1

Profesjonell LED-TV

  -{discount-percentage}%

  Profesjonell LED-TV

  Våg å være annerledes.

  Som et maleri på veggen. Nyt det siste innen ultratynn LED-TV og fordypende Ambilight. Denne TVen har et fullstendig utvalg av hotellfunksjoner og Philips OXIGEN og er utformet for å dekke de mest krevende behovene. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Våg å være annerledes.

Som et maleri på veggen. Nyt det siste innen ultratynn LED-TV og fordypende Ambilight. Denne TVen har et fullstendig utvalg av hotellfunksjoner og Philips OXIGEN og er utformet for å dekke de mest krevende behovene. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

b2c.p17-shop-able-accessories.title

Vedlikeholdsprodukter og tilbehør

Profesjonell LED-TV

Total:

Profesjonell LED-TV

42" Signature, LED, DVB-T2/T/C MPEG 2/4 42HFL7108D/12 Finn lignende produkter

Våg å være annerledes.

med OXIGEN og Ambilight

Tosidig Ambilight Spectra gir en mer intens seeropplevelse

Legg en ny dimensjon til seeropplevelsen med Ambilight Spectra 2. Denne patenterte Philips-teknologien forstørrer skjermen ved å projisere en lysglød fra to steder på baksiden av TV-skjermen til veggen rundt. Ambilight tilpasser fargen og lysstyrken automatisk slik at det passer til bildet på TVen. Veggtilpasningsfunksjonen gjør at fargen på lyset alltid passer til bildet, uansett hvilken farge det er på veggen.

Flotte LED-bilder med utrolig kontrast

Flotte LED-bilder med utrolig kontrast

Denne Full HD LED-TVen har den mest avanserte LED-belysningsteknologien som finnes, i kombinasjon med en oppsiktsvekkende minimalistisk design, en praktfull bildekvalitet og det laveste strømforbruket i sin kategori. I tillegg finnes det ingen farlige stoffer i LED-belysningsteknologien. Med LED-bakbelysning kan du dermed glede deg over lavt strømforbruk, stor lysstyrke, utrolig kontrast, skarphet og levende farger.

Easy 3D for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

Easy 3D for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

Easy 3D sørger for timevis med komfort mens du ser på 3D, takket være den flimmerfrie ytelsen med minimal skyggeeffekt. De kompatible 3D-brillene er lette og krever ikke batterier. Gled deg over 3D i hjemmet på en enkel måte i dag.

Smart TV-apper med mange dedikerte tjenester for hoteller

Philips Smart TV-apper består av et stadig voksende utvalg av applikasjoner fra YouTube til sosiale nettverksapper og mange flere. Den dedikerte versjonen er skreddersydd for hotellbruk og har flere ekstra fordeler, for eksempel kan du sørge for at gjesteinformasjon blir sikkert slettet etter bruk, og du unngår at ulovlig innhold kan skade virksomheten. Ettersom gjester kan bruke apper og se på reprise-TV selv fra deres hjemland, leder Smart TV-apper an innen underholdning.

Integrert Wi-Fi slik at du kan bruke Smart TV trådløst

Med integrert Wi-Fi i Philips Smart TVen får du trådløs tilgang til en verden av innhold.

AppControl for å legge til, sortere og slette apper med minimal anstrengelse

AppControl gjør det mulig for deg å gi gjestene dine flotte TV-applikasjoner. Du kan legge til, slette og sortere alle appene akkurat slik du vil. Enda bedre er at du nå kan klone disse innstillingene til en annen TV uten å måtte konfigurere den andre TVen også! Du kan også lage forskjellige profiler og gjøre endringer raskt og enkelt. Vil du gi suitene videoapper for høy båndbredde og de andre rommene apper med liten båndbredde? Ikke noe problem. AppControl sørger for en problemfri opplevelse for både deg og gjesten.

Integrert IPTV-system for optimal tilpasset interaktivitet

Sparer kostnader og er ryddig. Med våre nye Smart TVer kan du bygge opp hotellsystemet direkte på TVen. Interaktiv kanaler, video-on-demand, interaktive hotellmenyer og informasjon, i tillegg til nettbaserte bestillingssystemer, er mulig uten en ekstern boks festet til TVen. Ved siden av levering av innhold via koaksiale TV-kabler kan du nå også bruke Internett for å levere TV-kanalene eller VOD direkte til TVen. Partnernettverket vårt kan sikre at du får en tilpasset portal slik du ønsker.

Klokkevisning på skjermen er praktisk for gjestene

Med vår nye klokkevisning på skjermen kan gjestene enkelt se hva tiden er. Ved å trykke på en knapp vises klokken på TV-skjermen, noe som både gir forbedret synlighet og lavere strømforbruk.

Philips OXIGEN for de nyeste tilkoblingsmulighetene og de laveste totale kostnadene

Philips OXIGEN er en komplett løsning som gir deg alt du trenger i en hotell-TV. De nyskapende funksjonene er utformet for å gi både gjester og ansatte det nyeste innen tilkoblingsmuligheter samtidig som du sikrer den laveste eierkostnaden. OXIGEN-tilkoblingsmuligheter gir tilgang til Internett-baserte apper og sørger for at mobile enheter kan kommunisere med TVen, mens verktøy for fjernadministrering og muligheter for ekstra inntekter optimaliserer inntjeningen gjennom hele produktets levetid.

MyChoice-kompatibel for periodebetaling

MyChoice er en enkel og billig måte å tilby gjestene førsteklasses TV-kanaler på. Samtidig er den en ekstra inntektskilde, noe som gjør at du tjener inn det du investerte i TVen.

Secure SimplyShare for streaming av filmer og musikk til TVen

Secure SimplyShare gir kundene dine frihet til å nyte innholdet på den store TVen trådløst og uten problemer. Med vår åpne systemtilnærming betjener vi iOS i tillegg til Android-brukere og utvider kontinuerlig vår kompatibilitet. Vår sikker deling gjør at dette DLNA-baserte systemet er beskyttet slik at gjestene dine ikke blir forstyrret av andre mennesker. Bilder, filmer, musikk – alt kan deles og nytes via SimplyShare på TVen!

SmartInfo for merkede, interaktive hotellinformasjonssider

SmartInfo gir deg mulighet til å gi informasjon om hotellet eller byen til gjestene gjennom SmartUI. Gjestene har tilgang til denne interaktive hotell-websiden selv når TVen ikke er koblet til intranett eller Internett. Du kan endre informasjonen regelmessig og enkelt å holde gjestene dine oppdatert med alle de siste nyhetene på hotellet.

SmartInstall for enkel fjerninstallering og vedlikehold

SmartInstall gjør det enkelt å installere og vedlikeholde TVen. Det brukervennlige webverktøyet gjør at du kan konfigurere og installere TVene eksternt uten å gå til noen av rommene. Slik sparer du tid og sørger for at gjestene ikke forstyrres. Enten du skal oppdatere hotellets informasjonssider eller installere nye kanaler, kan SmartInstall håndtere alt.

Serial Xpress-protokoll for interaktive systemer

TVen kan kobles til eksterne dekodere og set-top-bokser fra alle de største leverandørene av interaktive systemer, gjennom Serial Xpress-kontrollgrensesnittet (UART-protokoll).

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • Denne TVen inneholder bly kun i enkelte deler eller komponenter, hvor det ikke finnes noen teknologiske alternativer i henhold til eksisterende unntaksklausuler under RoHS-direktivet.
 • Vanlig effektforbruk når apparatet er slått på, er målt i henhold til IEC62087 Ed 2.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i