Ikke tilordnet

Profesjonell LED-TV

  Profesjonell LED-TV

  Bare koble til

  Med denne energieffektive LCD hotell-TVen får du alle fordelene ved interaktiv TV og førsteklasses hotellfunksjoner. Koble TVen til et valgfritt system for å få en best mulig visningsopplevelse og en kostnadseffektiv løsning. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Profesjonell LED-TV

42" MediaSuite, LED, DVB-T2/T/C MPEG 2/4 42HFL5007D/10 Finn lignende produkter

Bare koble til

med Smart TV og IP-systemintegrering

 • Flotte LED-bilder med utrolig kontrast

  Flotte LED-bilder med utrolig kontrast

  Denne Full HD LED-TVen har den mest avanserte LED-belysningsteknologien som finnes, i kombinasjon med en oppsiktsvekkende minimalistisk design, en praktfull bildekvalitet og det laveste strømforbruket i sin kategori. I tillegg finnes det ingen farlige stoffer i LED-belysningsteknologien. Med LED-bakbelysning kan du dermed glede deg over lavt strømforbruk, stor lysstyrke, utrolig kontrast, skarphet og levende farger.

 • Integrert klokkevisning med vekking og meldingsalarm

  Med den innebygde klokkevisningen, som også er et vekkerur, trenger du ikke noen ekstra klokke med ledninger og tilkoblinger i rommet.

 • Lavt strømforbruk

  Philips' TVer er utformet for å minimere strømforbruket. Dette reduserer ikke bare miljøpåvirkningen, men det gir også lavere driftskostnader.

 • Serial Xpress-protokoll for interaktive systemer

  TVen kan kobles til eksterne dekodere og set-top-bokser fra alle de største leverandørene av interaktive systemer, gjennom Serial Xpress-kontrollgrensesnittet (UART-protokoll).

 • MyChoice-kompatibel for periodebetaling

  MyChoice er en enkel og billig måte å tilby gjestene førsteklasses TV-kanaler på. Samtidig er den en ekstra inntektskilde, noe som gjør at du tjener inn det du investerte i TVen.

 • Øko-vennlig design og flammesikkert kabinett

  Bærekraft er en viktig del av Philips' forretningsvirksomhet. Philips' TVer er utformet og produsert i henhold til våre EcoDesign-prinsipper som skal minimere den totale miljøpåvirkningen med lavere strømforbruk, fjerning av giftige stoffer, lavere vekt, mer miljøvennlig emballasje og bedre gjenvinning. Philips' TVer har også et spesielt kabinett i et flammesikkert materiale. Uavhengige tester som er utført av brannvesenet, har vist at der TVer noen ganger kan intensivere branner forårsaket av eksterne kilder, bidrar ikke Philips' TVer til spredning av brann.

 • VSecure for beskyttelse av innhold over IP og RF

  Hvis man skal vise førsteklasses HD-innhold til en gjest er det behov for strenge sikkerhetstiltak for innhold fra innholdsbransjen. Philips utviklet VSecure over RF og IP (Marlin og Windows DRM) for beskyttelse av innhold på hotell-TV.

 • Integrert IPTV-system for optimal tilpasset interaktivitet

  Sparer kostnader og er ryddig. Med våre nye Smart TVer kan du bygge opp hotellsystemet direkte på TVen. Interaktiv kanaler, video-on-demand, interaktive hotellmenyer og informasjon, i tillegg til nettbaserte bestillingssystemer, er mulig uten en ekstern boks festet til TVen. Ved siden av levering av innhold via koaksiale TV-kabler kan du nå også bruke Internett for å levere TV-kanalene eller VOD direkte til TVen. Partnernettverket vårt kan sikre at du får en tilpasset portal slik du ønsker.

 • SmartInfo for merkede, interaktive hotellinformasjonssider

  SmartInfo gir deg mulighet til å gi informasjon om hotellet eller byen til gjestene gjennom SmartUI. Gjestene har tilgang til denne interaktive hotell-websiden selv når TVen ikke er koblet til intranett eller Internett. Du kan endre informasjonen regelmessig og enkelt å holde gjestene dine oppdatert med alle de siste nyhetene på hotellet.

 • SmartInstall for enkel fjerninstallering og vedlikehold

  SmartInstall gjør det enkelt å installere og vedlikeholde TVen. Det brukervennlige webverktøyet gjør at du kan konfigurere og installere TVene eksternt uten å gå til noen av rommene. Slik sparer du tid og sørger for at gjestene ikke forstyrres. Enten du skal oppdatere hotellets informasjonssider eller installere nye kanaler, kan SmartInstall håndtere alt.

 • Secure SimplyShare for streaming av filmer og musikk til TVen

  Secure SimplyShare gir kundene dine frihet til å nyte innholdet på den store TVen trådløst og uten problemer. Med vår åpne systemtilnærming betjener vi iOS i tillegg til Android-brukere og utvider kontinuerlig vår kompatibilitet. Vår sikker deling gjør at dette DLNA-baserte systemet er beskyttet slik at gjestene dine ikke blir forstyrret av andre mennesker. Bilder, filmer, musikk – alt kan deles og nytes via SimplyShare på TVen!

 • Smart TV-apper med mange dedikerte tjenester for hoteller

  Philips Smart TV-apper består av et stadig voksende utvalg av applikasjoner fra YouTube til sosiale nettverksapper og mange flere. Den dedikerte versjonen er skreddersydd for hotellbruk og har flere ekstra fordeler, for eksempel kan du sørge for at gjesteinformasjon blir sikkert slettet etter bruk, og du unngår at ulovlig innhold kan skade virksomheten. Ettersom gjester kan bruke apper og se på reprise-TV selv fra deres hjemland, leder Smart TV-apper an innen underholdning.

 • Integrert Wi-Fi slik at du kan bruke Smart TV trådløst

  Med integrert Wi-Fi i Philips Smart TVen får du trådløs tilgang til en verden av innhold.

Se alle spesifikasjoner
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • Denne TVen inneholder bly kun i enkelte deler eller komponenter, hvor det ikke finnes noen teknologiske alternativer i henhold til eksisterende unntaksklausuler under RoHS-direktivet.
 • Vanlig effektforbruk når apparatet er slått på, er målt i henhold til IEC62087 Ed 2.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i