widescreen flat-TV

  widescreen flat-TV

  Forbedre seeropplevelsen

  Nyt den ultimate TV-opplevelsen med denne Philips Cineos flat-TVen med Pixel Plus 2 HD, Ambilight 2, virkelig HD LCD-teknologi og motorisert dreiestativ. Med Connected Planet-teknologi får du enda bredere tilgang til multimedieinnhold. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Cineos widescreen flat-TV

107 cm (42"), LCD, HD-klar 42PF9830/10 Finn lignende produkter

Forbedre seeropplevelsen

med Pixel Plus 2 HD og Ambilight 2

 • HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  Se den ypperlige bildekvaliteten på HD-bilder, og se HD-kilder som HDTV-set-top-boks eller Blu-ray-plate. HD Ready (HD-klar) er et beskyttet merke som gir bedre bildekvalitet enn Progressive Scan. Det er i overensstemmelse med strenge standarder som er vedtatt av EICTA for å gi en HD-skjerm som viser fordelene ved oppløsning og bildekvalitet til et HD-signal. Det har en universell tilkobling til både analog YPbPr og ukomprimert digital DVI- eller HDMI-tilkobling som støtter HDCP. Det kan vise 720p- og 1080i-signaler ved 50 og 60 Hz.

 • Pixel Plus 2 HD for flotte detaljer, dybde og klarhet

  Pixel Plus 2 HD for flotte detaljer, dybde og klarhet

  Pixel Plus 2 HD gir bildet utrolig skarphet, naturlig detaljgjengivelse, større dybde, levende farger og jevne og naturlige bevegelser fra vanlige TV-signaler, High Definition-signaler og multimediekilder. Hver piksel i det innkommende bildet forbedres slik at de står bedre til pikslene rundt og gir et mer naturlig bilde. Bilderester i komprimert multimedieinnhold spores og reduserer slik at bildet blir klart og knivskarpt. Digital støyreduksjon sørger for jevne og knivskarpe bilder.

 • 2-kanalers aktiv Ambilight forbedrer seeropplevelsen

  2-kanalers aktiv Ambilight forbedrer seeropplevelsen

  Ambilight er et imponerende tilskudd til den generelle opplevelsen ved at det produserer omgivelseslys som passer til fargene og lysintensiteten på skjermbildet. Det gir seeropplevelsen en ny dimensjon, slik at du kan leve deg inn i innholdet du ser på. Det skaper stemning, stimulerer til en mer avslappet seeropplevelse og forbedrer oppfatningen av bildedetaljer, kontrast og farge. Ambilight tilpasser fargene automatisk og uavhengig i henhold til innholdet som endrer seg på skjermen.

 • Full HD LCD-skjerm, 1920 x 1080p

  Denne skjermen har en oppløsning som omtales som Full HD. Den avanserte LCD-skjermteknologien har fullstendig høydefinisjons widescreenoppløsning på 1080 progressive linjer, hver med 1920 piksler. Dette gir den best mulige bildekvaliteten for HD-innsignaler med opptil 1080 linjer. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med optimal skarphet og uovertrufne farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en forbedret seeropplevelse.

 • 2 integrerte NXT-monolitthøyttalere med utrolig ytelse

  Det banebrytende NXT-prinsippet for overflatelyd er videreutviklet til monolitthøyttalerteknologien. Den bruker faktisk ytterveggen på TV-kabinettet som høyttalermembran. Høyttalerne er nå praktisk talt usynlige, noe som gir en fantastisk design og en ren og direkte lydutstråling.

 • Matchende designerstativ med motorisert dreiemekanisme medfølger

  Stativet av høy kvalitet er spesialutformet for denne TVen, og det gjør det enklere å plassere flat-TVen uten å bore hull i veggen. Det er bare å bruke fingertuppene til å finne den beste visningsvinkelen med den motoriserte dreiemekanismen som styres av TV-fjernkontrollen. Den roterer over 60 grader (30 grader til hver side) og har minneposisjoner for sentral og forrige posisjon. Usynlig kabelhåndtering følger med bak. Dette stativet er utformet for å passe på det matchende gulvstativet (tilbehør).

 • Få tilgang til bilder, musikk og filmer via PC-link

  PC-link gir morsom og enkel tilgang til dine personlige digitale mediefiler og multimedieinnhold*. Utbredte Ethernet-standarder (LAN) og åpne Wi-Fi-standarder brukes til kablet og trådløs tilkobling (valgfritt) og sørger for at de fungerer sammen. Bla gjennom PC-samlingen med digitale bilder, multimedievideoer og musikkfiler via lokalnettet hjemme. Det intuitive brukergrensesnittet på TVen og Philips Multimedia Manager for PCen gjør det tilgjengelig med et tastetrykk (* se produktet for støttede formater, PC-LAN-funksjonalitet kreves ** tilleggsenhet for Ethernet-bro er nødvendig)

 • USB- og minnekortspor for å spille multimedier øyeblikkelig

  Vis og del filmer, musikk og bilder med én gang. Minnekortsporet aksepterer kort av typen Compact Flash I og II, Memory Stick, SD-kort/Mini-SD-kort, Smart Media, Micro Drive (opptil 2 GB) og multimediekort. Det er bare å plassere minnekortet i sporet på siden av TVen, og få tilgang til multimediefiler som er lagret på kortet. USB-kontakten gir deg tilgang til multimediefiler på de fleste USB-enheter og digitale kameraer (USB-minneklasseenhet).

 • Klargjort for trådløs tilkobling til PCen

  Wi-Fi er den ledende standarden for trådløst bredbånd. Med Wi-Fi-funksjonen* i Philips-TVer kan du dele multimedieinnhold fra PCen overalt i huset, uten kabelrot. Stor båndbredde betyr at du kan nyte multimedieinnhold som bilder, musikk og video over avstander på opptil 100 meter**. Få tilgang til Wi-Fi-PCen eller Wi-Fi-hjemmenettverket (ruter). (*Krever en valgfri Wi-Fi Ethernet-bro. **Kan variere etter lokale forhold.)

 • Moderne HDMI- og DVI-I-tilkoblingsmuligheter av høy kvalitet

  HDMI og DVI-I oppretter en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen. Ved å fjerne eventuell konvertering til analoge signaler, får du et plettfritt bilde. Signalet som opprettholdes, reduserer flimringen og skaper et klarere bilde. HDMI kommuniserer på en intelligent måte den høyeste utgangsoppløsningen med kildeenheten. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder, men inkluderer også digital lyd. HDMI og DVI-I bruker HDCP-kopibeskyttelse. DVI-I-inngangen er kompatibel med analoge signaler for Progressive Scan, HDTV- og PC-signaler (VGA).

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i