører. Den mest oppdaterte informasjonen er tilgjengelig på typeskiltet på TVen.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Vanlig effektforbruk når apparatet er slått på, er målt i henhold til IEC62087 Ed 2.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • Denne TVen inneholder bly kun i enkelte deler eller komponenter, hvor det ikke finnes noen teknologiske alternativer i henhold til eksisterende unntaksklausuler under RoHS-direktivet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i